Eğitim Yorumları

  • Özge Çakır Kaya-Bireysel Koçluk Seansı

    Mentörlük seanslarıyla, gözümün önünde durduğu halde , ben nasılda görememişim dediğim ne guzel seylerin farkına vardım sayenizde, benim için çok kıymetli ve keyifli , yüreğinize sağlık Bahar Hanım. Sevgilerimle Özge Kaya 

  • Seda Özkan Tunalı - Bireysel koçluk seansı

    Hayat yolumda bana ışık tutan, her seansta bana yeni bir bakış açısı katan, kendimle tanışmama yardımcı olan Bahar hanım size çok teşekkür ederim. Her seanstan sonra hayatınızda mutlaka bir şeyler değişiyor ve farkındalığınız artıyor, güçlü yanlarınızı keşfediyorsunuz. Hayatta hiç birşeyin tesadüf olduğuna inanmıyorum ve sizinle yollarımızı kesiştiren ilahi plana da şükürler olsun. Sevgiler.

  • Buket Başımoğlu- Bireysel Koçluk Seansı

    Plena Human Akademi nin bir danışan olarak kapısından ilk adım attiğim andan itibaren   yeni bir yolculuk  başladı hayatımda. Danışan olarak hayat yolunu bulma çabasıyla  başlayıp, yaşam koçluğu eğitimleri,hipnoz,nlp,arkadaşliklar,dostluklar,gelişim,değişim,öğrenme ve mentorluk çalışmaları. Elini uzattığında hep yanında olan dostlar. 
    Şu an plena human akademinin bizlere sağladığı mentorluk çalışmalarının bana kattıklarını, sevgili dostum Baharın bana kattıklarını saatlerce anlatabilirim. Ama sadece EN lerden bahsedicem. 5. görüşmenin sonundaki enlerim: 
    Net olmak, kendini net ifade etmenin önemi
    Zaman yönetimi, zaman sabotajlarını yakalama,  yönetme 
    Yarım kalan ve faydama olan şeylerin, işlerin motivasyonu
    Önceliklerim,dizilimi önceliklerimin önemi
    Ben olurken dondurduğum. suan ben yolculuğumda eriyen buzlarda Baharın sıcacık eli ve sevgi dolu yüreği 
    Akışa kapılıp karar ve davranışlarda ekolojik olmayı unutmamayı
    Belki bildiğimiz,öğrendiğimiz,duyduğumuz,okuduğumuz şeyler. Tekrar tekrar farkına variyoruz,  içselleştiriyoruz mentor çalişmalarinda. Bilinçaltı tekrari sever. Bende mentorum Baharı, Özlemi, İnciyi ve tüm Plena Human ailesini seviyorum...

  • Kemal Demirci-Bireysel Koçluk Seansı

    Bazen çözüm gözünüzün önündedir.Sadece birinin göstermesi gerekir. Bazense yeterli potansiyele sahipsinizdir. Sadece birinin sizi hafifçe dürtmesi yeterlidir. Bazen de dağ gibi sorunların yüküyle ezilmişken bir yardım eline ihtiyaç duyarsınız. Bende problemlerimi biliçli akılla çözemediğim zihnimin çıkmaz sokaklarında nereye gideceğimi bilemediğim bir dönemde koçluk seansları almaya karar verdim. Sınırlayıcı inançlarımın birer birer yıkılışını ufak dokunuşların ve küçük adımların kazandırdığı ivmeyi hayretle deneyimledim. Değişim ve dönüşüm sancılıydı fakat heyecanlı bir süreçti. Sonuçlar ise mucizevi..

    Sorunlar bir şekilde yaşamımıza yerleşmiş ve geçmişi mahvetmiş olabilir. Ama bu potansiyel olarak harika bir geleceğe ulaşamayacağımız anlamına gelmez. Belki sadece Plena Human Akademi ile tanışmaya, Bahar Hanım ile değişim ve dönüşüm sürecinin tadını çıkarmaya ihtiyacınız vardır.

  • SEVİLAY ŞEKER - HİPNOTERAPİ Ve KOÇLUK SEANSI

    Özlem Hn., Sayenizde kısa zamanda o kadar çok şey başardım ki, o kadar yol katettim ki; ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık daha güçlüyüm. Geçmişime o kadar takılmışım ki; maalesef zindan etmişim hayatı kendime ve kendimi hiç sevmemişim. 38 yaşındayım ama kalan ömrümü huzurlu yaşamak için ne çok şükür sebebim varmış... Sayenizde bunu yeni öğrendim... Bana affetmeyi, kendimi sevmeyi, hayatı sevmeyi, hayatta herkese ve herşeye karşı dik durabilmeyi öğrettiğiniz için çooookk teşekkürler. İyi ki varsınız ve iyi ki sizi tanımışım.

  • SİMGE DEMİR - HİPNOTERAPİ ve KOÇLUK SEANSI

    Aslında sat çok geç oldu ancak, size çok teşekkür ederim. İçimdeki kaybettiğim beni çıkartmama sebep olduğunuz için... Abimle yeni bir sayfa açtık, evlendim, çok huzurlu ve mutluyum. Çok teşekkürler; iyi ki tanıdım sizi.

  • FADİME HN. - HİPNOTERAPİ ve KOÇLUK SEANSI

    İnci Hn., ben sizden, sohbetinizden ve yaklaşımınızdan çok memnun kaldım. Artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum. Sayenizde ileride yine çıkmaza girersem kapınızı çalacağım kişisiniz. Herşey için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

  • YUSUF AYDIN - BİREYSEL KOÇLUK

    Topluluk önünde konuşma eğitimi ve bu eğitimden fayda görünce, Özlem Hn.dan Koçluk çalışması aldım, bu çalışmalar ile Oda başkanlığı görevimde grupların karşısında ve oda üyelerine karşı daha rahat oldum. Özlem Aktaş ve ekibine teşekkür ederim. Güvenim yerine geldi, artık rahatça konuşabiliyorum, artık yapacağım şeylerde daha cesurum, başarılarımın artık farkındayım. Daha fazlasını yapabilirim, üyelerimin beklentilerine karşılık verecek kapasiteye sahibim. Çok teşekkürler Özlem Hanım. 

  • UİB-İÇSEL MOTİVASYONU ARTTIRMA-N.N

    UİB-Uludağ İhracatçılar Birlikleri çalışanları olarak iş yaşamımızda motive olmamıza katkı sağladığınız için teşekkür ederiz.