Danışan Yorumları

Bizimle Çalışanlar
  • Hipnoterapi-C.Öztürk

    Hocam Allah sizden razı olsun telkininiz valla çok işe yaradı ilk günden. Allah razi olsun İnci hocam iyi ki varsınız hayırlı günleriniz olsun.

  • Hipnoterapi Özlem K.

    Seni o kadar çok anıyorum ki. Öğrettiğin her şey için minnettarım İnci.

  • Hipnoterapi-Elif Ermek

    İnci Hanım bana gösterdiğiniz ilgi ve sabırdan dolayı teşekkür ederim. Sağlık ve başarılarınızın devamını diliyorum. Şimdi sayenizde hayata daha olumlu bakıyorum.

    Elif Ermek

  • Hipnoterapi

    Sizin sayenizde zayıflıyorum. Her şey için teşekkür ederim İnci Hanım.

    Yağmur Ç.

  • Hipnoterapi

    Öğrettiğiniz her şey için teşekkürler İnci Hanım.

    Irmak Güçlü

  • Halil Karagöz - gökşin boya

    Hem iş yaşamında hem sosyal yaşamda öğrendiklerimizi uygulayıp insan ilişkilerini şimdiden geliştirdiğini düşünüyorum. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • Mehmet ÖZTÜRK - gökşin boya

    Hem iş hayatımızda hem özel hayatımızda kendimize katkı sağlayarak gerçekleştirdiğimiz verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • Mustafa SELMAN - gökşin boya

    gelişimin en eğlenceli hali Plena Human. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • Serkan SOLAK - gökşin boya

    Aldığım eğitim ile satış ve müşteri yönetimi ile ilgili birçok teknik öğrendim ve bunları kullanma becerisini geliştirdim. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • Rıdvan YAZGI - gökşin boya

    Müşterilerimizi öncelikle iyi anlamak ve onları hedeflerimiz konusunda yönlendirmek ve olumsuz tepkilerini çürütüp sonuca ulaşmak bu eğitimin bana kattıklarının arasındaydı. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • E.E. - gökşin boya

    Aldığımız eğitim hem kişisel hem de iş hayatında bizi rakiplerimizden mutlaka bir adım ileri götürecektir.

  • N.TAR - gökşin boya

    Bu eğitime katılmak yeni tecrübeler ve birikimler sağladı.Konuşma ve diyaloglardaki farkındalıklarımın artmasına fayda sağladı. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • T.A. - gökşin boya

    Yararlanabileceğim iyi verilere ulaştığımı düşünüyorum. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • Murat Omak - gökşin boya

    Gelişimin en heyecanlı hali Plena Human!

  • İbrahim ŞEN - gökşin boya

    Aldığım eğitimden oldukça memnun kaldım. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • gümüşalan f- gökşin boya

    Bu eğitim bana farkındalık kazandırdı. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • H.KURT- GÖKŞİN BOYA

    Bakış açımın daha olumlu olması ve pratik çözümler bulmamı geliştirdiğini düşünüyorum.

  • Özge Çakır Kaya-Bireysel Koçluk Seansı

    Mentörlük seanslarıyla, gözümün önünde durduğu halde , ben nasılda görememişim dediğim ne guzel seylerin farkına vardım sayenizde, benim için çok kıymetli ve keyifli , yüreğinize sağlık Bahar Hanım. Sevgilerimle Özge Kaya 

  • Seda Özkan Tunalı - Bireysel koçluk seansı

    Hayat yolumda bana ışık tutan, her seansta bana yeni bir bakış açısı katan, kendimle tanışmama yardımcı olan Bahar hanım size çok teşekkür ederim. Her seanstan sonra hayatınızda mutlaka bir şeyler değişiyor ve farkındalığınız artıyor, güçlü yanlarınızı keşfediyorsunuz. Hayatta hiç birşeyin tesadüf olduğuna inanmıyorum ve sizinle yollarımızı kesiştiren ilahi plana da şükürler olsun. Sevgiler.

  • Buket Başımoğlu- Bireysel Koçluk Seansı

    Plena Human Akademi nin bir danışan olarak kapısından ilk adım attiğim andan itibaren   yeni bir yolculuk  başladı hayatımda. Danışan olarak hayat yolunu bulma çabasıyla  başlayıp, yaşam koçluğu eğitimleri,hipnoz,nlp,arkadaşliklar,dostluklar,gelişim,değişim,öğrenme ve mentorluk çalışmaları. Elini uzattığında hep yanında olan dostlar. 
    Şu an plena human akademinin bizlere sağladığı mentorluk çalışmalarının bana kattıklarını, sevgili dostum Baharın bana kattıklarını saatlerce anlatabilirim. Ama sadece EN lerden bahsedicem. 5. görüşmenin sonundaki enlerim: 
    Net olmak, kendini net ifade etmenin önemi
    Zaman yönetimi, zaman sabotajlarını yakalama,  yönetme 
    Yarım kalan ve faydama olan şeylerin, işlerin motivasyonu
    Önceliklerim,dizilimi önceliklerimin önemi
    Ben olurken dondurduğum. suan ben yolculuğumda eriyen buzlarda Baharın sıcacık eli ve sevgi dolu yüreği 
    Akışa kapılıp karar ve davranışlarda ekolojik olmayı unutmamayı
    Belki bildiğimiz,öğrendiğimiz,duyduğumuz,okuduğumuz şeyler. Tekrar tekrar farkına variyoruz,  içselleştiriyoruz mentor çalişmalarinda. Bilinçaltı tekrari sever. Bende mentorum Baharı, Özlemi, İnciyi ve tüm Plena Human ailesini seviyorum...

  • Kemal Demirci-Bireysel Koçluk Seansı

    Bazen çözüm gözünüzün önündedir.Sadece birinin göstermesi gerekir. Bazense yeterli potansiyele sahipsinizdir. Sadece birinin sizi hafifçe dürtmesi yeterlidir. Bazen de dağ gibi sorunların yüküyle ezilmişken bir yardım eline ihtiyaç duyarsınız. Bende problemlerimi biliçli akılla çözemediğim zihnimin çıkmaz sokaklarında nereye gideceğimi bilemediğim bir dönemde koçluk seansları almaya karar verdim. Sınırlayıcı inançlarımın birer birer yıkılışını ufak dokunuşların ve küçük adımların kazandırdığı ivmeyi hayretle deneyimledim. Değişim ve dönüşüm sancılıydı fakat heyecanlı bir süreçti. Sonuçlar ise mucizevi..

    Sorunlar bir şekilde yaşamımıza yerleşmiş ve geçmişi mahvetmiş olabilir. Ama bu potansiyel olarak harika bir geleceğe ulaşamayacağımız anlamına gelmez. Belki sadece Plena Human Akademi ile tanışmaya, Bahar Hanım ile değişim ve dönüşüm sürecinin tadını çıkarmaya ihtiyacınız vardır.

  • Gülsün İcik YILMAZ

    Plena Human ekibinden aldığım bütün eğitimlerin içi dolu dolu. Çok fazla bilgi ile ayrılıp her zaman bu bilgileri içselleştirip hayatımda uygulamaya geçirebilmenin mutluluğunu yaşadım. Sizde içinizde hayata dair bir ihtiyaç hissediyorsanız, bir şeyler değiştirmek gerektiğinin farkındaysanız bu güzel ekip ile bağlantıya geçmenizi öneririm. İnci ve Özlem AKTAŞ a sonsuz sevgi ve teşekkürlerimle..

  • Mürşid Kavurmacı

    Değerli Özlem ve İnci hanımefendilerin eğitimlerine katılmak bizlere yeni tecrübeler ve birikimler sağladı. Konuşma ve hitabetteki farkındalıklarımın çok arttığını gördüm. Böyle güzel bir eğitime katıldığım için kendimi mutlu hissediyorum. Özlem ve İnci AKTAŞ; kusursuz anlatımlarınız ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür eder, sizlere de huzurlu başarılı ve mutlu bir çalışma hayatı dilerim. Saygılarımla..

  • Melike Düzkantar

    Sadece konuşma değil kaliteli bir hayat geçirmek için çok değerli bir eğitimdi.. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • y.ç.

    Derse başlamadan önce korktuğum her şeyin ne denli gereksiz olduğunu Plena Human ekibinden Özlem ve İnci kardeşler sayesinde öğrendim. Öğrendiğim her şey ve yıkılan tüm önyargılarım için size müteşekkirim. Yeniden görüşmek üzere..

  • SEVİLAY ŞEKER - HİPNOTERAPİ Ve KOÇLUK SEANSI

    Özlem Hn., Sayenizde kısa zamanda o kadar çok şey başardım ki, o kadar yol katettim ki; ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık daha güçlüyüm. Geçmişime o kadar takılmışım ki; maalesef zindan etmişim hayatı kendime ve kendimi hiç sevmemişim. 38 yaşındayım ama kalan ömrümü huzurlu yaşamak için ne çok şükür sebebim varmış... Sayenizde bunu yeni öğrendim... Bana affetmeyi, kendimi sevmeyi, hayatı sevmeyi, hayatta herkese ve herşeye karşı dik durabilmeyi öğrettiğiniz için çooookk teşekkürler. İyi ki varsınız ve iyi ki sizi tanımışım.

  • SİMGE DEMİR - HİPNOTERAPİ ve KOÇLUK SEANSI

    Aslında sat çok geç oldu ancak, size çok teşekkür ederim. İçimdeki kaybettiğim beni çıkartmama sebep olduğunuz için... Abimle yeni bir sayfa açtık, evlendim, çok huzurlu ve mutluyum. Çok teşekkürler; iyi ki tanıdım sizi.

  • FADİME HN. - HİPNOTERAPİ ve KOÇLUK SEANSI

    İnci Hn., ben sizden, sohbetinizden ve yaklaşımınızdan çok memnun kaldım. Artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum. Sayenizde ileride yine çıkmaza girersem kapınızı çalacağım kişisiniz. Herşey için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

  • SELİN GÜLAY - HİPNOTERAPİ ve KOÇLUK SEANSI

    İnci hn., öncelikle sizin gibi birini tanıdığım içimn çooook mutluyum. 10 yıldır panik atakla mücadele eden biri olarak geldim size. Güler yüzünüz, sevecenliğiniz ve hipnoterapi sayesinde daha ilk seanstan itibaren kendimi muhteşem hissetmeye başladım. Sonu yok diye bildiğim bu yolu sayenizde mutlu sonla bitirdim. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Stresli bir dönemdeyken gayet sakin ve huzurlu bir süreç geçirmemi sağladınız. Hayatıma girdiğiniz için, bana umut ve şifa olduğunuz için teşekkür ederim. Hayatıma inci gibi ışık saçtınız. Artık sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürüyorum. Sevgilerle.

  • ERHAN YILMAZDÖL - İLERİ TEKNİK - YÖNETİCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

    Kişisel gelişimimize yaptığınız katkı son derece önemli... Çok çok teşekkürler...

  • MERAL HATİCE İNAM - HANIMELİ TEKSTİL - YÖNETİCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

    Hayatınıza anlam katacak harika insanlar.... Kendinize yapacağınız en büyük iyilik... Her şey için çok teşekkür ederim.

  • ERGİN DOĞAN - GÖKŞİN BOYA - YÖNETİCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

    İnsan davanışlarının altında mantıklı bir neden yattığını ve her insanın kıymetli olduğunu (geri kazanılabilir) bu yapılan derslerde gördüm. Katkılarınıza teşekkür ederim.

  • İBRAHİM ŞEN - GÖKŞİN BOYA - YÖNETİCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

    Kişisel eğitimdeki başarıların, FARKINDALIK yaratarak gerçekleşmesine büyük katkı sağladınız. Teşekkür ederim.

  • SERKAN SOLAK - GÖKŞİN BOYA - YÖNETİCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

    Almış olduğum Yönetici Koçluğu Eğitimi, kendimi yönetici olarak geliştirmeme çok yardımcı oldu. Gerek çalışma arkadaşlarıma, gerek ise iş yönetmekurallarıma bakış açılarımı değiştirdiğine inanıyorm. Bu katkınız için çok teşekkür ederim.

  • S.B - NEFES TERAPİSİ

    Sosyal ortamlarda raht değildim. Hep bir çekingenlik, yanlış birşey yapmak, kabul görmemek, yeni insanlarla tanışmakta korku, heyecan gibi sorunlarım vardı. Bu sorunlardan dolayı Hicran Hanım ile nefes terapisi yaptık. Şu an gayet rahat, özgüvenli bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Kendilerine, gösterdiği ilgiden dolayı Hicran Hanıma teşekkür ederim. 

  • MEVLAN - HİPNOTERAPİ ve KOÇLUK SEANSI

    Farkındalığımın artması ve içimdeki gerçek gücü keşfetmemdeki emeğiniz için teşekkür ederim Özlem Hanım. Artık biliyorum ki; yaşamımı istediğim gibi inşa edebileceğim. Sevgiler.

  • AFİFE YOLDAŞ - HİPNOTERAPİ ve KOÇLUK SEANSI

    Her şeyim değişti... Hayata daha olumlu, daha iyi bakar oldum. Kendi kendime telkin verebiliyorum. Sizden çok şey öğrendim. Kendimi sevmeyi, hayatı sevmeyi... Teşekkür ederim Özlem Hanım.

  • İsimsiz - MİY, İLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA TEKNİKLERİ

    Başarı yolunda atılacak en güzel adım. Bu kuruma şirket menfaatine olur diye düşünerek geldim. Vizyon sahibi bir insan olarak ayrılıyorum. 

    Teşekkürler PLENA HUMAN:)

  • Erdinç Sezgin- MİY, İLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA TEKNİKLERİ

    Türkçenin zengin kullanılması. Anlamlı kelimeler ile anlatım. Eğitimden sonra uygulamaların tekrar Bahar Hoca ile tekrar durum değerlendirilmesini yapılmasını isterim. Teşekkürler.

  • Hüseyin Ataç- MİY, İLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA TEKNİKLERİ

    Bu eğt.e katılmadan önce kendime çok güveniyordum ve iy iolduğumu hissediyordum. Fakat bu eğt.e katılarak çok eksiklerimi farkettim ve kendime çeki düzen verme kararı aldım. Gerçekten başarılı bir eğt. Aldım .Teşekkürler.

  • Seher Özkan - MİY, İLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA TEKNİKLERİ

    Tavsiye edeceğim bir eğitim. çünkü insan hem kendini yeniliyor, hem de farklı anlamlarda kendine bişeyler katıyor. Bahar Hn.a teşekkür ederiz emeğinden dolayı.

  • Gülçin Akıncı - MİY, İLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA TEKNİKLERİ

    Önemli ip uçları veriyor. Çok faydalı olacağına inanıyorum. Teşekkür ederim.

  • Berkay Yıldız- MİY, İLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA TEKNİKLERİ

    Anlatım ve sunum tatmin edici. Çok beğendiğimiz bir eğitim. Bu eğitimlerin devam edilmesini isterim firmamız adına. Çok teşekkür ederiz.

  • YUSUF AYDIN - BİREYSEL KOÇLUK

    Topluluk önünde konuşma eğitimi ve bu eğitimden fayda görünce, Özlem Hn.dan Koçluk çalışması aldım, bu çalışmalar ile Oda başkanlığı görevimde grupların karşısında ve oda üyelerine karşı daha rahat oldum. Özlem Aktaş ve ekibine teşekkür ederim. Güvenim yerine geldi, artık rahatça konuşabiliyorum, artık yapacağım şeylerde daha cesurum, başarılarımın artık farkındayım. Daha fazlasını yapabilirim, üyelerimin beklentilerine karşılık verecek kapasiteye sahibim. Çok teşekkürler Özlem Hanım. 

  • UİB-İÇSEL MOTİVASYONU ARTTIRMA-N.N

    UİB-Uludağ İhracatçılar Birlikleri çalışanları olarak iş yaşamımızda motive olmamıza katkı sağladığınız için teşekkür ederiz.

  • ZUHAL N. - KOÇLUK TERAPİ

    BİR YILI AŞKIN BİR ZAMANDIR BÜYÜK ÇABANIN SONUNDA SİZİN BÜYÜK KATKINIZ İLE SONUNDA BAŞARDIM VE HEDEFİME ULAŞTIM. ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE- İYİ Kİ VARSINIZ ÖZLEM HANIM. ÇOK GÜZEL BİR DUYGU BU, SINAVI BAŞARI İLE GEÇTİĞİMDE MÜKEMMEL OLACAK VE BUNDAN SONRA BEN DE BAŞKALARINA YARDIM EDEBİLECEĞİM. HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN, SİZİ SEVİYORUM. 

  • BEYÇELİK N.N.- Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Fabrikada aldığım en verimli eğitimdi. Verilen bu verimli eğitim için teşekkür ederim. Bu mükemmel eğitimin devamını dilerim. Teşekkürler.

  • BEYÇELİK E. SEÇKİN - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Eğitim mükemmel bir içeriğe sahipti. Uygulamalı ve eğitici bir içerik ile eğlenceli bir eğitimdi. Teşekkürler.

  • BEYÇELİK A. SAĞIR - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Eğitim mükemmel bir içeriğe sahipti. Eksiklerimizi bize gösterip ders çıkarmamızı sağladığı için teşekkür ediyor ve tavsiye ediyorum. Eğitim süresinin daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. 

