Hakkımızda

Tebrizli Şems

Kendini ancak başka birinin AYNA sında tam olarak görebilirsin...


Kurumsal Eğitmen ve Örgütsel Psikoloji Uzmanı, Profesyonel Koç, Psikolojik Danışman, Hipnoterapist ve Yazar olan İnci AKTAŞ ve Özlem AKTAŞ tarafından kurulmuştur. Plena Human Bütünsel Gelişim Akademisi, öğrenen organizasyon olarak sürekli gelişime ve yeniliklere odaklanmıştır.

Kurumsal ve bireysel danışanlarımızın ihtiyaçlarına yönelik, mevcut durumu ile istenilen durumu arasındaki mesafeyi geleceğe odaklanarak kapamayı hedefleyen profesyonel bir ilişki yürütülmektedir. Yaşam hakkına ve çevreye saygı, yaratıcılık, yenilikçilik, değişime ayak uydurma, sorumluluk, güven, müşteri memnuniyeti, açık iletişim, sürekli gelişim, çözüm odaklılık, kalite, uzmanlık, takım ruhu, emeğe saygı ve bilgi paylaşımı başlıca değerlerimizdir.

Plena Human Bütünsel Gelişim Akademisi Association for Coaching üyesidir.

Şirketimizin  Kuruluş Amacı

Türkiye merkezli uluslararası  faliyet gösteren , insana ve gelişime değer veren, değer katan ve bütünsel bir bakış açısına sahip uluslararası bir eğitim, danışmanlık ve koçluk şirketi olmaktır. Bu noktada odağımız, kişi ve kurumlarda farkındalık kazandırarak vizyonlarını gerçekleştirecek yaklaşımlar sunmak ve mevcut durumla vizyonları arasındaki boşluğu kapatmak için danışmanlık ve koçluk yapmaktır.

Vizyonumuz

Bütünsel bakış açısıyla kişi ve kurumlarda değişim sürecini oluşturarak ülkemizde bireysel ve toplumsal farkındalığı arttıran lider firmalardan biri olmak.

Misyonumuz

Kişilerin hayatlarını, doyumlu ve dengeli yaşamalarını sağlayacak bakış açısı geliştirip yaşamlarını değiştirecek metodolojileri kullanmak ve bütünsel bakış açısıyla, evrensel değerler temelinde tüm dünya ile birikimlerimizi paylaşmaktır.

Plena Human Ekibi

Ekibimizde kim var?

  • İnci Aktaş

  • Özlem Aktaş

İnci AKTAŞ

Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi Kurucu Ortak, Bireysel ve Kurumsal Koç, NLP Uzmanı, Hipnoterapist, Eğitmen

İnci AKTAŞ, 1984 yılında Bursa’da doğdu. Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. Londra merkezli ve uluslararası diploma ve sertifikasyon sunan bir kuruluştan  Professionel Certified Coaching, NLP ve Hipnoterapi programını tamamladı. Çocuk Gelişimi ve Sosyoloji lisansı ve Rusya Üniversitesi Psikoloji Bölümünde doktora yapmaktadır. Konuşmanızla Hipnoz Edin ve Çocuğunun Koçu Sen Ol isimli kitapların ortak yazarlarından biridir.

Şu an da Kurucusu olduğu Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi’nde, Bireysel ve Kurumsal Gelişim alanında danışmanlık ve eğitim çalışmalarına devam etmekte, Profesyonel Koçluk,   NLP ve hipnoterapi uygulayıcısı olup eğitmenlik yapmaktadır. 2011 yılından beri yüzlerce eğitim vermiş ve bireysel seanslarla binlerce insanın hayatına dokunmaktadır.

ALDIĞI SERTİFİKALAR

Yaşam Koçluğu
Sanatçı Koçluğu
Sporcu Koçluğu
Kariyer Koçluğu
Öğrenci Koçluğu
Ebeveyn Koçluğu
İlişki Koçluğu
Yönetici Koçluğu
Takım Koçluğu
Lider Koçluğu
Satış Koçluğu
Performans Koçluğu
Sınav Koçluğu
İş Geliştirme Koçluğu
Sağlıklı Yaşam Koçluğu
Kurumsal Koçluk
NLP Practitioner
NLP Advance Trainer
NLP Trainer
Certified Coach 
Master Certified Coach
Master Profesionel Coach
Master Certified Coach Trainer
Hipnoz
Regresyon Hipnoterapisi
Hipnoz Trainer
EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği)
Anlayarak Hızlı Okuma Ve Dikkat Geliştirme
Hafıza Teknikleri
Güzel Konuşma Ve Diksiyon
Beden Dili
Acces (Farkındalık Eğitimi)

