ONLINE DANIŞMANLIK

ONLİNE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Niçin Online Danışmanlık Hizmetleri ?

İstediğiniz kişiye ulaşmanın kilometrelerce mesafe gerektirdiğini   ve bu yüzden kendi kendinize çözüm bulmak için çareler arayarak , bunun da yetersiz kaldığını düşünerek umutsuz hissedenlerden iseniz ,  sizi hayallerinize ulaştıracak probleminize çözüm getirecek bir  önerimiz var . Mesafeler bir engel asla olamaz. Bunu kilometrelerce uzaktan bize ulaşan danışanlarımız ile yapmış olduğumuz seanslardan yola çıkarak söylüyoruz. Kişilerin kendilerine koydukları engel , çalışmak istediğimiz danışman, koç, terapist ne yazık ki başka şehirde ve benim onunla seans yapmam oldukça zor , bu hem maliyetli hem de zaman kaybettirici .

Aslında Online Danışmanlık hizmetleri birazda günümüz dünyasının koşulları sonucu ortaya çıkmıştır. Bir ihtiyaç sonucu olarak . Zaman ve maliyet avantajı sağlamanızın yanında yüz yüze danışmanlıkta  elde edilen tüm başarılı sonuçları online danışmanlık hizmetleri ile de elde edebilirsiniz. Online danışmanlık hizmeti için kişinin ulaşmak istediği sonuç belirlenerek , psikoterapi,  koçluk , nlp ve diğer çözüm odaklı yöntemlerle kişiye yol arkadaşlığı yapılmaktadır. İlişki sorunlarından,  kariyerinizde değişime kadar , kaygı ,stres , motivasyon, özgüven sorunlarına kadar  tüm çalışma konularında size hizmet vermemiz mümkün. Eğer kısıtlı düşünmekten kurtularak yaşamda istediğiniz her şeyi elde etmeyi amaçlayan insanlardansanız online danışmanlık hizmeti sizin mesafe  engelinizi ortadan kaldırarak hayal ettiğiniz yaşama ulaşmanıza aracılık edecektir.

Plena Human Akademi ve Danışmanlık  olarak misyonumuz , dünyanın her yerinde ki insanlara ulaşıp kişisel farkındalıklarını arttırmalarına katkı sağlamak ve daha doyumlu , dengeli , mutlu bir hayat elde etmelerine aracılık etmektir.  Uzmanlarımız  sizin hayalleriniz ile önünüzde duran engelleri ortadan kaldırmanız için destek olacaktır. Dünyanın, Türkiye’nin  her yerinden bize ulaşmanız mümkün .

Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz:

Tel: (224)2434314

info@akademiplena.com