  • BEYÇELİK T. TURAN - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Eğitim gerçekten mükemmeldi. Etkin ve sıkıcı olmadığı ve işimize katkı sağladığı için tavsiye ederim. Özlem hanım ve Elif hanıma teşekkürler. 

  • BEYÇELİK Z. MUTLU - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Vaktimizin büyük bir bölümünü alan toplantıların verimliliği açısından çok önemli bilgiler edindim. Teşekkürler.

  • BEYÇELİK G. BESLER - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    MÜKEMMEL bir eğitimdi. Devamına katılmak isterim. Toplantı verimliliğini arttırmaya yönelik pozitif etki sağladığına inanıyorum. Teşekkürler.

  • BEYÇELİK N.N - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Katıldığım eğitim mükemmeldi. Devmını da isterim. Başarılı bir eğitim olduğunda tavsiye ederim. Çünkü eğitimin katma değeri ve kazancı yüksek.

  • BEYÇELİK Ö. YAŞAR - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Mükemmel bir eğitimdi. Eğitime katılımla ilgili olarak; iş hayatında sürekli yapılan bir çalışma olan toplantıların, daha verimli, daha etkin yapılabilmesi sağlanır. Hayatımızın en az yarısına sahip iş hayatının, daha iyi geçebilmesi için faydalı bir çalışma oldu. Bu eğitimin devamına da katılmak isterim ve tavsiye ederim.  Teşekkürler.

  • BEYÇELİK Y. ÇALIŞAN - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Mükemmel bir eğitimdi. Bu eğitimin devamına da katılmak isterim ve tavsiye ederim. Eğitimin plan yapmak adına önemli ve gerekli olduğunu öğrendim. Teşekkürler.

  • BEYÇELİK E. ÇİÇİLLİ - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Mükemmel bir eğitimdi. Bu eğitimin devamına da katılmak isterim ve tavsiye ederim. Bundan sonra yapacağımız toplantılara değer katacağına inanıyorum.

  • BEYÇELİK A. YILDIZ - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Bu eğitimin devamına da katılmak isterim ve KESİNLİKLE tavsiye ederim.

  • BEYÇELİK N.N - Toplantı Yönetimi Eğitimi

    Bu eğitimin devamına da katılmak isterim ve tavsiye ederim. Çalışma hayatımızda önemli yer tutan toplantıların etkinliğini arttıracaktır.

  • DİLFURUS TUZER - Hipnoterapi ve Profesyonel Koçluk

    Size geldiğim ilk gün tedirgindim, ama sizin bakışlarınız, samimiyetiniz, tebessümünüz tekrar gelmemi sağladı. Size gelmeden önce birçok konuda korkularım vardı. Evden çıkmak bile istemezdim. Hayatım olumsuzluklarla doluydu. Sorunlarla baş edemezdim. Kendim için değil de, hep başkaları için çalışırdım. Ama seanslar devam ettikçe bunları fark ettim. Ben benleşmek yerine başkalaştım. Hayatımı başkalarına göre şekillendirmişim hep. Bana o kadar çok yardımcı oldunuz ki; sizin sayenizde korkularım yok oldu. Gücümün farkına vardım. Kendimi yaşamayı öğrendim. Sorunları çok daha kolay çözüyorum artık. Size ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki tanıdım sizi, iyi ki dokundunuz hayatıma. Size minnettarım Özlem Hanım. Sizi çok seviyorum.

  • T. ÖZTÜRK - Koçluk - Hipnoterapi

    Buraya gelmemin sebebi ciddi anlamda sınav kaygısı ve güven sorunu yaşamaktı. Yaptığımız Koçluk ve terapilerle , Kendime güvenim daha iyi artık , Sınav kaygım önemli düzeyde  azaldı, uzun süredir ağlamıyorum , bu benim için çok güzel bir şey. Olaylara farklı bakabiliyorum artık. Öğrendiğim en önemli şeylerden biri  zorluklar karşısında Sorular sormaya başladım , bu da gelişimimi özgüvenimi ve sosyal ilişkilerimi önemli ölçüde arttırdı , her şey için çok teşekkür ederim Özlem hanım . Iyi ki varsınız.

  • SİNEM YOLDAŞ - Diksiyon

    Mükemmel bir eğitimdi. Davamı ne zaman... Ortam çok keyifli ve kişisel gelişim için çok faydalı bir eğitimdi. Herkesin katılması gerekir. Her şey için çok teşekkür ederim.

  • SEDA BURÇİN YILDIZ - Diksiyon

    Mükemmel bir eğitimdi. Devamı olması halinde katılmak isterim. Toplum içinde konuşmaya yardımcı olacağından tavsiye ederim.

    Çok teşekkürler.

  • SİMANUR TUZER - Diksiyon

    Eğitim genel olarak mükkemmeldi. Devamına da katılmak isterim. Çok iyi, çok keyifli, güzeldi, çok beğendim ve herkese tavsiye ederim. Teşekkürler.

  • DİLFURUS TÜZER - Diksiyon

    Mükemmel bir eğitimdi. Devamın aktılmak isterim. Tavsiye ederim, öğrenmek güzeldir. Funda Uzgidiş Hoca mükemmel bir eğitmen. Kendisine minnettarım, bana çok şey öğretti.

    Teşekkürler. 

  • H.Ö. - NEFES TERAPİSİ

    Buraya geliş amacım kendimi ifade edememe, insanların yüzüne bakamama, toplum karşısında kendimi eksik hissetme ve aile içinde iyi bir iletişim kuramama problemlerim nedeniyle eşimle birlikte geldim. Hicran Hanımla 8 seanslık bir bilinçaltı temizliği yaptık. Şuan seansları tamamlamış bulunuyorum. Kendimi pozitif, sorunların üstesinden gelebilecek, yaşama sevinci ile dolu hissediyorum. Hicran Hanıma ve Plena Human Akademiye çok teşekkür ederim.

  • DİLARA ARLI

    Herşey için çok teşekkür ederim. Bana kattığınız herşey için minnettarım. Güzel yaklaşımlarınız ve kaliteniz sayesinde derslerimiz çok eğlenceli ve öğreticiydi. Umarım başka derslerde tekrar görüşürüz. Kendinize çok iyi bakın Plena Human Ailesi.

  • SEMİH ERDEN - Diksiyon

    Kursa başlarken amacım, belge almaktı. Başlayınca anladım ki, burada belge değil eğitim veriliyormuş. Sizleri tanıdığım ve değerli eğitiminiz için çok memnun oldum. Çok teşekkürler.

  • BAHAR - Nefes Eğitimi

    Yolculuğun yanyana yüründüğü eşsiz zamanlardan biri, keyfi muhteşemdi... Yüreğine sağlık...

  • Özlem A. - Nefes Eğitimi

    Farkındalıkların arttığı bir eğitimdi. Çok teşekkür ederim.

  • MEHTAP E. ZANTUR - Nefes Eğitimi

    Bombardımana tutulmuş gibi hissediyorum. İhtyiacım olduğu için buradayımç Siz de burada olduğunuz için teşekkürler. Bir düğüm daha çözüldü..

  • DUYGU ALICAN - Nefes Eğitimi

    Benim de zamanım bu zamanmış. Uzun zamandır bu eğitimi almak istiyordum. Çok güzel bir başlangıç oldu. Çok teşekkür ederim.

  • EBRU PINAR KESKİN - Nefes Eğitimi

    Yılardır yanlış nefes alarak hayatımı ne kadar zorlaştırdığımı farketmemi sağladığınız için çok teşekkür ederiz.

  • MUHARREM ZANTUR - Nefes Eğitimi

    Değerli Danışmanlarım, her zamanki gibi dolu dolu bir eğitimi geride bıraktık. Etkili bir eğitimdi. Ayrıca farklı bir bakıış açısı kazandırmış oldu. Eğitmenimizin ilgisi, enerjisi, dinleyişi ve biilgisi muazzam. Bilim ile ilimi harmanlamak kolay değil. Bunu başardınız.

    Tek eleştirim, yöntemleri biraz daha tane tane, daha net, daha belirgin olmasına ihtiyaç varr. Eğitimin tamamı böyle değildi. Bir kaç noktada buna ihtyiaç olduğunu düşünüyorum. Sevgi ve saygılarımla. Tebrik ve teşekkür ederim.

  • KADİR COŞKUN - İleri Satış Teknikleri ve İlişki Yönetimi

    Kesinlikle memnun kaldığım bir eğitimdi. İleri Satış teknikleri ve ilişki yönetimi eğitimi sadece satış sektöründe faaliyet yürütenler için değil, insanlarla iletişim kurma gereği duyan her bireyin faydalanması gereken bir eğitim. İnsanları anlayabilme, ihtiyaçlarını tespit edebilme ve onlara yardımcı olabilme ayrıcalığına erişmek isteyen herkese şiddetle bu eğitime katılmalarını öneriyorum. Eğitim süresi 15 saatten 20 saate çıkarılmasını tavsiye ederim. Saygılarımla ve çok teşekkürler.

  • KADİR COŞKUN - İleri Satış Teknikleri ve İlişki Yönetimi

    Kesinlikle memnun kaldığım bir eğitimdi. İleri Satış teknikleri ve ilişki yönetimi eğitimi sadece satış sektöründe faaliyet yürütenler için değil, insanlarla iletişim kurma gereği duyan her bireyin faydalanması gereken bir eğitim. İnsanları anlayabilme, ihtiyaçlarını tespit edebilme ve onlara yardımcı olabilme ayrıcalığına erişmek isteyen herkese şiddetle bu eğitime katılmalarını öneriyorum. Eğitim süresi 15 saatten 20 saate çıkarılmasını tavsiye ederim. Saygılarımla ve çok teşekkürler.

  • YOLUN BAŞI

    Eğitimdenmemnun kaldım. Algı ve bakış açım değişti. Artık kendimle kavga etmiyorum. Herşeyin algı düzeyinde gelişip, değiştiğine inanıyorum. Herşeyi istediğim sürece başarabilirim.

    :Çok teşekkürler.

  • ÇİĞDEM YILMAZ - NLP ile İletişim

    Eğitimden memnunum. Başlangıçta bir şeyi sonuca bağlamak gibi bir hedefle gelmeyip, herkesin alması greken bir eğitim düşüncesiyle gelmiştim. Fakat hayatımda değiştirmem gereken birçok nokta olduğunu Özlem ve İnci Hanımın bilgileri sayesinde farkına vardım. Özverileri için çok teşekkürler.

  • NERGİS SEVİLMİŞ - NLP ile İletişim

    Eğitimden memnun kaldım. Güleryüzlü, sorduğumuz sorulara cevap vermede istekli öğretmenlerimizle zihnimizi doğru kullanabilmeyi, farkındalığımızı öğretip arttırdığınız için çok teşekkür ederim. Dolu dolu bir program. Hayatımızdaki değişikliklerin farkında olmamızı gösteren harika bir eğitim. Çok teşekkürler.

  • NERGİS Ö. - NLP ile İletişim

    Evet, eğitimden memnunkaldım. Kendimle ilgili çok farklı şeyler keşfetmeme neden oldu. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım düşüncelerimle ilgili haaaa!!! dememe neden oldu. Kolaymış.. Herşey için teşekkür ederim. Çabuk bitti, daha uzun olmasını isterdim.

  • MEHMET IŞIK - Satış ve Pazarlama

    Aldığım eğitimden çok memnunum. Daha önce satış ve pararlama eğitimlerine katıldım. Fakat Plena Akademide olduğum eğitim çok farklıydı diğerlerinden, farklı pencereden bakmamı sağladı. Eğitmenlerimize bunun için çok teşekkür ederim.

  • SELİN ÖZCAN

    Kesinlikle memnun kaldığım bir eğitimdi. Profesyonel, yararlı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Örnek uygulamaların ağırlıklı olması daha yararlı olabilir. Yalın ve akıcı bir dil ile sunum yapılması oldukça etkileyiciydi. Herşey için teşekkürler Plena Human Akademi Ailesi.

  • REŞİT ÖNTÜRK - İleri Satış Teknikleri

    Memnun kaldığım bir eğitim oldu. Ben bu eğitimden çok faydalandım. Yaptığım ama farkında olmadığım birçok şeyin farkına vardım. Çok teşekkür ederim.

  • ERDEM YILMAZ

    Aldığım eğitimden memnun olarak ayrıldım. Hocalarımıza çok teşekkür ederim.

  • GİZEM TOKYÜZ - İletişi ve Çatışma Eğitimi

    Memnun kaldığım bir eğitimdi. Bu eğitimi tamamladığım için mutluyum ve bana diğer kurslara da katılma isteğini verdiğiniz için teşekür ederim.

  • HALİT ÇETİNTAŞ - Etkili Konuşma Etkili Hitabet

    Aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Bu eğitimi tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi bana her an hissettiren ÖZlem Hanıma ve İnci Hanıma teşekkür ederim. Mükemmel bir eğitim. 

    Tek önerim bu eğitim hiç bitmesin.

  • ALPCAN G. - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden memnun kaldım. Topluluk önünde konuşma eğitimini almaya başladığımda (eğitimin başı) sunum yaparken çok heyecanlanıyor, düzgün konuşamıyor ve terliyordum. Eğitim sonunda kendime baktığımda sunum yaparken oluşan bu semptomların kaybolduğunu farkettim.

    Çok teşekkür ederim.

  • G. T.

    Eğitimden memnun kaldım. Eskiden korkuyordum, şimdi hiçbirşeyden korkmuyorum. Ve umursamıyorum.

    Çok teşekkürler.

  • SERDAR ŞAHİN

    Eğitimden kesinlikle memnun kaldım. Çatışma yönetimi açısından biraz zayıf bie eğitimdi ancak, etkili iletişim için gayet başarılı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Soğukkanlı iletişimci eğitimi için biraz daha etkin olabilirdi. 

    Program oldukça akıcı ve proaktif bir eğitimdi. Sadece içerik biraz daha çatıişma yaşayan eğitim alanlara yönelik olabilirdi.
    Her şey için teşekkürler.

  • EZGİ TÜFEKÇİ

    Eğitimden memnun  kaldım. Aldığım eğitimden, çok memnun kaldım. İlk dersinden son dersine kadar her dakikasının verimli geçmesini sağlayan Özlem Aktaşa çok teşekkür ederim.

  • MURAT - İletişim

    Çok memnun kaldım. Muhteşem bir eğitimdi. Daha uzun olmalı.

    Çok teşekkür ederim.

  • NURGÜL POLAT

    Eğitimden memnun kaldım. Öğretici, eğlenceli ve de iletişime katkıları olduğunu düşünüyorum. Ve sizlerden öğrenecek çok bilgi olduğunu düşünüyorum. Siz, görür ve bilirsiniz.

    Çok teşekkürler.

  • İsimsiz - Lider Yöneticiler

    Memnun ayrıldığım bir eğitimdi. Bana hem aile hem de iş açısından bazı şeyler kattığını düşünüyorum.

    Önerim derslerin dha sıklıkla yapılması, yani haftada 2 veya 3 gün şeklinde.
    Çok teşekkür ederim.

  • BURCU ER - Lider Yöneticiler

    Eğitimden memnun kaldım. Eğitim, benim geleceğimi şekillendirdiğim şu günlerde bana çok iyi bir kılavuz oldu. Bu kılavuz benim için çok değerliydi. Herşeyden çok memnun kaldım, içerik ve anlatım olarak. Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkür ediyorum.

  • TANER DEMİR - Lider Yöneticiler

    Memnun kaldığıö bir eğitimdi. Çok başarılı, istediğim gibi, her konudan bilgi edindim. TEşekkür ederim.

  • Z.Ç. - Diksiyon

    Almış olduğum eğitimden memnun kaldım. İlk kursa başladığım zaman, bu kadar güzel ve bu kadar eğitici olduğunu düşünmemiştim. Gerçekten kısa bir sürede gerek Funda Hocamız gerek grubumuzla keyifl bir eğitim aldık. Bilmediğim ne çok şey olduğunu Funda Hocamdan öğrendim. 6 hafta boyunca Funda Hocamıza bizlere öğretimlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • FATİH TERİM - Diksiyon

    Memnun kaldığım bir eğitim oldu. Türkçemizin yazıldığı gibi okunmadığı, tonlama, jest ve mimikler gibi bir çok konuda bilgi kazandım.

    Çok teşekkür ederim.

  • S.T. - Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi

    Eğitimdenmemnun kaldım. Diksiyon ve beden dilinin iş ve sosyal hayatımızın içerisinde ne kadar büyük rol aldığını bu eğitim sayesinde farkettik. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda daha iyi ve doğru bir iletişim kurabiliriz.

    Eğitimimize katkı sağlaması için ve sonrasında egzersiz yapabilmek için yol gösterici bir kitap hediye edilebilir.
    Çok teşekkürler tüm paylaşımlar için.

  • ATABERK - Dil Eğitimi

    Aldım eğitimden memnunum. Eğitim, ilerideki hedefim için bana yardımcı oldu. Gayet zevkli ve eğlenceli idi. Çok teşekkür ederim.


  • KEZİBAN KOÇAK - Sosyal Medya Sertifika Programı

    Eğitimden memnunum. Plena Human Bütünsel İnsan Gelişm Akademisinde almış olduğum Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama eğitiminin beklentileri karşıladığını düşünüyorum. Keyifle derslere geldim ve bana iş yaşamımda çok faydalı olacağını düşümüyorum. Sizlerle tanıştığım için ve merakla dersinizi izlediğim için çok teşekür ediyorum. 