TAT (Tapas Akupresür Tekniği) Semineri

Temel Hipnoz Eğitimi - Bülent Uran

Regresyon Eğitimi - Bülent Uran




Özlem AKTAŞ

Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi Kurucu Ortak, Bireysel ve Kurumsal Koç, NLP Uzmanı, Hipnoterapist, Eğitmen

ÖZLEM AKTAŞ

Bireysel ve Aile Danışmanı, Sosyolog, Psikoterapist, Profesyonel Koç, Hipnoterapist, Yazar, Eğitmen, Çocuk Gelişimci

18 Haziran 1979 Bursa’da doğdu. Erkek Lisesinde gördüğü lise eğitiminin ardından, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Kariyerine finans alanında çalışmaya karar vererek, Garanti Bankası’nda  yedi yılı satış, pazarlama , satış yöneticiliği, müşteri ilişkileri yöneticiliği ve risk izleme bölge yönetmenliği olmak üzere toplam dokuz yıllık bankacılık deneyimine sahiptir.Bu süreçte bankacılıkla ilgili birçok eğitim almış ve bankacılık kariyeri içinde eğitimler de vermiştir.

Bireysel vizyon ve yaşamdaki amacına tam olarak uygun olduğuna inandığı koçluğa ikinci kariyer olarak başladı. İkinci lisans olarak Sosyoloji ve Çocuk Gelişimi Bölümlerini okudu, Halen İnsan Kaynakları Yönetimi lisans bölümü ve sosyal hizmet bölümlerinde lisans yapmaktadır. Psikolojik Danışmanlık ve ayrıca psikoloji  Yüksek Lisansı yapmıştır. Yurt dışı merkezli bir üniversitede klinik psikoloji doktora öğrencisidir. Aile Danışmanlığı , Aile Terapisi, Psikoterapi eğitimi, Mindfulness terapi, Temel Cinsel terapi, Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Transaksiyonel Analiz, Psikoterapi bağlamında Rüya Eğitimi, Varoluştu psikoterapi ve Logoterapi, Yas terapisi  ve  Londra merkezli ve uluslararası diploma ve sertifikasyon sunan bir kuruluş olan Livcon International Master and Professionel Certified Coaching , nlp , hipnoz ve eğitmenlik sertifikasyonu,  bununla beraber regresyon , duygu boşatma tekniği(eft) ve çok çeşitli kişisel gelişim eğitimlerini tamamlamıştır.   Konuşmanızla Hipnoz Edin ve Çocuğunun Koçu Sen Ol  adlı kitapların yazarlarından biridir.  Bu zamana kadar kazandığı deneyimleri paylaşabilmek adına, insanların hayatlarında küçük de olsa bir fark yaratırken yanlarında olmak için hem bireysel, hem kurumsal alanda çalışmalarına devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. İnsana dair ne varsa ilgi alanı içindedir. Hayatın bütünselliğine inanarak, bir kişinin mutsuzluğunun herkesi etkileyeceğine inanmakta olup, bu dünyada küçükte olsa bir fark yaratmak için çalışmaktadır.

11 yıldır  Kurucu ortağı olduğu PLENA HUMAN Bütünsel İnsan Gelişim Merkezi’nde Aile danışmanı ve terapisti, psikoterapist, bireysel ve kurumsal koç,  Nlp ,Koçluk ve Spritüel  eğitmen,   hipnoterapi ve regresyon uygulayıcısı olup bireylere ve kurumlara yönelik çok çeşitli konularda eğitmenlik ve danışmanlık yapmaktadır.  Bununla beraber proje kapsamında olan yakında yayına çıkacak yeni kitaplar üzerine çalışmaktadır. Aynı zamanda Profesyonel koçluk, Nlp uzmanlık ve çok çeşitli bireysel ve kurumsal  eğitimler vererek profesyonel koçlar yetiştirmektedir.

İstanbul ve Bursa ofislerimizde hizmet vermektedir.

ALDIĞI EĞİTİMLER

Psikoterapi Eğitimleri , şema terapi , Bilişsel davranışçı terapi, Transaksiyonel Analiz,  mindfulness terapi, rüya terapisi

( Cised)

Aile Danışmanlığı , Aile terapisi

(Cised)

Profesyonel Koçluk, Nlp, Hipnoz ve Eğitmenliği

Reiki, Regresyon, acses ,bars ,eft ,liderlik