    Bizlere kaliteli eğitim şansını verdiğiniz için şanslı hissediyorum kendimi. Ancak derslerde treorik yanında biraz daha fazla uygulama çok iyi olacaktır.
    Tekrar çok teşekkürler.

  • KEZİBAN KOÇAK - Sosyal Medya Sertifika Programı

    Eğitimden memnunum. Plena Human Bütünsel İnsan Gelişm Akademisinde almış olduğum Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama eğitiminin beklentileri karşıladığını düşünüyorum. Keyifle derslere geldim ve bana iş yaşamımda çok faydalı olacağını düşümüyorum. Sizlerle tanıştığım için ve merakla dersinizi izlediğim için çok teşekür ediyorum. 

    Bizlere kaliteli eğitim şansını verdiğiniz için şanslı hissediyorum kendimi. Ancak derslerde treorik yanında biraz daha fazla uygulama çok iyi olacaktır.
    Tekrar çok teşekkürler.

  • HÜSEYİN ÇETİN - Sosyal Medya Sertifika Programı

    Memnun kaldığım bir eğitim oldu. Kursa başladıktan sonra, sosyal medya ile ilgili bilinmesi gereken tüm bilgileri aldım. Kursta almış olduğum eğitimin yeterli olduğu düşünüyorum. Çok teşekkürler.

  • EBRU PINAR KESKİN - Nefes Egzersizi

    Eğitimden çok memnun kaldım. Teşekkürler.

  • EDANUR GEZER - İleri Satış Teknikleri ve İlişki Yönetimi

    Aldığım eğitimden memnun kaldım. Eğitimde siz konuları anlatırken, Plena Humandaki çalışma günlerinizden birini anlatıyormuşsunuz gibi oluyor, bu stratejileri o kadar benimsemişsiniz ki gerçekten çok tebrik ediyorum. Herşey için çok teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Yaptığımız oturumlarda doğru yaptıklarımızı yada neleri dha doğru yapabileceğimizi, nasıl bakıp, nasıl görebileceğimizi öğrendik.

    Bütün çalışma arkadaşlarımızla, birbirimizi doğru anlayıp, bunu iş verimliliğimize yansıtmanın yollarını çoğaltmamız mümkün mü? EVET MÜMKÜN...Çok teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Eğitimin her türlüsü faydalıdır. Oyunlar daha az olabilir. Bir tek şey bile öğrenmiş olmak yeterli.

  • SABRİ ŞEN - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Verilen eğitimden çokmemnun kaldım. Ekip olarak çok uyumluydunuz. Elif Dörter Hanımın anlatmasına hayran kaldım. Sizlere başarınızın devamını dilerim. Çok teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Tabii ki bu eğitimin bana faydaları umduğumdan fazla oldu. Kişiler davranışımı, ses tonumun yüksek olmamasını, teorik olarak bütünleşmenin birliğin ne olduğunu, takım olduğumuz takdirde aşılmayacak bir sorunun olmaması için saygı, sevgi ve bir bütün takım olunması gerektiğini öğrendim. Sağolun. 

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Sinirlennce nefes almayı, insanları daha iyi dinlemeyi öğrendim. 

    Oyunda oynayarak öğrenmek güzel, eğlenceli ve akılda kalıcı.
    Çok güzel zaman geçirildi, bence eğlenceli ve öğretici bir eğitim oldu. Çok teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Bu eğitim bize iletişimin ne kadar önemli olduğunu birkez daha hatırlattı ve önemini gösterdi.

    Bu eğitimden edindiğimiz bilgiler sayesinde kendimdeki eksik yerleri görerek geliştirme ve kendimce daha iyi yaşam fırsatları sağlamamızı gösterdi. Fakat şunu söylemeliyimki "akıl fukara olunca, dil ukala olurmuş". 
    Eşşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşşek... Gibi sözleri kapsayan insanlar oldukça bu iletişim hiçbir zaman 7 milyar insan arasında dağılıp, gelişmeyecektir.
    Sizlere çok teşekkür ederim.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Bundan sonra problemlerin daha fazla büyümesine izin vermeden elimden gelen herşeyi yapacağım.

    Aldığım eğitimden gerçekten çok haz ve ders aldım. Güzel ve eğlenceli bir eğitimdi.
    Çok teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Şu iki gün içerisinde gördüğümüz eğitimde bazı davranışlarımın ne kadar yanlış ve eksik olduğu kanısında vararak, bu konulardaki eksikliğimi görmüş bulunmaktayım.

    Takım oyunlarında ise takım ruhunun iyi olmasının ne kadar iyi bir şey olduğunu ve çözümlerin ne kadar kolay olduğunu öğrenmiş olduk.
    Bu eğitimin biz ekattığı önemli bilgiler ve davranış kurallarının hayatta ve ikili ilişkilerde ne kadar önemli olduğunu görmüş bulunmaktayım.,
    Çok teşekkür ederim.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    İnsan ilişkilerinde karşı tarafı dinleme ve anlama konısında çaba göstermemiz lazım.

    Takım arkadaşlarıyla daha iyi iletişime geçmemiz lazım. Çözüm odaklı olmamız lazım. 
    Genel görüşüm, bir tartışma olduğunda bağırmak yerine dinlemek, çözüm bulmak insan ilişkilerini ön plana çıkarmayı hedeflediğini öğrendim.
    İlişkilerimizi daha insani yönde halletmeyi öğrendim.
    Teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Dinleyerek herşeyin hallolacağını öğrendim.

    Gayet güzel bir takım kurduk, ekip işi yaparak başarılı olamayacağımız hiç birşey olmadığını anladık.
    Çok güzel bir eğitim olduğunu düşünüyorum, Eğitmenlerimiz gayet güğzel anlattılar.
    TEŞEKKÜRLER.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Hayatımda ilk defa böyle bir etkinliğe katıldım. Çok eğlendim. Sizlerle bütün arkadaşlarla benim için çok güzel bir deneyim oldu.

    Takım çalışmasında sabırlı olmayı öğrendik. Karşı tarafı dinlemeden önyargılı davranmamalıyız. 
    Tüm ekip olarak çok eğlendik.
    Başta İbrahim Bey olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Eğlenceli, akıcı, güler yüzlü ve öğretici eğitiminiz benim için keyif vericiydi. Ve şahsım adına yapacağım iletişimlerde daha etkin, daha sabırlı ve karşı tarafı daha anlamama yardımcı olacağına inanmaktayım.

    Keyifli, faydalı ve güzel bir eğitimdi. Bu güzel iletişim etkinliğinin içinde bulunmaktan çok mutluyum.
    Başka eğitimlerde görüşmek umuduyla.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    19-20 Ağustosta gereçkleştirmiş olduğumuz eğitimde dinlemenin hayatımızdaki letişim kurmada ne kadar değerli ve önemli olduğunu anladım. Gerek iş hayatımda gerek özel hayatımda bana aileme kişisel gelişimime çok fazla katkı sağlayabileceğine gönülden inanıyorum.

    Çok değerli kazaımlar elde ettiğimi düşünüyorum, 
    Sizlerin hazırlamış olduğu eğitim programını da çok başarılı ve anlaşılır buldum.
    Öfke kontrolü için yapabileceğim bir kaç önemli hareketin olduğunu öğrenip uygulamaya karar verdim. Oynanan oyunlarda takım ruhunun nasıl yansıdığını anlamış olduk. Herşey için teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    İş yerime dönüp mesaime başladığım zaman çok daha iyi empati ve sinir, öfke kontrolü yapacağıma inanıyorum.

    Zincirin en ufak halkasının bile önemli olduğunu, başarı için çok iyi koordine olmak gerektiğini öğrendim.
    Bu eğitim benim için çok olumlu geçti. Bakış açılarımın değiştiğine inanıyorum.,
    Hocalarımıza çok teşekkür ederim.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Eğitimin hafta sonuna denk gelmesi hem eğlenceli hem geliştirici oldu. Sıcak bir ortamve neşeli geçti.

    Ekip çalışmasının daha başarılı olduğunu, birbirinin hatasını telafi ederek, sakin ve birlikte düşünüp birlikte hareket etmeyi öğrendik.
    Güzel, neşeli, keyifl sıcak bir arkadaşlık ortamında hem tatil hem bilgi alarak gücel ve değişik bir hafta sonuydu.
    Herşey için TEŞEKKÜRLER.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Etkin iletişim ve sonuç odaklı çözümün iş hayatınmdaki önemi ve kazanımlarını öğrendim.

    Etkin iletişimin iş hayatında anlık bir çözüm olduğu tespitine vardım. Sonuç odaklı çözümün iş haytaında, planlama, iş disiplini ve tecrübe kazanımının daha etkili olacağını düşünüyorum.
    Eğitimin departmanlar arasındaki iletişimin yanında koordinasyonun da sağlanması gerektiğini düşünüyorum.
    Sizlere teşekkür ederim.

  • ALEV ŞEN - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Öfkemi kontrol etme yöntemlerini öğrendim. Karşılıklı dinlemenin öenmini kavaradım. Empatinin önemi. Kendimi daha iyi ifade edebilmenin yöntemlerini öğrendim.

    Ekip çalışmasında, planlama, görev bölümü, iyi bir organizasyon ve iyi iletişimle herşey başarılır.
    Keyifli bir hafta sonu tatili ve kendi adıma katkısını çok göreceğime inandığım bir eğitim programı geçirdim.
    Teşekkürler.

  • FİLİZ GÜÇLÜ - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Öfek kontrolünün önemini ve empatiyi öğrendim.

    Takım çalışmalarımız çok güzeldi. Daha da çok kaynaştık, takım ruhunu, birliği beraberliği, ve bu şirket GÖKŞİNLİ olmanın gururunu, işimi ne kadar secdiğimi anladım.
    Dolu dolu çok güzel zaman geçirdik. Eğitimin nasıl geçtiğini anlamadık. Belki de bildiğimiz şeylerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık, pekiştirdik. 
    Güler yüzünüz, güzel enerjiniz, emeğinize sağlık. Teşekkürler.

  • MUSTAFA TAMER - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Birbirimize karşı hoşgörülü olmayı öğrendim. Karşımızdaki insanların yerine kendimizi koymak.

    Takım çalışmasında arkadaşlarımızla fikir alış verişinde bulunup en iyi performansı göstermek.
    Etkinliğe girdiğimdeki BEN ile, etkinlikten çıktığım süre içinde bendeki eksiklerimi tamamlamayı ve bende fazla gördüğüm fazlalıklarımdan kurtulmayı öğrendim.
    Bir çok oyunlar oynadık ve oyunlardaki ekip çalışmasını birlik beraberlik içinde nelerin el birliği ile üstesinden gelinebildiğini gördüm.
    Çok teşekkürler.

  • ERKAN MERT - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Aldığım eğitim hem işimde hem haytaımda da farklı etkenler yaratacaktır. 

    Gerek işyeri gerek taım arkadaşlarım ile aldığım eğitim çalışması sonucu daha iyi hedeflere daha iyi sonuçlar elde edeceğime, daha iyi sonuçlar çıkaracağıma inanıyorum.
    Aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Çok zevk aldım. Çok iyi eğitim verdi hocalarımız. Gerek oyunlar kurduk, sonuçlar için gerek senaryo oynadık, gerek ise canlandırma yaptık. 
    Aldığım eğitimden çok mutluyum. 
    Hocalarım hakkınızı helal edin.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Aldığım eğitimde, iş yerinde daha verimli nasıl çalışabileceğimi, takım çalışmasının bana ve şirkete getirceği önemli faydalarını ve kişisel iletişimin aslında herşeyi nasıl olumlu bir şeklide değiştireceğini anladım.

    Takım çalışması, var olan bir işin daha verimli ve daha mutlu şekilde çözüleceğine oloanak sağlar. Takım çalışması karşılıklı iletişimin varlığıyla doğru orantıda fayda sağlar.
    Aldığım eğitim gerçekten eğitici ve aynı zamanda eğlendiriciydi. Eğitmenlerimiz gerçekten çok etkileyici ve doğru şekilde iletişim kurdular. 

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    İletişimin iş hayatımızdaki önemini ne kadar önemli olduğunun farkına varmış olmak. Önyargılardan kurtulup, karşı taraftakinin bi rinsan olduğuna ve onunda dinlemesi gerektiğine ve hep beraber sorun için çözüm üretmek önceliğimiz olmalı.

    Ekip ruhunun ne kadar önemli olduğunu ve hedefe ulaşmak için hep birlikte hareket etmenin öneminin fark edilmiş olmasıdır.
    Verilen eğitim, günlük hayatımızda bir çok şeyle çakıştığını bazı şeylerin farkına varmadığımızı -egolarımız yüzünden- bunları bir tarafa bırakmamız gerektiği vurgulanmış olduğudur.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Eğitimde iletişim kurma aşamasında yaşadığımız çatışmalar ve bu çatışmaları nasışl ortak dille pozitife çeviririz konusunu işledik.

    Bu çalışmaları örnekler vererek çeşitli oyunlar oynayarak gerçeğe dönüştürmenin yöntemlerini öğrendik. Empati kurmanın iletişimde ne kadar önemli olduğunu kavradık. Öfke kontrolünü öğrendim. Eğitimci arkadaşların konuları ne kadar basite indirgeyerek çözüm yolu üretmelerini çok olumlu buldum. Umarım bu yöntemler hayatımıza olumlu katkı sağlayacaktır. Teşekkürler.

  • ARSLAN DURAN - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Teorik olarak arkadaşlarımla iyi anlaşmayı öğrendim. Takım olarak çalışmanın ne demek olduğu öğrendim. Öfke kontrolünü öğrendim. Oyunlarla tam bir takım olduk. Takımla birlikte neler yapılacağını öğrendim. Bu eğitimle bana bir de şans geldi; hediye olarak tatil kazandım, mutluyum.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Birbirini anlama, dinleme ve ifade şekli, çatışmalarda üç yönlü izlenim, takım çalımasının önemi, takımdaki her bireyin bir zincirin parçası olduğu, bir elin nesi var iki elin sesi var, oyunlar ile takımın birlik beraberliğinin önemi, bütün şirket çalışanlarının birbirini tanıması, birlik ve bütünlüğün sağlanması, oynanan oyunların bağlayıcı olması. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.

  • MURAT OMAK - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Katılmış olduğum kişisel eğitim programında iletişim, çoklu iletişim, önyargı, dinleme ve anlama konularının en küçük ayrıntısı ile anlatımının akılda kalıcı şekilde anlatımı, canlandırılmaları ile uygulanması iş ve özel hayatımı daha kolaylaştıracağı kanaatindeyim. Ayna Eğitim ve Danışmanlık kişisel gelişim ekibine vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

  • İBRAHİM YAYLA - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Herşeyin başında bizlere verdiğiniz eitimden dolayı teşekkür ederim. Bugün eğitimlerin sürekli veya en azından yılda bir kere yapılmalı. Takım nasıl olunur, nasıl birlikte yürünür doğru adımlar atılır bilgileirni paylaştınız teşekkürler. Oyunlar içinde takım çalışmasının yürüdüğü sağlam ürünleri müşterilere kusursuz nasıl teslim edileceğini gösterdiğiniz için teşekkürler. Son olarak bizlere ayırdığınız vakit için sağolun. Eğitimler faydalı olacaktır inşallah.

  • İZZET ÖZDEŞ - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Öncelikle Gökşin Ekibi olarak böyle bir seminerde yer aldığım için çok mutluyum. Ve daha sonra burada 3 tane danışman hocalarımızla tanıştık. Bunların sayesinde çok güzel anlar geçirdik. Gerek oyunlarla -kanal oyunu- birbirimize kenetlenerek, hedefe ulaşma oyunu gibi vs. Ve özellikle vermiş oldukları sunum çok güzel ve keyif vericiydi. Sıkılmadan keyifle dinledik. Çok teşekkür ederiz vermiş oldukları sunumdan ve gayretten dolayı...

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Almış olduğum iki günlük eğitim sürecinde insanlarla kuracağım ilişkilerimde sdece kazanan tarafın ben olmayacağımı, iki tarafında kazanması için çaba sarfetmem gerektiğini öğrendim. İfadenin karşımdakini dinlemenin önemi olduğunu anladım. Grup oyunlarında hayatta ve işyerinde takım olmanın önemini anladık.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Bu eğitimin sonunda iletişimin ciddi anlamda ne kadar gerekli olduğunun farkına vardım. Eğitimin sonunda iş ve özel hayatımda insanlarla iletişim kurarken neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini öğrendim. Eğitim esnasında dahi bu zamana kadar farkında olmayarak iletişimde yaşanan sorunlarımı alımdan geçirip nasıl düzeltebileceğimi idrak ettim.

    Hayatımın her alanında iletişim çok önemli. Katkısı, yararı fazla olan keyifli, eğlenceli bir eğitimdi. Eğlenerek eğitimin eğitim olduğunun farkına varmayarak iki güzel, muhteşem gün geçirdik. Birlikten güç, kuvvet, başarı doğar. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

  • İsimsiz - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Kişisel katkısı - teorik olarak daha önce kullanmadığımız bir çok yöntemin ilişkilerimizde daha etkin, daha özverili, ve daha güçlü bir rol kazandırdığı görüşündeyim. Takım çalışmasının önemini bir kez daha hatırlatmış oldu. 

    Daha başarıya ıodaklı bir çalışma sistemi kazandırdı, tüm işlerin bireysel yanından çok takım çalışmasına bağlı olduğunu bir kez daha anlamış olduk.
    Eğitimin hedefine ulaştığı görüşündeyim ve daha ileri düzeylerininde gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Teşekkür ettim.

  • MURAT KURTAAL - TAKIMDAŞLIK VE İLETİŞİM

    Katıldığımız kişisel eğitim seminerinde bakmak ve görmek arasındaki farkı görmüş bulundum. Sakin ve daha kontrollü düşünüp hareket etmem gerektiğini gördüm. gerek sosyal yaşantımda gerek iş yaşamımda etkili olacak. Dinlemek denen kriterin değerini aldım ve bunu saklamak için mücadele edeceğim. Katkılarından dolayı Özlem Aktaş, İnci Aktaş ve Elif Dörtere sonsuz teşekkür ediyorum.

  • HARUN KAPLANBAŞOĞLU - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Aldığım eğitimden çok memnun kaldım.Diğer eğitimlerinmize de katılmak istiyorum.

  • HARUN ÖZTÜRK -Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Memnun kaldığım bir eğitim oldu. İyi ki gelmişim.

  • CEYHAN HAFIZOĞLU -Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Katıldığım bu eğitimden çok memnunum. Alınan hizmet ve eğitim tam anlamıyla bir içsel yolculuk niteliğindeydi. İlk gün çıkılan yolculuk bugün itibariyle yeni bir noktaya ulaşmış olup diğer noktalar için umut vaad etmektedir. 

  • ORHAN TOPRAK - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Aldığım eğitimden memnunum. Beklentilerimiz fazlasıyla karşılayan bir eğitim oldu. Kesinlikle farklı eğitimlere de dahil olmak istiyorum. Özlem Hn. ve İnci Hn.ın performansı ve pozitif enerjisi inanılmazdı.

  • SERHAN YILMAZTÜRK-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden memnun kaldım. Çok samimi ve çok etkileyici şekilde, önemli noktalar belirtilerek eğitimler veriliyor. Sıkılmadan katılım sağladım. Gelemediğim derslerin telafisini teklif etmeniz çok olumlu bir yaklaşım.

  • GÜLÇİN AKINCI-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden çok memnun kaldım. Bu eğitimde beklediğimden çok daha fazlasını aldım, başladığım gün ile bugün arasında kendimdeki farkı ben bile görebiliyorum . Harika bir 2 ay geçirdim. Her şey harikaydı, teşekkür ederim. 

  • Başak Bayraktar.-Hipnoterapi

    İnci Hanım iyi akşamlar, şu anda sanırım antidepresansız bir ay oldu. o kadar rahatım ki resmen hayatımın bir bölümünü işgal ediyordu. Her gün hatırlamak zorunda olduğum görev gibi hep aynı saatte almam gereken ilaçlar kimyasallar..bunun böyle sürüp gideceğini sanıyordum ta ki hipnozla tanışıncaya kadar. Gerçekten annemin arkadaşları bu konuda rehberlik edip benim size ulaşmamaı sizin de bana ulaşmanızı sağladı. Hipnoz sayesinde benliğimin ve benliğimin gizli komuta merkezi bilinçaltımın iplerini ele aldım. Seans boyunca hayatımda olmadığım kadar saf huzuru hissettim ve buna inandım. Hipnozun ilaçlar gibi periyotluk etki değil uzun vade de hatta bir ömür boyu etki yaptığını gördüm. Ağır atlattığım bu talihsiz olaylar zincirinden sonra karakterimi kaybettiğimi düşünmüştüm. Fakat şimdi en doğru çözüme ulaştığımı düşünüyorum. İlaçlar hormonları etkiler fakat hormonlar değişkendir. Hipnoz bana kalıcı bir çözüm sağladı ve ruhani boyutta doygunluğa ulaştım. Umarım bu mesajım yardım bekleyen ve çares,z hisseden bir çok insana ulaşır ve hayatlarında kendilerine yapabilecekleri en iyi yatırımı yapmalarını sağlar. Size ve Plena Human Akademiye sonsuz teşekkürler.

  • Özlem K.-Kariyer Koçluğu

    İnciciğim merhaba, terfim açıklandı geçen hafta her zaman desteğin için çok teşekkür ederim. Ve benim aklıma seninle nasıl tanıştığımız geldi. Kariyer koçu arıyordum. Üç sene oldu herhalde bana çok şey kattın ve gösterdin..iyi ki varsın..iyi ki seni tanımışım..umuyorum ve inanıyorum ki daha güzel şeyler de olacak

  • Meltem C.-Hipnoterapi

    Düşünmemenin en iyi yol olduğunu ve acıyı yıllarca bu şekilde yenebileceğimi zannetmiştim. Büyük yanılgı..Peki nasıl düşünecektim.  Düşüncelerim duygularımı nasıl yönlendirecekti ki ben de sakin ve olumlu davranayım..Ben bu sorularımın cevabını işte burada buldum. İnci bana bu yolda pusula oldu. Yolum uzun..ama artık yalnız değilim. teşekkürler

  • Ceyhan Hafızoğlu-Etkili Konuşma Etkili Hitabet Eğitimi

    Sunum hakkında size ne kadar teşekkür etsem azdır. Sadece sunum değil aslında olayın özü sizin eğitimleriniz sayesinde hayata karşı bakış anlamında da yol aldığımı düşünüyorum. Yüksek lisans ders sunumlarım vardı geçtiğimiz cuma günü onlarda çok keyifli geçti tüm bu eğitimler sayesinde. 

  • E.Ö.-NLP Eğitimi

    Algı ve bakış açım değişti. Artık kendimle kavga etmiyorum. Her şeyin algı düzeyinde değişip geliştiğine inanıyorum. Her şeyi istediğim sürece başarabilirim.

  • Nergis Hanım-NLP Eğitimi

    Kendimle ilgili çok farlı şeyler keşfetmeme neden oldu. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım düşüncelerimle ilgili hooo dememe neden oldu. Teşekkür ederim.

  • Nergis Sevilmiş-NLP Eğitimi

    Güler yüzlü sorduğumuz sorulara cevap vermede istekli öğretmenlerimizle zihnimizi doğru kullanabilmeyi farkındalığımızı öğretip arttırdığınız için çok teşekkür ederim. Dolu dolu bir program. Hayatımızdaki değişikliklerin farkında olmamızı gösteren harika bir eğitim.

  • Öiğdem Yılmaz-NLP Eğitimi

    Başlangıçta bir şeyi sonuca bağlamak gibi bir hedefle gelmeyip herkesin alması gereken bir eğitim düşüncesiyle gelmiştim. Fakat hayatımda değiştirmem gereken bir çok önemli nokta olduğunu Özlem ve İnci Hanımın bilgileri sayesinde farkına vardım. Özverileri için teşekkür ediyorum.

  • Ö.K.Kariyer Koçluğu

    İnciciğim merhaba, terfim açıklandı geçen hafta. Her zaman desteğin için çok teşekkür ederim. ve benim aklıma seninle nasıl tanıştığımız geldi. Kariyer Koçu arıyordum. 3 sene oldu herhalde. Bana çok şey kattın ve gösterdin. İyi ki varsın. İyi ki seninle tanışmışım. Umuyorum ve inanıyorum ki daha güzel şeyler de olacak.

  • Selda D.-Hipnozla Zayıflama

    İnci Hanımla Hipnozla Zayıflama seanslarına başladığım ilk hafta dediklerini yaptım.  İkinci hafta yürüyüş yapamadım. Sarelleyi kaşık kaşık yiyordum. şimdi tatlı gördüm mü midem bulanıyor. Ekmek yemiyorum. Canım istemiyor. Ve çok mutluyum. Neşem yerine geldi. İki haftada 5  kilo verdim. Kafam çok rahatladı. Sinir olduğum kişileri takmıyorum. Bayramda baklava yemedim. Canım istemedi. İstediğim kiloya ulaşacağım. Hedef 55. Tatlıdan midem bulanıyor yiyemiyorum. Midem indi. 44 beden pantolonumu giydim bayramda. Öok mutluyum. Başaracağım. Teşekkürler.

  • Ozlem K.-Hipnoterapi

    hipnoz seansına başlayacağımız ilk gün üzerimde bir kaygı vardı. Fakat İnci Hanımın hipnozu anlatmasıyla içimdeki o kaygı yerini güvene bıraktı.  
    ilk gittiğim güne göre şimdi eşimle aram çok iyi ve ben içimdeki olumsuz tüm duyguları attım. Yeni oluşanları da ses kayıtlarıyla atmaya çalışıyorum. 
    inci Hanımın bir sözü benim yaşam felsefem oldu. bana demişti ki kötü düşünen ne kazanmış. Bende artık o mantıkla bakıyorum. Olayların kötü taraflarını değil iyi taraflarını görmeye çalışıyorum.  

  • A.Yıldız- Hipnoterapi ve Öğrenci Koçluğu

    Çocuğuma hiperaktif teşhisi konmuştu,dikkatini toplaması ve derslerinde başarılı olması zordu bazı uzmanlara göre. Referansla geldiğimiz Bütünsel İnsan Akademisinde Özlem hanım çocuğumuzun nasıl daha başarılı ve mutlu davranışlar geliştirebileceğini bize öğretti. 5 dakika bir yerde duramayan çocuk 1 saat görüşme esnasında uyum sağladı ve söylenenleri keyifle yerine getirdi. değişim mümkün bunu öğrendik. Teşekkürler Özlem hanım. 

  • B. Çakır- Profesyonel Koçluk Danışmanlık

    Plena Human Bütünsel İnsan Akademisinde eğitimlerle başlayan yolcuğum bireysel koçluk çalışmalarıyla devam etti. 4 seans gibi kısa bir süre içinde işimde daha etkin olmanın yollarını ve farkındalığını kazandım. Yöntemler kısa ve etkili. Özveriyle çalışan bir ekip ve Özlem hanım her zaman beni desteklediğiniz ve güvendiğiniz için teşekkür ederim. 

  • E.Kara- Etkili Hitabet-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Grupların karşısına çıkmakla ilgili kaygım nedeniyle Doktora gitmeye karar vermiştim. Benimle kısa bir süre konuşarak bana ilaç verdi. Benim ilaca ihtiyacım yoktu, öğrenilmiş çaresizlik olduğuna inandığım bir durumdu. Trabzondan Plena Human Bütünsel İnsan Akademisini  buldum. Öğrendiğim metotları uyguluyorum. Hayal kurma, zihnin prensipleri model alma gibi bir çok yöntem. Artık rahatım ve bana ait davranışlar bunlar kimse gibi olmama gerek yok. Emekleriniz, çabanız sonuçlandı Özlem ve  İnci hanım çok teşekkür ediyorum. 

  • Muharrem Zantur-Nefes Eğitimi

    Değerli danışmanlarım, her zaman ki gibi dolu dolu bir eğitimi geride bıraktık. Etkili bir eğitimdi. Ayrıca farklı bir bakış açısı kazanmamı sağladı. Hicran hanımın ilgisi, enejisi, dinleyişi, bilgisi muazzam. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Bilim ile ilimi her zaman harmanlamak kolay değil. Bunu başardınız. Sevgiler, saygılar.

  • Muharrem Zantur-Nefes Eğitimi

    Değerli danışmanlarım, her zaman ki gibi dolu dolu bir eğitimi geride bıraktık. Etkili bir eğitimdi. Ayrıca farklı bir bakış açısı kazanmamı sağladı. Hicran hanımın ilgisi, enejisi, dinleyişi, bilgisi muazzam. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Bilim ile ilimi her zaman harmanlamak kolay değil. Bunu başardınız. Sevgiler, saygılar.

  • Ebru Pınar Keskin- Nefes Eğitimi

    Yıllardır yanlış nefes alarak hayatımı ne kadar zorlaştırdığımı fark etmemi sağladığınız için çok teşekkür ederim Hicran hanım. 

  • Duygu Alicam- Nefes Eğitimi

    Uzun zamandır bu eğitimi almayı çok istiyordum, benim de zamanım bu zamanmış. Çok güzel bir başlangıç oldu. Çok teşekkürler Hicran Hanım. 

  • Mehtap Zantur-Nefes Eğitimi

    Bilgi bombardımanına tutulmuş gibi hissediyorum. İhtiyacım olduğu için buradayım. Sizlerde burada olduğunuz için teşekkürler. Bir düğüm daha çözüldü:) Hicran hanım ve Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisine  teşekkürler. 

  • Özlem A.- Nefes Eğitimi

    Farkındalığımın fazlasıyla arttığı bir çalışmaydı. Teşekkürler Hicran Hanım.

  • Bahar Karaca- Nefes eğitimi

    Yolculuğun yan yana yüründüğü eşsiz zamanlardan biri, keyifli muhteşemdi. Yüreğinize sağlık Hicran Hanım.

  • Mehmet Işık- İleri Satış Teknikleri Eğitimi

    Daha önce satış pazarlama eğitimlerine katıldım. Fakat burada almış olduğum eğitim diğerlerinden çok farklıydı, farklı pencereden bakmamı sağladı. Teşekkür ederim Bahar hanım ve Plena Human Bütünsel gelişim akademisi ekibine ...

  • Selin Özcan- İleri Satış Teknikleri Eğitimi

    Profesyonel, yararlı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Yalın ve akıcı bir dil ile sunumun yapılması oldukça etkileyiciydi. Her şey için teşekkürler Plena Human ve Bahar hanım. 


    Eralp Kimya 

  • Reşit Öntürk-İleri Satış Teknikleri Eğitimi

    Bu eğitimden çok fazla faydalandım. Yaptığım ama farkında olmadığım çok şeyin farkına vardım. Bahar hanıma Teşekkür ederim. 


    Ulusal İlaçlama Çevre Sağlık Hizmetleri 

  • Erdem Yılmaz- İleri Satış Teknikleri Eğitimi

    Ulusal Çevre Sağlık Hizmetleri yönetici olarak ekibimle bu eğitimi almaya karar verdik. Çok memnun kaldık. Bahar hanıma teşekkür ederiz. 

  • Bilge M.- Profesyonel Koçluk

    Hayatımda köklü birçok değişimin olduğu ve kendimi tamamen tükenmiş, kaybolmuş hissettiğim bir anda şans eseri internetteki danışan yorumlarına istinaden Plena Humana gitmeye karar verdim.
    Özlem Hanımla tanıştıktan sonra güzel enerjisiyle, karşımda çok güçlü duruşuyla kendine hayran bıraktı. İlk sorum tüm bu seansların sonunda bir sonuca varıp varamayacağımızdı, o anki cevabıyla bile beni bu işe inandırdı.
    Her seans için çok heyecanlı ve istekliydim, aşırı rahatladığım ve birçok şeyin farkına vardığım seanslar sonucu çok gelişme gösterdiğime inanıyorum. Kendimi çok daha güçlü, kararlı ve net hissediyorum.
    Bambaşka bir sorunla gitmiş olsam da, seanların sonucundaki hayata karşı duruşum hayatımın her alanını çok olumlu bir şekilde etkiledi. Bundan sonra da en ufak bir desteğe ihtiyacım olduğunda adresim kesinlikle burası olacaktır.
    Danışmana gitmek için illa çok büyük bir sorun beklemeyin, En ufak bir sıkıntınız bile varsa buraya gelmenizi tavsiye ediyorum, asla pişman olmazsınız. Özlem Hanıma tekrardan çok teşekkür ediyorum.  Özlem Hanım İyi ki varsınız, iyi ki tanıştık..

    Bilge M.

  • Halit Çetintaş-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Bu eğitimi tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi bana her an hissettiren Özlem Hanıma ve İnci Hanıma teşekkür ederim. Mükemmel bir eğitim. Hiç bitmesin.

  • Y.G.T-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eskiden korkuyordum şimdi hiç bir şeyden korkmuyorum.

  • Alpcan G.-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Topluluk Önünde Konuşma Eğitimini almaya başladığımda,ilk derslerde sunum yaparken çok heyecanlanıyor, düzgün konuşamıyor ve terliyordum. Eğitim sonunda kendime baktığımda sunum yaparken oluşan bu semptomların kaybolduğunu fark ettim.

  • Kemal D.-Hipnoterapi


    Zihinsel tükenmişlik, amaçsızlık, hayattan zevk alamama, başarısız ilişkiler gibi hayatımı olumsuz etkileyen şeyler, artık sağlığımı da bozmaya başlayınca, arayışlarım beni Plena Humana getirdi. Aldığım her seansta önümdeki puslar kalkmaya, çözümsüz meseleler çözülebilir olmaya, her şeyden önemlisi de kendime ve hayata daha pozitif ve gerçekçi bakabilmeyi öğrendim. Dünyanın ya da başkalarının değişmesini beklemek boşunaydı. Ben değiştim ve her şey değişti. Başarının ve güzelliğin cisimleşmiş hali olan Özlem Hanıma sonsuz teşekkürler...

  • G.Sevim-Hipnoterapi

    Oraya daha ilk gittiğim andan itibaren hayatım değişmeye başladı.Artık hayat beni çok yormuştu,gereksiz kaygılarım endişelerim sosyal hayatımı,ilişkilerimi etkilemeye başlamıştı.İşyerinde çalışamaz,yaptığım hiçbir şeyden zevk alamaz olmuştum.Gerçi içimden de hiç birşey yapmak gelmiyordu.İlaç kullanmayı düşünüyordum.Giderken çok işe yarayacağını gerçekten düşünmüyordum.Sadece ilaca başlamadan kendime bir şans vermek istedim.İçimdeki gücün hiç farkında değildim.İnci Hanım öncelikle içimde bulundurduğum kötü duygulardan arındırdı beni.Eksilmiş olan özgüvenimi tamir etti.Hayata bakış açımı değiştirdi ve hayatım değişti.Aslında etrafımda olup biten herşeyin sebebinin BEN olduğuma inandırdı beni.İçimdeki gücün farkına varmamı sağladı.Hayat aslında çok güzel😀

  • A.Ö.Kariyer Koçluğu

    İnci Hanım, bireysel olarak kendimle ilgili çok doğru tespitlerde bulunarak vizyonumu ve iş hayatına bakış açımı, özellikle kendime olan özgüvenimi, özsaygımı geliştirdi. İlk görüşmemizde sorunun kaynağını tespit ederek ve doğru bir yol haritası çizerek sorunumun çözüme ulaşmasına yardımcı oldu. Kendisine bu vesile ile de buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.  Herkese, hayatınızda bir kere bile olsa, güvenilir ve sorununuz her ne ise objektif yaklaşabilecek, konusunda uzman bir Yaşam koçu ile görüşmenizi tavsiye ederim. Bursada işinin ehli olarak İnci Aktaş Hanımı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Saygı ve sevgilerimle. 

  • DERYA İ.- Hipnoterapi ve Koçluk

    Farkındalığımın yüksek olduğunu düşünsem de  yol gösterecek bir şeyler arıyordum. Beni harekete geçirecek ,ne yapmam ve ne yapmamam gerektiğini söyleyecek bir yönlendiriciye ihtiyaç duyuyordum.Özlem Hanım ile ilk olarak arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım ve terapiye başladım.Neden değişmek istediğimle başladık çalışmalara. Konuşma dilimdeki yanlışları fark ettim,düşüncelerimdeki yanlış durumları fark ettim.Beni mutlu edecek ve güzel bir geleceğe götürecek olan şeylerin mevcut andaki olumsuzluklarla nasıl engellendiğini fark ettim. Ben değiştim ve iyileştim. Eski bilincimde değilim,geri dönmekte mümkün değil.Aynı farkındalıkla ilerliyorum. Özlem Hanım sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.İyi ki varsınız!

  • Kutluhan Erarslan-Müşteri İlişkileri ve İleri Satış Teknikleri Eğitimi

    Kesinlikle profesyonel bir eğitim, satışı kendisine meslek edinen tüm bireylerin alması gereken bir program. Sadece satış teknikleri değil, etkili konuşma gibi diğer bir çok konuya da değiniliyor olması güzel bir şey.

  • S.U...-Müşteri İlişkileri ve İleri Satış Teknikleri Eğitimi

    Her türlü firma ve çalışanının, sadece satış odaklı değil, kişisel gelişimi ve performansını arttırması için katılması gereken bir eğitim olduğunuz düşünüyorum.

  • Ezgi T..-Beden Dili ve Diksiyon

    Aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Çünkü hayatıma katkısı olacağını düşünüyorum. Kısa sürede diksiyonla ilgili çok şey öğrendim.Teşekkür ederim.

  • Murat A.-Beden Dili ve Diksiyon

    Çok memnun kaldım. Funda Hanıma teşekkür ederim.

  • Barış Özdemir-Beden Dili ve Diksiyon

    Gayet yararlı bir eğitim. Gündelik hayatımızda yaptığımız küçük hatalar profesyonel iş yaşamımızda büyük problemler yaratabilir. Bu durumu bu gibi eğitimlerle kompanse edebilirsiniz. 

  • Ayşe Seymen-Beden Dili ve Diksiyon

    Her şey beklediğimden çok daha iyiydi. Her şey için çok teşekkürler.

  • Berkay Görgülü-Beden Dili ve Diksiyon

    Farkında olmadığım ve kimseyi rahatsız etmediğini düşündüğüm bir çok hatamı fark etmeme vesile olan Plena Humana ve Funda Hanıma teşekkürü bir borç bilirim.

  • Hatice Hanım-Hipnoterapi

    Özlem Hanım merhaba, sizinle beni tanıştırdığı ve hayatın sırrını öğrettiği için Rabbime hep şükrediyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum 

  • Nagehan Kavçin-Hipnoterapi

    Hipnoterapi ile iyi olabilir miyim, ağrılarım geçer mi diye bir düşünceniz var ise, evet, sizi endişelendiren tüm duygu ve ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Benim de ağrılarım vardı ve terapi sonrası o koltuktan ağrılarım geçerek kalktım. Bunu sevgili psikoloğum sayın İnci Aktaşa borçluyum. O güzel ve sıcacık yaklaşımı, sizi dinleyip anlaması ve doğru terapi ile çok iyi olduğunuzu hissettiriyor. Önce kendinize inanın. Doğru yerdeyim. Psikolojik danışmanıma güveniyorum ve iyi olacağım diyerek o koltuğa oturun ve sonucun çok olumlu olacağını göreceksiniz.

  • Arzu Ateş-Hipnoterapi

    Seanslarımız çok başarılı geçti. Desteği için İnci Hanıma çok teşekkür ederim.

  • Leyla Gültekin

    Benim yaşam kalitemi yükselten,enerjimi törpileyen,daha pozitif,düşünmeme yardımcı olan,herşeyden öncesi kendimi sevmeyi öğreten;kendimi ifade etmemde
    bana ışık olan iki harika insanla Özlem Hanım,İnci Hanım"la mutlaka yollarınız bir yerlerde keşişsin diyebilirim..Her şeyi erteleyebilirsiniz,Plena Humanı ASLA.

  • Fikriye Mutlu Hacıoğlu

    Herseyden önce ilgi alakanizdan, yaydiginiz pozitif enerjiden dolayi, sevginizi hissettirdiginiz için çok teşekkür ederim.Her ihtiyacım olduğunda, bunu da nasıl cozerim diye düştüğüm her darbogazdan kolaylıkla cikmama yardimci oldunuz.Hepsi için teşekkür ederim.Inci hanim siz bana iyi geliyorsunuz â˜º

  • Tuğba Türker

    .Hayata her kizdigimda beni toparlayip
    aslinda evrende,kendimde var olan 
    guzellikleri farketmemi saglayan herzaman
    yuzumu gulduren, icimi isitan beni aydinlatan
    Inci aktas ve Ozlem aktas sizi cok seviyorum iyiki varsiniz...

  • Gamze Altunel-Hipnozla Zayıflama

    Evrenle aramızın açıldığını farkettigim bir anda tanıştım Plena Human ile özellikle İnci hanımın sihirli değneği sayesinde hersey yolunda İnci hanım ve Özlem hanım iyi ki varsınız hersey için çok teşekkür ederim. Emeklerinize ve yüreğinize sağlık...

  • Ayşe Şahin-Temel Hipnoz Eğitimi

    İsteyerek geldiğim eğitimde umduğumu bulmuş olmanın rahatlığını yaşıyorum. Güler yüz, samimiyet eğitimlere daha gönüllü ve mutlu gelmemi sağladı. Keşke mümkün olsa da ülkedeki tüm mutsuz kadınlara bu mükemmel çıkış yolları anlatılabilse. Umutları yeşerse..Özellikle genç kızların bilinçlenmesi çok iyi olurdu. Bir gün herkes bir beyni olduğunu daha çok hissedecek. Sevgiler.

  • Ayşe Şahin-Temel Hipnoz Eğitimi

    İsteyerek geldiğim eğitimde umduğumu bulmuş olmanın rahatlığını yaşıyorum. Güler yüz, samimiyet eğitimlere daha gönüllü ve mutlu gelmemi sağladı. Keşke mümkün olsa da ülkedeki tüm mutsuz kadınlara bu mükemmel çıkış yolları anlatılabilse. Umutları yeşerse..Özellikle genç kızların bilinçlenmesi çok iyi olurdu. Bir gün herkes bir beyni olduğunu daha çok hissedecek. Sevgiler.

  • Gaye Mercanlı-Temel Hipnoz Eğitimi

    Gayet başarıyla hazırlanmış güzel bir eğitimdi.

  • F.A.-Hipnoterapi

    Bana kendi doğrularımla yeni bir bakış açısı kazandıran,, Hayatımdaki gri bulutları dağıtarak güneşi görmemi sağlayan,, Mutluluğun yaşadığımız anlar içinde olduğunu fark ettiren  Özlem Hanım.. ,Hayatıma değdiğiniz ve değiştirdiğiniz için teşekkür ederim.

    Sevgiyle kalın. Selamlar…

  • Selenay K.-Hipnoterapi

    Hipnoterapi sayesinde geceleri rahat huzurla uyuyabiliyorum artık. İnci Hanıma teşekkürler

  • Elif Hanım-Hipnozla Zayıflama

    Neye üzülüyorum biliyor musunuz? İnci Aktaşla neden daha önce tanışmadım diye. Bu güne kadar bu yükü neden taşıdım diye. Son zamanlarda çok dua ediyordum. Allahım bana sağlıklı yaşamayı, yaşam biçimi olarak benimset diyordum hep.  Ve karşıma İnci Aktaş çıktı. Biz danışanları İncim diyoruz ona çünkü hayatınızı her yönüyle aydınlatıp bir inci gibi değerli olduğunu hatırlatıyor, iyileşmesini sağlıyor. Ben sadece zayıflamak için gittim. Ama bugünlerde aynı zamanda markamı kurma aşamasındayım. Sihirli değnek artık hayatımın her alanında... Çocukluğumda geçirmiş olduğum bağırsak hastalığından sonra kilo almaya başladım. Arada vermek için uğraştım verdim de ama faiziyle geri geldiler gram gram... Bursada gitmediğim diyetisyen, akupunktur uzmanı kalmadı. Bu işin kafada bitmesi gerektiğini 3 basamaklı kiloyu görmeye ramak kaldığında anladım. 29 kilo fazlayla başladık ve 1/3 ünden fazlasını bugün tamamladım. Ne kadar sürede verdiğimi sizinle paylaşmıycam. Çünkü bunun hiç önemi yok. Sebebi şu ben Plena Human Merkezini araştırırken hep kim kaç kilo vermişi araştırdım. Bir şey bulamadım.  Anladım ki İnci Aktaşla kilo veren ne kadar sürede vermenin bi önemi olmadığını anlıyor. 21 yaşındayım, ve hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim. İskender, Waffle, Dürüm, Lahmacun, en sevdiğim şey Süt helvası bunların birinden bile vazgeçmedim. Hepsini yiyerek zayıfladım ve haftada en az 1 kilo kaybederek... Önceleri kaç gündür diyet yaptığımı hesaplardım. Şimdi diyet yok rejim yok sadece hedef var. Kendinize bi şans verin ve Aynaya gidin. Hem evdeki Aynaya hem İnci Hanımın size tuttuğu aynaya bakın.  Aynaya giren aynayı seviyor.

  • Necla Özgün.-Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Eğitimden çok keyif aldım, faydalı buldum. İyi ki katılmışım diyebileceğim türde bir eğitimdi. Çocuğumla iletişimim konusunda öğrendiğim teknikleri mutlaka kullanacağım.

  • Perihan B.-Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Aldığımız bilgileri günlük hayatımıza ne kadar uygularsak ilişkilerimizde o kadar kolay birbirimizi anlayan bireyler haline gelebileceğimize inanıyorum.

  • Gamze Altunel-Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Aldığım eğitimden kesinlikle çok memnunum. Alışkanlık haline getirmeye başladım bile, çocuğuma daha faydalı bir anne olmak için çıktığım yolda önce kendime fayda sağladım. Artık daha başarılı ve daha mutlu bir çocuk yetiştirebilirim. Çok şey öğrendim.

  • Mine K.-Hipnozla Zayıflama

    Sevgili İnci Hanım,
    Enerjiniz ,güleryüzlü ve pozitif duruşunuz ile ilk günden   doğru yerde ve doğru kişinin yanında olduğumu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
    Sayenizde bu sistemin içerisinde ve inançla sizden aldığım enerji ile hedeflediğimiz kiloya inebildim. (18 kilo verildi)
    Daha önce denemiş olduğum yöntemlerin dışında farklı bir teknik olması ilk etapta beni düşündürmüştü fakat şimdi sonuç ortada ve herkese hipnozla zayıflamayı tavsiye etmekteyim.
    Başarılarınızın  daim olması dileğiyle.Başka bir programda tekrar görüşmek dileğiyle..
    Sevgilerimle,

  • Muharrem Zantur-NLP Eğitimi

    Öğrenilmiş çaresizlikten nasıl kurtulacağımı, yeniden nasıl enerji kazanacağımı, beni engelleyen ne varsa nasıl kurtulacağımı öğrendim. Beni artık kimse ve hiç bir şey durduramaz.

  • Mehtap Zantur-NLP Eğitimi

    Harikasınız. Gönülden teşekkürler İnci ve Özlem Hanım.

  • Ülkü Ekutekin-NLP Eğitimi

    Farkındalık anlamında ciddi katkıları olan bir program. Hayatın her alanında uygulanabilir olması programı daha etkili ve önemli kılıyor. İnci ve Özlem Hanıma teşekkürler.

  • Caner Kul-İleri Satış Eğitimi

    Sıcakkanlılığınız ve güler yüzünüz sayesinde çok güzel ve verimli zaman geçirdim. Ticaret ile uğraşan herkesin bu eğitime katılması gerektiğini düşünüyorum. Kesinlikle katkı sağlayacağından eminim. Özlem ve İnci Hanıma teşekkürlerimle

  • B.G.İleri Satış Eğitimi

    Eğitimde kendimde fark edemediğim özellikleri keşfettim. Eğitmenlerimin performansı olmasa böyle güzel bir eğitim alamazdım diye düşünüyorum. Bana kattıkları her şey için Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Oğuzhan Torun Torun-Kişisel Liderlik Eğitimi

    Bu eğitim sürecinde kötü giden bir çok konuya iyiye yönelik bir adım atabildim ve daha iyiye gideceğine inancım çok yükseldi. İnci ve Özlem Hanıma teşekkürlerimle.

  • Oğuzhan Torun Torun-Kişisel Liderlik Eğitimi

    Bu eğitim sürecinde kötü giden bir çok konuya iyiye yönelik bir adım atabildim ve daha iyiye gideceğine inancım çok yükseldi. İnci ve Özlem Hanıma teşekkürlerimle.

  • Baturalp Torun-Kişisel Liderlik Eğitimi

    Bu eğitim bana çok güzel şeyler kattı. Koçluk becerilerini biraz olsun öğrendim. Tabi ki bunu hayatımda pratik yaparak geliştirebilirim. Bu sayede motivasyonum yükseldi. Hedeflerim aklımda değil yazıya dökülmüş bir şekilde ve başarabileceğime daha çok inandım ve başaracağım. İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim. Başkası bu eğitimin daha iyisini yapamaz sadece siz daha iyisini yapabilirsiniz.

  • Enes Torun-Kişisel Liderlik Eğitimi

    Hayat bakış açım büyük ölçüde değişti. Olumsuzluklar karşısında daha dik durup bu olumsuzlukları yok etmeyi büyük ölçüde başardım. İletişim kurmayı bilmediğimi fark ettim ve bu konuda kendimi geliştirdim. Stresten uzaklaşıp daha mutlu bir insan haline geldim. Her şey çok mükemmeldi. İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.

  • Bilge Torun-Kişisel Liderlik Eğitimi

    Almış olduğum eğitim benim hayatımda düşüncelerimin daha farklı olmasını sağladı. Sinirlerime hakim olmamı, empati kurmanın hayatım açısından önemini farketmemi sağladı. Geleceğim hakkında kararlarımı net vermem gerektiğini, isteklerimi ihtimaller üzerine kurmamı öğretti. En önemlisi de reaktif olmamam gerektiğini öğrendim. Programdan çok memnun kaldım. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • R.K.Nefes Eğitimi

    Uzun süredir almak istediğim eğitimi aldığım için çok mutluyum. Duyduğum eksik bilgilerin bilimsel olarak destekli doyurucu sunumundan dolayı Hicran Hanıma çok teşekkür ederim. Nefesin bundan sonraki hayatımda yaratacağı büyük değişime inanıyorum.

  • Neşe Ütük-Nefes Eğitimi

    Dikkat etmeden aldığımız nefesin ne kadar önemli olduğunu ve neleri değiştirebileceğini fark ettim. Teşekkür ederim.

  • S.U. Nefes Eğitimi

    Nefes merak ettiğim çok önemli bir konuydu. Nefes Farkındalığımı arttırdığı için eğitimi çok başarılı buldum. Hicran Hanıma teşekkür ederim.

  • Perihan Bilgin-Hipnozla Zayıflama

    Tam 18 kilo verdim. Hedefim 20 kiloydu. Düşündüğümden daha kolay ve başarılıydı.  Bir çok sorunun bu yöntemle çözülebileceğine inanıyorum. İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Hatice Kara-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Aldığım hizmet ve eğitimden kesinlikle memnun kaldım. Kesinlikle uygulayacağım. Çok başarılı buldum teşekkür ederim. Bence program çok başarılı ve güzel geçti.

  • Mehmet Ali Kahraman-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Aldığım eğitim hem iş hayatımda hem normal hayatımda bana hayat boyu katkı sağlayacaktır. Yeterli pratik ve sabır göstermem şartıyla. Eğitimin içeriğinin pratik ve uygulamaların gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

  • Serdar Aydın - Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet

    Bu konuda kendimi oldukça eksik görüp internette bulduğum bir eğitim kurumu iken tanıdığıma çok sevindiğim iki güzel insandan eğitim aldığım için çok mutluyum. Kendime, öğrendiklerimle oldukça anlam kazandırdığımı düşünüyorum. Her şeyden önce bol pratik yaparak, bu korkumun zamanla azalacağını öğrendim. Sadece topluluk önünde konuşmanın inceliklerini değil, daha iyi ve başarılı bir insan nasıl olabileceğimi öğrendim. Çok teşekkür ederim Özlem ve İnci hanım.

  • L.B.İleri Satış Teknikleri

    İletişimde en önemli şey dinlemeyi bilmek ve empati kurmaktır. 

  • Nevriye Hanım-Hipnoterapi

    Kendimi tanımamı sağlayarak yol gösterdi. Rahatlattı, kendimle barıştım. İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Cüneyt İleri-İleri Satış Teknikleri

    Süper, enerjik ve verimli bir eğitimdi. Aldığım eğitimden memnunum.

  • Ö.K.-İleri Satış Teknikleri

    Kişisel olarak bana çok şey kattığına inanıyorum. Doğru olarak bildiğim ama aslında yanlış yaptığım davranışlarımın düzelmesine yardımcı oldu.

  • Demet Demir Göçmen - NLP ile Değişim

    Her derste zihnimizde pek çok ışığın yanmasına sebep olan gün gün geliştiğini hissettiğim keyifli bir çalışmaydı. Eğitmenimiz Hicran Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Büşra Boyacı - İleri Satış Teknikleri

    Kendimize güvenmemizi , imajımızı geliştirmemizi ve güler yüzlü bir satış personeli olmamızı sağlayan bu eğitim için İnci ve Özlem Aktaş a çok teşekkür ederim.

  • Rıdvan Başara - İleri Satış Teknikleri

    Günlük çalışma koşuşturmacası içerisinde atlamış olduğumuz ve unuttuğumuz tekniklerin yanı sıra yeni teknikler öğrenmek bizlere faydalı oldu.

  • Özge Çelik - İleri Satış Teknikleri

    Eğitim gerçekten zaman ayırılıp katılınması gereken bir eğitim. Özellikle verilen bilgiler ve yapılan uygulamalar ile önemli bilgiler öğrendik. bu eğitim sonrasında işimiz ile ilgili teknikler geliştirdik ve bunun sonucunda gelişim yaşadık. Her şey için teşekkürler..

  • Semine Avcı - İleri Satış Teknikleri

    Çok verimli bir eğitimdi. Öğrendiğim bu yeni bilgileri iş hayatımda kullanmanın büyük katkıları olacağını düşünüyorum.

  • Büşra Keskin - İleri Satış Teknikleri

    Almış olduğumuz hizmet ve eğitim son derece kaliteli, bütün istekleri karşılayan, bütün sorulara cevap bulduran bir eğitim. Kişisel gelişimimiz hakkında çok katkısı oldu. Eğitmenlerimiz Özlem ve İnci Aktaş a teşekkür ediyorum.

  • Halime Tırpan - İleri Satış Teknikleri

    Kendimize güvenmemizi , imajımızı geliştirmemizi ve güler yüzlü bir satış personeli olmamızı sağlayan bu eğitim için İnci ve Özlem Aktaş a çok teşekkür ederim.

  • Esra Turunç - İleri Satış Teknikleri

    Satış anlamında kendimi daha da geliştirmemde yardımcı olduğunu düşünüyorum. İleri düzeyde satış teknikleri ile ilgili bilgi sahibi oldum. Kendimize güvenmemizi , imajımızı geliştirmemizi ve güler yüzlü bir satış personeli olmamızı sağlayan bu eğitim için İnci ve Özlem Aktaş a çok teşekkür ederim.

  • Sedef Kula- İleri Satış Teknikleri

    Kendimize güvenmemizi , imajımızı geliştirmemizi ve güler yüzlü bir satış personeli olmamızı sağlayan bu eğitim için İnci ve Özlem Aktaş a çok teşekkür ederim.

  • Adnan Ayvaz-AYVAZ ZEYTİNCİLİK- İleri Satış Teknikleri Eğitimi

    Aldığımız eğitimin beden dili, konuşma becerisi, satış teknikleri yönünden bildiğimizi sandığımı, aslında birçok şeyi bilmediğimizi anlamış olduk. Plena Humana bu konuda sonsuz teşekkürler.

  • Seher Coşkun- Çocuğunun Koçu Sen Ol Eğitimi

    Çok keyifli , interaktif , paylaşımcı bir eğitimdi, Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Teşekkürler İnci ve Özlem hanım.

  • Didem Karadayı-Çocuğunun Koçu Sen Ol Eğitimi

    Uzun zamandır merak ettiğim bir eğitimdi. Doğru bildiğimiz yanlışları yapmamak , uygulama yaparken iletişimde olumlu olmak, farkındalık yaratmak, günlük hayatımda uygulayabilmek için keyifli bir eğitimdi, çok memnun kaldım teşekkürler Özlem ve İnci hanım

  • Berna Kara - Çocuğunun Koçu Sen Ol Eğitimi

    İlk Günden itibaren farkındalığım arttı. Özlem ve İnci hanım muhteşem bilgiler verdiler, eğitimin akıcı, soru cevap şeklinde devam etmesi çok faydalı oldu. Teşekkürler.. İnsanlara dokunmak böyle bir şey olmalı. 

  • Zeynep gülsün Yunatçı- Hipnoterapi

    Neredeyse umutsuzluğa kapılmışken karşıma çıkan meleklerim sayesinde , huzur , mutluluk, sağlık, kapıları bana tekrar açılmış oldu. Bana bu konuda yardımcı olup yol gösterdiği için Özlem hanıma minnettarım. Sonsuz sevgilerimle..

  • Cemile Can - Topluluk Önünde Konuşma Etkili Hitabet Eğitimi

    Motive edici gücü yüksek bir eğitimde. Buradan bir çok kez çıktığımda kendimi çok iyi hissettim. Daha fazla dışarıda uygulama yaparak daha fazla gelişebileceğimi düşünüyorum. Eğitimden memnun kaldım .Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Ahmet Yavuz - Topluluk Önünde Konuşma Etkili Hitabet Eğitimi

    Daha önce bilmediğim çok fazla şey öğrendim . eğitimden çok memnun kaldım , teşekkürler İnci ve Özlem hanım

  • Berat Etyemez - Topluluk Önünde Konuşma Etkili Hitabet Eğitimi

    Ne kadar teşekkür etsek azdır, eğitimden çok memnun kaldım, çok teşekkürler Özlem ve İnci Hanım.

  • Fatma Yılmaz - Self Hipnoz

    Öncelikle Özlem Hanıma ve İnci Hanıma çok teşekkür ediyorum. Doğru bildiğim birçok şeyin yanlış olduğunu öğrendim. Ve söz veriyorum her gün 15 dakika kendime telkinler vereceğim ve olumlamalar yapacağım.

  • Gülpınar Yurdunkulu - Self Hipnoz

    Konu hakkında yeterli bilgi ve deneyim sahibi bir ekip oldukları ve karşıma çıktıkları için İnci ve Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

  • Soner Kahraman - Self Hipnoz

     Eğitim programı ile ilgili merek ettiğim için geldim. Kendim için bir çok öğreti olduğunu keşfettim. Özlem ve İnci hanıma çok teşekkür ediyorum.

  • Elif Çiçek - Self Hipnoz

    Kendini tanımak, kendinle doğru konuşabilmek ve kendini programlamayı öğrenmek için çok faydalı bir eğitim. Bu eğitim sayesinde gerekli bilgileri edindim, pekiştirirsem faydasını da göreceğime inancım tam.

  • Murat Talaş-İletişim-Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Uygulamalı olması güzeldi. Uzlaşma Yönetimi için genel yöntemler öğrenildi.

    Matlı Yem A.Ş.

  • Fatih Kolburan-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Başarlı bir sunum, aktif katılım ile katılımcıların dikkatinin dağılmaması sağlandı. 
    Matlı Yem A.Ş.

  • Onur Gençoğlu-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Günlük Hayat içerisinde yaşadığımız durumlar karşısında neler yaptığımızı doğru yanlış anlamış olduk. Bildiklerimizi de yenilemiş olduk. Teşekkür ederiz.
    Matlı Yem A.Ş.

  • Serhat Şentürk-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    İş süreçlerimize pozitif anlamda katkısı olacağınız düşündüğüm güzel bir eğitim oldu.
    Matlı Yem A.Ş.

  • Özkan Bey-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Tartışmaya girdiğimizde bunu nasıl uzlaşmaya doğru yönlendirebileceğimiz konusunda farklı yöntemler öğrendik. Tartışma sonrası üç konuma da kendimizi koyarak bir benzer olayı nasıl olumlu yönde değiştirebileceğimizi gösterdiniz bizlere.Teşekkür ederiz.
    Matlı Yem A.Ş.

  • Gürkan Güray-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Almış olduğumuz eğitimde gayet başarılı bir sunum sergilendi. Konuşma ve örneklemler etkileyiciydi. Verimli ve faydalı söylemlerdi. Aldığım eğitimden kesinlikle memnunum.
    Matlı Yem A.Ş.

  • Orhan Öncü-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Eğtimin içeriği ve uygulamalar çok güzeldi. Verilen örnekler gerçekçi ve yaşanmış olaylardı.Özlem ve İnci Aktaşa teşekkr ederiz.
    Matlı Yem A.Ş.

  • Rahmi Darıcı-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Bu eğitimle doğru yaptığım iyi şeyleri gördüm, eksik ve yapmadığım uygulamaları da bana gösterdiniz. Aldığım eğitimden memnunum. Bu eğitimleri mavi yaka da almalı. 
    Matlı Yem

  • Gülay Tosun-İletişim Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Aldığım eğitimden menunum. Özlem ve İnci Aktaşa teşekkürler.
    Matlı Yem

  • Süleyman Cengiz-İletişim-Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Yaşam boyunca kullanılıp uygulamasını yapabileceğim bir eğitim oldu. İnci ve Özlem Aktaşa teşekkürler.
    Matlı Yem

  • Melih Mutlu-İletişim-Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Faydalı bir eğitim oldu. Örnekler güzeldi. İlk defa sizlerden bir eğitim aldım. Yerel bir firma olarak başarılarınızın devamını dilerim. Aldığım eğitimden memnunum.

    Matlı Yem

  • Mücahit Palaz-İletişim-Çatışma Yönetimi Eğitimi

    Uzlaşma teknikleri eğitimi bütün şirketlerde önem ar eden bir eğitim konusu. Aldığım eğitimden memnunum.

    Matlı Yem

  • A. A. - Nefes Eğitimi

    Süre kısıtlı ama nefes eğitimin uzun süreli bir yolculuk olduğunun farkına vardım. Verdiği eğitimden ve katkılarından dolayı Hicran Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Tuğba Erdem - Nefes Eğitimi

    Uzun süredir almak istediğim ve internet sitenizle tanışarak istediğim eğitimi alabildiğim için çok mutluyum. 4 saatlik eğitim hayatımı değiştirecektir umarım. Eğitmenim Hicran İpekbağlar a teşekkür ederim.

  • Berrin Terzi - Nefes Eğitimi

    Duyduğum eksik bilgilerin bilimsel olarak doyurucu sunumunuzla tatmin oldum. Sunum şekliniz ve sıcaklığınız katılımcı olarak beni mutlu etti. Başarılarınızın ve katılımcılarınızın sizi tanımasını dilerim. Hicran İpekbağlar a teşekkür ederim.

  • Ayşe Akgün - Topluluk Önünde Konuşma

    Herkese gerekli olan bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Aldığım eğitimden oldukça memnunum.

  • Y.O. Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Kendi sosyal yönlerimi geliştirmem açısından iyi bir eğitim oldu. Değişik iletişim teknikleri, nefes teknikleri gibi şeyleri öğrenmem  de memnun ediciydi.

  • Monika Arslan-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Çok pozitif, etkileyici, bilgi verici bir eğitimdi. Kesinlikle çok memnunum.

  • Ayşe Koçükkaragöz-Satış Eğitimi

    Hayatın her alanında bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Her şey için teşekkürler.

  • Tuğçe Özer-Satış Eğitimi

    Eğitim süresince edindiğim bilgileri iş hayatımda uygulama fırsatı bulduğumda çok faydalı olduğunu fark ettim. Aldığım eğitim her yönüyle son derece faydalı bir eğitimdi. İyi ki gelmişim.

  • Ece MEMİK -Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Bu eğitimden çok olumlu bilgiler kazandım. Herkese tavsiye ederim. İnci ve Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

  • Başak T.Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Sayenizde bilmediğimiz ya da bilip atladığımız şeyleri öğrendik. Eğitimden çok memnun kaldım. Özlem hanım ve İnci hanıma çok teşekkürler.

  • Duygu COŞKUN-İleri Düzey Satış Eğitimi

    Güzel ve eğitici bir eğitim oldu. Aldığımız eğitimi hem iş hem de özel hayatımızda uygulayabileceğimiz bir eğitimdi. Özlem Ve İnci hanıma teşekkürler, çok memnun kaldım.

  • Berfu ENGİN-İleri Düzey Satış Eğitimi

    Farkındalığımızı arttırmanın yanında , oldukça güzel ve verimli bir zaman geçirmemizi sağlayan bir eğitimdi. Çok memnun kaldım. Özlem ve İnci hanıma çok teşekkür ederim.

  • Şebnem AÇIKBAŞ- İleri Düzey Satış Teknikleri Eğitimi

    Hem iş hem özel hayatımda uygulayabileceğim süper şeyler öğrendim. Çok memnun kaldım . Çok teşekkürler Özlem ve İnci hanım.

  • Merve GÜVEN -İleri Düzey Satış Teknikleri Eğitimi

    Genel kişisel gelişim programları ile aram çok iyi olmasa da çok güzel bir 3 günlük eğitim süreci geçirdim. Öğrendiklerimi yaşadıklarımla kıyaslama fırsatı bulmam beni çok memnun etti. Güzel bir farkındalık kazandım. Her şey çok güzeldi çok memnun kaldım, İnci hanım ve Özlem hanıma çok teşekkürler.

  • Fatma BİLİCİ- İleri Düzey Satış Eğitimi

    Satış teknikleri ve müşteri ilişkileri yönetiminde daha doğru cümleler kullanarak nokta atışları yapabildiğimizi öğrendim. Karşımızdaki insanların karakterlerini analiz edip doğru şekilde yaklaşabileceğimizi gördük. Özlem ve İnci hanıma teşekkürler , çok memnun kaldım.

  • Mustafa ÖZTAN- İleri Düzey Satış Eğitimi

    Bu eğitim görüşmelerde kullandığım dilin farkına varmamı sağladı. Yararlı olduğunu düşünüyorum . Çok memnun kaldım . Özlem ve İnci Hanıma teşekkürler.

  • U.ERDEM - Kariyer Koçluğu ve Danışmanlığı

    Özlem Hanımdan Öğrendiklerimden sonra  İstediğimde yapabileceğimi gördüm . Özgüvenimi adım adım arttırabilmek güzel . Yapılan çalışmalar farkındalığımı arttırdı . Teşekkür ederim. 

  • AYŞE KÜÇÜKKARAGÖZ- Topluluk önünde konuşma ve etkili iletişim

    Sizleri tanıdıktan sonra özellikle kendi hayatım için çok başka kapılar açıldı. Öncelikle olumlu düşünmeyi ve heyecanımı yönetebilmeyi öğrendim , her şey için çok teşekkürler İnci ve Özlem hanım .

  • Sinan AKTAŞ- Topluluk Önünde Konuşma ve Etkili İletişim Eğitimi

    Kendini değiştirmek ve geliştirmek isteyen herkesin mutlaka katılması ve bulunması gereken önemli bir basamak , çok memnun kaldım, Özlem ve İnci Hanıma teşekkürler.

  • Özlem KASAPOĞLU-Topluluk Önünde Konuşma Ve Etkili İletişim Eğitimi

    Her saatine değen, her derste kendimi biraz daha iyi hissettiğim muhteşem bir eğitim oldu, çok memnun kaldım, teşekkürler Özlem ve İnci Hanım

  • Ali ALTINOĞLU- Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitim boyunca ve bitince kendimdeki farklılığı ve gelişimi fark ettim.  Teşekkürler Özlem ve İnci hanım . Herkese tavsiye ederim.

  • Muharrem ZANTUR - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Sadece salt bilgi değil alt yapı çalışmaları ve uygulamaları ile daha kalıcı ve sürdürülebilir bir eğitimdi , çok memnun kaldım. Teşekkürler Özlem ve İnci Aktaş. 

  • Erdem ERDENER- Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden çok memnun kaldım .Almış olduğum eğitimi kişisel gelişim konusunda yetkin hale gelmek isteyen kişilere öneriyorum. Teşekkürler İnci Ve Özlem Aktaş.

  • Sanem ÇETİNER Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Bu eğitimi almadan önce değişimimin bu kadar hızlı bir şekilde gerçekleşebileceğini tahmin etmemiştim. Öğrendiklerim ve eğitim sırasında düşündüklerim yapmak isteyip başaramadığım yola girmemi sağladı. Hem çok verimli zaman geçirdim. Hem uygulama kısmına adapte olabildim. Katılımcı olarak daha fazla konuşma isterim :) Bu eğitimi aldığım için çok mutluyum. Çok memnun kaldım . Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim .

  • Elif SERTEPE Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Aldığım eğitimden kendimi gelişmiş ve yenilenmiş hissediyorum. Havada kalmayan ve hayatımda pratikte uygulayabileceğim bilgiler edindim. Eğitimden çok memnun kaldım. Özlem Hanım ve İnci hanıma çok teşekkürler.

  • Tuğba ŞEN Çocuğunun Koçu Ol Eğitimi

    Aldığım eğitimin her annenin hem ANNE olarak hem İNSAN olarak farkındalığının artması adına çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Umarım bir gün herkesin yolu AYNA Eğitim Danışmanlıktan geçer .Bizlere Ayna olduğunuz için çok teşekkür ederim. İnci Hanım ,Özlem Hanım teşekkürler.

  • Ü.Tüfekçi- Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Sayenizde eğitimden maksimum faydayı sağladım . Her şey için Özlem Hanım ve İnci Hanıma çok teşekkürler. 

  • Muharrem ZANTUR- Profesyonel Koçluk

    Merhaba, Özlem hanımla yine kendilerinin verdiği bir eğitimde tanıştım. Bazı problemlerimden bahsettim ve bana yardım edebilir misiniz diye sordum. Beni çok iyi dinlediler ve biz çalışmaya başladık. İlk görüşmemiz biraz yoğun ve karmaşık duygularla geçse de sonraki seanslar ve her geçen gün kendi benliğime döndüm. Kaygılarım azaldı, enerjim arttı, ailemi özlemişim, işimi özlemişim ve en çok ta kendimi özlemişim. Bu değişimi en çok hisseden eşimde Özlem hanımı arayıp defalarca teşekkür etmiştir. Sadece görüşmeler değil, size uygun kitap önerileri ve hayat boyu uygulayabileceğiniz bazı yöntemlerle daha dengeli bir hayata adım atıyorsunuz. Ve size kazandırdıklarını maddi olarak ödemek imkansız. İyi ki varsınız Güzel İnsanlar... Muharrem ZANTUR

  • Zekiye D./Hipnoterapi

    İyi ki hayatımdasınız İnci Hanım. Daha pozitif ve olumluyum. Her şeyin daha yi olacağından eminim. İyi ki hayatımdasınız. Teşekkürler.

  • Alişan Ağca- Koçluk, Hipnoterapi

    Beyin ve fiziken tamamen durmuş olduğum bir anda  Özlem Aktaş ve Plena Human ekibi ile tanıştım. Yer çekimi kuralları benim için çok derin işliyordu. Tüm sorunlarım beni yere çektikçe çekiyordu. Bireysel olarak almış olduğun psikolojik destek ve kendi kendini hipnoz edebilme yani beynimi kontrol edebilmem sayesinde bu yer çekimini yenebildiğimi fark ettim. Yani hani derler ya akışına bırak su yolunu bulur; Plena Humantan  aldığım destek sayesinde, suyu yukarı doğru bile akıtabileceğimi ve yer çekimi denilen ve aslında problemlerimin beni aşağı çeken kuvvetinden kurtuldum. Artık beynimi kontrol EDEBİLİYORUM. Geçmiş hatalarımın  aslında kontrolsüz beyin faaliyetlerimin bir eseri olduğunu fark ettim. Özlem hanıma ve Plena Humana bana bu farkındalığı sağladığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm dost ve arkadaşlarımında bunu deneyimlemesi ve bundan sonraki yaşamlarında daha bir farkındalık ve ayık beyin ile doğru kararlar almaları noktasında Plena Humana uğramalarını şiddetle tavsiye ederim. Yapacağınız basit ve kısa bir sohbetin içinizde biriken ve ağırlığıyla yere doğru çeken sorunlarımızın aslında zihnimizde kontrolsüzce gezinen virüsler olduğunu keşfedeceksiniz. Ve en önemlisi de hayati artık doğru kontrol edebileceğinizi ve suları yukarıya bile akıtabileceğinizi şaşkınlıkla görebileceksiniz..."

  • Rabia Y.-Hipnoterapi

    Ben buraya temizlik için geldim. Zihinsel temizlik. Ayna tuttuğunuz için teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık eylesin, çok değerli bir iş yapıyorsunuz. İnsanların ruhuna dokunmak. O kadar duyguluyum ki şu an kelimeler yetersiz kalıyor. Sindirilmiş, bastırılmış hayatlarımıza ayna tuttunuz. Sizden haberdar olmasaydım öylece bilmeden farkında olmadan göçüp gidecektim bu hayattan. Bir çok insan gibi...Ben artık aynaya bakabiliyorum. Ben artık saçlarımı tarıyorum. Bu kadar boş vermişliğin içinden çok kısa sürede çıkardınız beni İnci Hanım. Sadece okuyarak olmuyormuş. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Teşekkür ederim.

  • Sercan V..-Hipnoterapi

    Seanslara başlamadan önce iletişim, asosyallik, özgüven eksikliği gibi bir takım sorunlarım vardı ve değişmek istiyordum. Bu sorunları İnci Hanımın verdiği büyük destekler birazda kendi çabalarım sayesinda aştım ve değiştiğimi farkettim.


    Teşekkür ederim.

  • Filiz Hanım-Hipnoterapi

    İnci Hanımla tanışmış olmak hayatımın en büyük şansıdr. Klasik kayınvalide sendromu sebebiyle yüksek tansiyon problemim vardı. 4 seans sonunda artık tansiyonum yükselmiyor. En önemlisi de telefonda bile  kayınvalidemin sesini duyduğumda elim ayağım titrerdi sinirden. Şimdi hiçbir sözü batmıyor. Eski söylediklerine bile hak verir oldum. İçimde tarif edilmez bir huzur var. Böyle hissetmek ve herşeye sinirlenmemek o kadar güzel ki... Pozitif ve huzurlu bir yaşam için İnci Hanımla mutlaka görüşün kaybedecek bir şeyiniz olmayacak. Aksine antidepresan kullanmadan geçireceğiniz bir hayata sahip olacaksınız.

  • T. İREM KARİYER KOÇLUĞU

    Özlem hanıma meslek kararımı verebilmek için gelmiştim . Bununla beraber yeteneklerimi fark etmek , gerçekten mutlu olacağım işi yapabilmem için doğru bölüm ve üniversite seçimi yapmam gerekiyordu . Bunun için kariyer koçluğu aldım . Artık hedeflerim yazılı , hangi üniversiteye gitmek istediğimi biliyorum , her şey hayatımda çok güzel gidiyor , yaptığımız zaman yönetimi çalışmasından sonra planlı bir şekilde hem ödevlerimi artık yapabiliyor ve spora bile zaman ayırabiliyorum. Hangi mesleği seçmem konusunda kararımın netleşmesi beni çok mutlu ediyor. Takıntılı davranışlarımın çoğundan kurtulmama yardımcı olduğun için ayrıca teşekkür ederim.Ruh hallerimi artık yönetip kendimi başarılı ve mutlu ruh hallerine sokabiliyorum , bunlar öğrettiklerin sayesinde oldu, 

     gerçekten çok işe yarıyorlar.  Her şey  için  çok  teşekkür  ederim , Özlem abla,  çok fazla yardımcı oldun iyi ki senden yardim almışım. Su an çok mutluyum bir çok konuya çözüm buldum. Yine her ihtiyacım  olduğunda geleceğim çünkü her zaman yanımda olacağını biliyorum . Tekrar teşekkürler.

  • Filiz Hanım-Yönetici Koçluğu

    İnci Hanım merhaba,

    Son sunumum çok başarılı geçti. Aldığım tepkiler de çok iyiydi. Destek ve yönlendirmeleriniz için teşekkür etmek istedim. Selamlar.

  • Emirhan A.-Topluluk önünde konuşma eğitimi

    Topluluk önünde konuşma eğitimi hakkında çok şey yazmak isterim.Fakat içtenlikle ve düzgün bir dille özetleyeceğim. Bu eğitim bana bazı konularda düşünmeyi öğretti.Ben bu eğitimden önce konuşmalarımı duygusuz ve ruhsuz yapıyor idim.Konuşmamın sırlarını en açık şekilde öğrendim.Fakat bu sırları tutmayacağım.Herkese açacağım.Her şey için teşekkürler.Var olun.

  • Zafer Şengönül-Topluluk önünde konuşma eğitimi

    Topluluk önünde konuşma eğitiminin sadece hitabet olmadığını aynı zamanda insanların kendilerine olan güvenlerini nasıl kazanabileceğini,korkularını nasıl yenebildiğini ,kendilerini negatif olan duygulardan nasıl kurtarabildiklerini de öğreten bir eğitim olduğunu belirtmek istiyorum.Özlem Hanım ve İnci Hanım ın da destekleriyle kendimi oldukça farklı hissediyorum.Çok teşekkürler.

  • Fırat Erdoğan-Topluluk önünde konuşma eğitimi

    Bu kurs sayesinde konuşurken daha rahatım.Topluluk önündeki heyecanımı en aza indirgedim.İnci Hanım ve Özlem Hanıma çok teşekkür ediyorum.

  • Semih Yılmaz-Topluluk önünde konuşma eğitimi

    Topluluk önünde konuşma eğitimi benim açımdan çok verimli oldu.Eğitmenlerimiz çok ilgili ve işlerinde oldukça iyiler.Ben bu eğitime başlamadan önce en yakın arkadaşım ile bile olsa heyecanlanıp kekeleyen ya da kelimeleri yanlış telaffuz ederdim ama eğitim dönemi içinde bile topluluklar önünde kendimi rahatça ifade etmeye başladım.Fikirlerimi insanlara rahatça aktarabilmeyi öğrendim.Plena Humana ve eğitmenlerimize çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

  • Leyla Gültekin - Koçluk, Terapi ,Danışmanlık

    Merhaba ,Değişimlerin ,insanın ruh halinin,dışarıya çıplak olarak yansıması olduğunu;kendimde yaşadığım süreçte fark ettim.Sonrası hissetiğiniz bir duygu seli olarak,enerjinizi zenginleştiriyor.İlk revizyonu kendi kimliğinizde yaparak,yaşayacağınız süreci siz hızlandırabilirsiniz.Değişim sürecini karşınızdakilerden beklemeden ,öncelikle kendi bedeninizde aktifleştirebilirseniz,sonrası inanılmaz bir tablo olarak size dönecektir.Sonrasında kendi kimliğinizde oluşan değişimlerin,tadını içinize sindirirken,çevrenizdeki kişilerin sizi boş ve anlamsız gözlerle süzüp,ifade etmekten korkan duruşlarını,izlemekten kendiniz için bir kez daha mutlu olacak;kendinize sunduğunuz ödülleri her yeni bir süreçte hazırladığınız,hayatınızın en değerli gördüğünüz alanında muhafaza edeceksiniz.
    Ben bunu başarmış bir birey olarak,daha güzel,daha anlamlı bir hayatın içinde yaşamanın keyfini çıkarmaya devam edeceğim.Kendim için daha güzel bir yaşam kurmak,sevdiklerime daha sağlıklı dönüşler yapmama etken oldu.Önce kendinizi ödüllendirin ki;Sevdiklerinize vereceğiniz iyi mesajlar onlara armağanınız olsun.
    Bana bu değişimi yaşamamda ki en iyi enerji terapistim ve psikolojik danışmanım Özlem Hanımın desteğiyle oldu.Sonsuz teşekkürler
    Leyla Gültekin

  • Zeynep GÜVEN-Self Hipnoz Eğitimi

    Öncelikle iletişim çok güzel.Keyifli vakit geçiriyorum.Hayattta zorlandığım birçok konuda burada öğrendiğim teknikle çözüme daha kolay ulaşıyorum.Dünyaya bakış açımı değiştiriyorum.Kesinlikle zorluk yaşayan tanıdıklarıma önereceğim tek şey.Umduğumdan fazlasını aldım.Kesnlikle çok memnunum.

  • Şenol HACIOĞLU-Self Hipnoz Eğitimi

    Çok yararlı bir eğitim programı olduğuna inanıyorum çünkü hayatımızı yönlendiren bilinçaltına nasıl müdahale edebileceğimizi gösteriyor.Ve bilinçaltının işleyişiyle ilgili bilgilerin verilmesi çok güzel.Herşey harika.

  • Hilal GENÇ-Self Hipnoz Eğitimi

    Düşüncelerimizin bizi nasıl değiştirdiğini ve değiştirebileceğini,olmak istediğimiz insanı nasıl yaratabileceğimizi öğrendim.Hayal etmek olmanın yarısıdır bu derslerde öğrendiğim en önemli şeydi.

  • ALİŞAN AĞCA-Self Hipnoz Eğitimi

    Oldukça faydalı ve hayatında değişim isteyenlerin katılması gereken bir eğitim.

  • B.Ç. Koçluk,Terapi

    O kadar destek aldıktan sonra Plena Human a  gelip düzeleceğimi düşünmüyordum fakat Özlem Hanım ile tanıştıktan sonra fikrim değişti. Bana değişebileceğimi bunu başarabileceğimi aşıladı ve bana yardımları ve uyguladığı teknikler sonucu değiştirmem gereken davranışlarımı değiştirebildim eminim ki daha da iyi olacak katkılarından dolayı Özlem Hanıma teşekkür ederim iyi ki sizi tanımışım. 

  • Hülya H.-Yaşam Koçluğu

    İnci Hanım, öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Lütfen danışanlarınıza söyleyin. Size geldiğimde ümitsiz vakaydım ama ben başardım. Asla kendilerini ümitsiz vaka görmesinler. Keşke sizi 19 yıl önce tanısaydım, her şey bambaşka olurdu. Her şey için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

  • Fatma T. Yönetici Koçluğu

    Merhaba İnci Hanım,

    Sizin de desteğinizle başaracağımdan hiç kuşkum yok. Kendimin en iyisini keşfetmeyi öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim.

    Saygılarımla,

  • G.C - Koçluk, Terapi

    Sizinle tanışmam çok güzeldi, rastlamam size , ben çok şanslıyım galiba, sürekli görüşmek isterim....Bazen olanları görür, duyar, hisseder, doğruyu bilirsin ama, kafandaki düşüncelere yenik düşersin....Kafanda bir sürü sekme açılır, başa çıkamazsın. Her şeyin çözümü kendindedir aslında, kaygı, tasa, neşe, sevinç, üzüntü, mutluluk, işte tamda bu noktada Özlem Hanım aradığım kişi oldu. Desteğinden dolayı kendisine minnettarım. Şu an kendime güveniyorum, hayır diyebiliyorum.....kendimi çok iyi hissediyorum. Teşekkürler.

  • Leyla Gültekin, Koçluk ve Terapi

    Kendimde başardığım  var olan değerlerimi, sonradan daha  yapmaya başladığım sürecin olabilirliğini anlatmak ; bana çok keyif verir diye  düşünerek ve kısa kısa notlar  olarak"Başkalarından  önce kendine inanan arkadaşlarla, dostlarımla paylaşmak istedim.
    Kendinizden ödün vermeden de, bu hayat benim diyebilecek bir yüreğe sahip olduktan sonra, yolunuz doğru insanla, aynı noktada kesiştiğinde; lütfen harekete geçin, kendiniz için.
    Ben böyle bir kararımın peşinden  giderek, daha kaliteli, bir yaşamın keyfini çıkarmaya başladım. Plena Human benim için bulunmaz bir fırsattı .Çok sevdiğim danışmanım terapistim  Özlem Hanımla beraber, onun enerjisini hissederek, duyduğum güvenle terapi seanslarına başladım. İlk terapiye  gittiğim günü hala bedenimin bir köşesinde saklıyorum.Ne kadar yorgun, kendini ifade etmekten korkan"başkaları ne der"psikolojisinde olan bir ruh içinde olan bir Leyla idim. Ama terapilerin sonrasında sanki yeni bir hayata başladım. İnanma ve güven duygunuzu çok üstlere aldığınızda,  bugün benim hissederek, tadını alarak yapabildiklerimi, sizlerde yaparak  belki de daha yoğun bir keyif içinde sevdiklerinize, sunabileceksiniz.
    Terapi benim için sağlıklı ve kaliteli yaşamın içinde olmamı  etkinleştiren bir okul gibi hissetmemi sağladı.Her rengin, her şeyin farklı olduğunu kendimi  olduğum gibi  görmeyi , işaret etti. Yaşam tarzım oldu, diyebiliyorum Bana yaşadığım süreçte öncesi ve sonrası diye  kendimi  her haliyle kabullenmeyi öğretti..
    Şu an insan hayatındaki  olumsuz  yalnızlıkların en büyük eksikliği; sizi kırmamak için sizin yanınızda duran  sizin gibi düşünen, insan kalabalığıdır.
    Lütfen, silkinin, bir ilki başarmak için hemen  kendinize bir ödül verin..Kendinize inanin, Kendiniz olun, Yeniden var olun.
    Leyla Gültekin

  • E.Yavuz-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi ile ilgili çok teknik öğrendim .Kişisel gelişim metodları çok etkileyici idi. Çok başarılı bir eğitim oldu. Çok teşekkürler İnci ve Özlem hanım.

  • Ersel D.- Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitmenlerimiz güler yüzlü ve işlerinde profesyoneller . Eğitime iyi ki katılmışım gayet başarılı buldum . Gelişimim için güzel bir katkıda bulundular. Her şey için çok teşekkür ederim Özlem ve İnci hanım.

  • T.Turalı- Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi - Avukat

    Verimli bir eğitim olduğu görüşündeyim. En önemlisi de kendimle ilgili ciddi bir farkındalık sağlamış oluşu ve de güzel bir başlangıç olması. Teşekkürler İnci ve Özlem hanım.

  • S. Demirtaş - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi -Avukat

    Hayatımıza olumlu anlamda değiştirilebilecek enerjiler kattık . Sadece topluluk önünde konuşma ile ilgili değil , çok daha değerli bilgiler edindik. Memnun kaldım Teşekkürler Özlem ve İnci hanım.

  • K. C. - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden çok memnun kaldım. Küçük şeylerin   farkındalığını arttırarak büyük değişimlere kapı açabileceğimi fark ettirdiniz. Yakında tekrar  farklı alanlarda görüşmeyi umut ediyorum. Güler yüzlü ve sohbet tadında eğitiminiz için Özlem hanım ve İnci hanıma çok teşekkür ederim.

  • İ.K.Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi- Avukat

    Umduğumdan çok daha faydalı ve verimli bir eğitim programı oldu. Memnun kaldım teşekkürler İnci ve Özlem hanım.

  • Mehmet Tayyar - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi -Bursagaz

    Gayet başarılı bir eğitim geçirdim . Öğrendiklerimi hayata geçirmem halinde başarılı olacağımı düşünüyorum. Daha uzun sürmesini isterdim . Eğitimden çok memnun kaldım . Özlem hanım ve İnci hanıma teşekkürler.

  • A. A - Koçluk ve Hipnoterapi

    Özlem hanıma geldiğimde hayatım neredeyse alt üst olmuştu. Ümidimi kaybetmiş, yaşam amacım kalmamış durumdaydım. Burada bulmuş olduğum empati, etkin yaklaşım metodları ile yaşama karşı yeniden bağlanmanın yolunu bana göstermiş olduğu ve sürekli beni takip edip desteklediği için Özlem hanıma çok teşekkür ederim . İyi ki varsınız.

  • G.D.Etkili Hitabet İletişim -Bocsh AŞ.

    Diğer aldığımız eğitimlerden farklı , psikolojik tekniklerin de adapte edilmesi çok ilgi çekiciydi. Enlerimi sıralamak gerekirse , çapalar, hipnoz, eft tekniği. Ayrıca eğitimde bol bol uygulamalara yer verilmesi , sunumların yaptırılması, eğitmenlerin konuları anlatış ve sunuş biçimi ve verdikleri örneklerden çok etkilendim. Dinlendik, eğlendik, kimi zaman kendimizi zorladık. Burada öğrendiklerimi günlük hayatıma uygulamak için heyecanlıyım. Uygulayabileceğim teknikler olması açısından da ilgi ile dinledim. Beklentilerimi karşılayan bir eğitimdi. Çok teşekkürler Özlem ve İnci hanım.

  • Gülsüm . Etkili Hitabet İletişim - Bosch Aş

    Klasik Sunum teknikleri dışında , topluluk önünde konuşma , çatışma yönetimi , hipnotik dil kalıpları , temsil sistemleri yer alması farklı ve tkileyiciydi. Her eğitim katkı sağlayabilir ancak sizin eğitiminizin farklı yönlerinin olması çok pozitif. Sunumunuzdan çok memnun kaldım tekrar teşekkürler Özlem ve İnci hanım.

  • Y.E. Etkili Hitabet İletişim -Bosch Aş.

    Kuvvetli ve zayıf yönlerimiz konusunda farkındalığımız oluştu. Eğitimden memnun kaldım . Teşekkürler Özlem ve İnci hanım.

  • Murat GÜNCÜ-Etkili Hitabet İletişim - Bosch Aş. İş yeri Hekimi

    Eğitimden çok memnun kaldım, Farklı bir bakış açısı ve motivasyon katmış oldunuz. Karşılıklı öğrenme ortamı hazırlanması olaya dahil olmamız ve farkındalığımızın artmasına neden olduğunuz için teşekkür ederiz İnci hanım ve Özlem Hanım .

  • Bülent Melik- Etkili Hitabet İletişim- Bosch AŞ.

    İşimizde ihtiyacımız olan tüm konularla ilgili güzel bir eğitim oldu. Özellikle eğitim verme ve konuşma yapma konusunda sadece sunum teknikleri boyutuna indirgemeden diğer boyutlardan da ele alınması bu eğitimi farklı kılan konulardan biri oldu. Eğitimden çok memnun kaldım . Teşekkürler Özlem ve İnci hanım.

  • D.A Etkili Hitabet - İletişim-Bosch

    Sadece Topluluk önünde konuşma konusunda değil

    kişisel gelişim açısından da değerli bilgiler edindim. Özellikle çapa oluşturma, eft konusu en çok ilgimi çeken ve dinlemekten çok keyif aldığım konular oldu. Eğitimden çok memnun kaldım , emeğiniz için teşekkür ederim Özlem hanım ve İnci hanım.

  • Diksiyon Eğitimi - AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Bu tür eğitimleri herkesin alması gerekir diye düşünüyorum.Ben şahsen çok mutlu oldum.Aldığım eğitimden çok memnunum.

  • Diksiyon Eğitimi - Basri YILMAZ / AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Sunumu yapılan bu önemli konular,sunucu ile bu denli uyuşması önerileri ortadan kaldırmıştır.Mükemmel..

  • Diksiyon Eğitimi - Yusuf Bey / AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Emeği geçen kişi veya kişilerin emeğine sağlık.Başarılarınızın devamını dileriz.

  • Diksiyon Eğitimi - AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Güzel konuşma diksiyon ve beden dili konusunda bir şeyler daha kazandık.

  • Diksiyon Eğitimi / AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Bence son derece yararlı olduğunun görüşündeyim.Aldığım hizmet ve eğitimden memnunum.

  • Diksiyon Eğitimi - Sebahat / AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Öncelikle eğitmenimizden çok memnunum.Verdiği eğitim ile ilgili bilgi ve donanımı olduğunu söyleyebilirim.Bilgi aktarımı mükemmel derecede.Bilmediğim çok şey olmadığının farkına varmamı sağladığı için bana katacakları açısından çok verimlidir.

  • Diksiyon Eğitimi - Gülcan ÖZKAFTAN/ AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Etkili bir eğitim programı oldu.

  • Diksiyon Eğitimi - Samet YURTOĞLU/ AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Güzel ve gerekli bir eğitim.Tüm firmaların bu eğitimi vermesi gerekli.Aldığım eğitimden çok memnunum.

  • Diksiyon Eğitimi - Seda MUTLU/ AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Hayatımızın her anında farkında olarak veya olmayarak faydasını göreceğimiz güzel bir eğitimdi.Çok teşekkürler.

  • Diksiyon Eğitimi - AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Günlük hayatımızdaki konuşma hal ve hareketlermizin etrafımıza etkisi ses tonumuzun konuşmalarımıza etkisinin önemini öğrendim.

  • Diksiyon Eğitimi - AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    İş hayatında faydalı olacağını düşünüyorum.Herkese şiddetle tavsiye ederim.

  • Diksiyon Eğitimi - Ümit POLAT/ AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Bana ve çevremdeki insanlara faydalı olacağını düşünüyorum.

  • Diksiyon Eğitimi - Barış EKER-Firma Ortağı / AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT LTD. ŞTİ.

    Her bireyin sosyal yaşamda alması gereken bir eğitim.Aldığım eğitimden çok memnun kaldım.

  • Diksiyon Eğitimi - Mehmet UÇKUN / AKERMAK TEKNİK HIRDAVAT İNŞAAT

    Aldığım eğitimden çok memnun kaldım.

  • Pınar A.-Hipnozla Sigarayı Bırakmna

    Özlem Hanımla tanışmadan önce sigarayı bırakacağıma inanmak çok güçtü. Bu tüm yakınlarım için bile böyleydi. İyi ki sizi tanımışım. Beni sigaradan kurtardığınız için teşekkürler. Sevgiler.

  • Ferhan Akın-Yaşam Koçluğu

    İnsanın ruh sağlığını kaybetmesi ile sağlıklı olması arasında bence çok ince bir çizgi var. Zihninizi doğru bir şekilde yönlendirmeye özen gösterin. Bunu yapmamda yardımcı olduğunuz için  teşekkürler İnci Hanım.

  • Perihan K.-Hipnozla Zayıflama

    Bugüne kadar çok fazla diyet yaptım. Verdiğim kiloları hep geri aldım. Diyet yapmayı bıraktım ve sonra hipnoz yöntemiyle tanıştım. Şimdi fark ediyorum da, ne kadar fazla ve duygusal açlıktan yiyormuşum. İdeal kiloma kavuşmam için tüm samimiyetiyle çalışan İnci Hanıma emeği için teşekkür ederim. Ayna ailesine sevgiler..

  • Elif E.Hipnoterapi

    Buraya gelmeden önce, geçmişten bugüne taşıdığım bir takım olumsuz düşünce zinciriyle mücadele etmeye çalışıyordum. İnci Hanım sayesinde bu durumdan kurtuldum. Şimdi hayata daha olumlu bakıyorum. Teşekkürler İnci Hanımcığım. Sevgiler tüm AYNA ailesi. Bana gösterdiğiniz sabır ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Her şey çok programlıydı. Sağlık ve başarılarınızın devamını dilerim.

  • Elif A.Hipnoterapi

    Sizinle tanıştığım için çok mutluyum İnci Hanım.Çok kısa sürede korkularımdan kurtulmama yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle..

  • Buket A./Hipnoterapi

    İyi ki sizi tanımış İnci Hanım, göremediğimi görmemi sağlıyorsunuz. Sevgiyle kalın.

  • M.Şahin-Topluluk Önünde Konuşma

    Bilmediğimiz ne kadar konu varmış. Etkili anlatımlarınız için teşekkür ederim.

  • Fatih Ören-Topluluk Önünde Konuşma

    Beklentilerimle örtüşen, farklı ve yeni teknikleri de öğrenme fırsatı bulduğumu söyleyebilirim. Eğitmenlerin profesyonelliği eğitimin her aşamasına yansıdığını hissettiğimi ayrıca belirtmek isterim. Başarı dileklerimle.

  • Serkan Solak-Topluluk Önünde Konuşma

    Kişisel gelişim alanında katıldığım ilk programdı. Gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.

  • Ahmet Pöge-Topluluk Önünde Konuşma

    Topluluk önünde konuşma her insanın edinmesi gereken psikolojik ve sosyolojik bilgilerle dolu bir eğitim. Birçok karmaşık konu arındırılarak anlaşabilecek şekilde veriliyor.İnsanınkendisini keşfetmesini sağlayan ve ona ciddi biçimde özgüven kazandıran bir ekip bence. Program gerçekçi ve dolu geçen bir sürece sahip. Hakkıyla tamamlandığında insanların değil topluluk, toplumlar önünde bile konuşması işten değil. Korkuyu, kaygıyı unuyup insalarınsayısal çokluğuna aldırmadan konuşma güdü kazandıran bir eğitim.

  • Eray Güvenç-Topluluk Önünde Konuşma

    Yetkili kişilerin konuşma kültürünü geliştirmesi veya yeni yönetici pozisyonuna gelecek kişilerin eksikliklerini tamamlaması açısından etkili olacak bir eğitim. Tüm yöneticilerin alması gerekiyor. Benim için çok faydalı oldu.

  • Ahmet Yasa-Topluluk Önünde Konuşma

    Faydalı bir eğitimdi, kesinlikle alınmalı.

  • ÖM-EL MÜHENDİSLİK/Hakan ZORGELMEZ-SATIŞ EĞİTİMİ

    Müşteri ilişkiler hakkında yapılmaması gerekenleri ve yapmamız gerekenleri vurguladığınız için çok teşekkürler.İnci AKTAŞ ve Özlem AKTAŞ.

  • ÖM-EL MÜHENDİSLİK/Kezban KORKMAZ-SATIŞ EĞİTİMİ

    Aldığımız eğitimin müşteri ilişkileri,satış ve özel hayatımızda bize çok fayda katacağına inanıyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.Teşekkürler Özlem Hanım ve İnci Hanım.

  • ÖM-EL MÜHENDİSLİK/Esra KORKMAZ-SATIŞ EĞİTİMİ

    Sunmuş olduğunuz satış eğitiminin çok faydalı olduğunu ve sizinle tanışmaktan çok onur duyduğumu söylerm istiyorum.Başarılarınızın devamını diliyoruz Özlem AKTAŞ ve İnci AKTAŞ..

  • ÖM-EL MÜHENDİSLİK/Yavuz DOĞRU-SATIŞ EĞİTİMİ

    Hayatımızda eğitimin öneminin bir kere daha öğrendiğimiz için sonuna kadar destekliyorum.Temel satış eğitimini satış yapan bütün firmaların almasını tavsiye ediyorum.İnci Hanım ve Özlem Hanıma teşekkürler.

  • ÖM-EL MÜHENDİSLİK/FATİH ARICAN-SATIŞ EĞİTİMİ

    Eğitimi örneklendirilmiş ve sade anlaşılır bir anlatımda olmuş.Program kusursuz.İnci Hanım ve Özlem Hanıma teşekkürler.

  • Pervin GÜNBATILI- Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Sadece topluluk önünde konuşma değil bir çok şey öğrendik. Bu eğitim çok eğlenceli. Herkese tavsiye ederim.  Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Kenan TAŞDELEN- Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Çok güzel ve mutluluk verici bir kurstu, bitmesini istemezdim. İnşallah bir daha ki kurslara .Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Cem ÖZHAN-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Bir şeyleri başarabilmek için , başarıya giden yolda kullanılabilecek tüm metodları bilmek herkesin hakkıdır. Eğitimden çok memnun kaldım . Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • SUBARU

    .

  • ÖM-EL MÜHENDİSLİK

    Ayna Danişmanlik gurubu konularında son derece başarılı eğitimler veriyor. Bende herkese tavsiye ediyorum.

    Zerrin Özgüle

  • ERGİNAKIN GIDA LTD.ŞTİ.

    Biz bu yıl ERGİNAKIN OTOMOTİV & GIDA GRUBU olarak Mart sonuna kadar devam edecek bir eğitim programı yaptık birlikte. Çok verimli gidiyor. Tüm KOBİ lere ve tabi ki OBİ ve Kurumsal firmalara tavsiye ederiz. Teşekkürler Inci Aktaş VE Özlem Aktaş 

    Hepşen Erginakın

  • TÜRK TİCARET.NET

    .

  • Emrah KARAKAYA/BURSAGAZ - ÇATIŞMA YÖNETİMİ VE İLETİŞİM EĞİTİMİ

    İnternet araclığıyla araştırarak buldum ve çok memnun kaldım.Hayatımda değişiklikler olduğuna inanıyorum.Özlem Hanım ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Sare SAADET/BUMARK MAKİNA İNŞ. - ÇATIŞMA YÖNETİMİ VE İLETİŞİM EĞİTİMİ

    Aldığım eğitimden memnun kaldım.Güler yüzünüz,gayretiniz ve içtenliğiniz için Özlem Hanım ve İnci Hanıma teşekkürler.

  • Arzu ÇEVİK - ÇATIŞMA YÖNETİMİ VE İLETİŞİM EĞİTİMİ

    Kitabınızı alarak başladım ve sonra kendimi burda buldum.Her şey için İnci Hanım ve Özlem Hanıma teşekkürler.Aldığım eğitimden çok memnun kaldım.

  • Emrah DİKORMAN - ÇATIŞMA YÖNETİMİ VE İLETİŞİM EĞİTİMİ

    İçtenlik ve sıcakkanlı yaklaşımınız eğitimden çok bilgi paylaşımı,hoş bir ortamda sohbet tadındaydı.Aldığım eğitim ve hizmetten kesinlikle memnun kaldım.İnci Hanım ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Nihat ŞİMŞEK/BURSAGAZ - ÇATIŞMA YÖNETİMİ VE İLETİŞİM EĞİTİMİ

    Çok faydalı olduğunu düşünüyorum.Hayata dair çok güzel ipuçları aldım.İnci AKTAŞ ve Özlem AKTAŞa teşekkür ediyorum.Aldığım eğitimden çok memnun kaldım.

  • Fikriye Hocaoğlu-Hipnoterapi

    Kafamda çok soru işareti vardı size gelirken.Hatta her hipnoz sonrası:"oldu mu yani?bu kadar mıydı?" sorularını hep sordum kendime.Evet işte o kadardı.Bunca zamandır beynimde kamburla,gözümde perdeyle gezmişim...İnsan affedebildiği ölçüde özgür ve mutlu olabiliyormuş.Bunu öğrendim.Kendimi çok mutlu çok enerjik hissediyorum : )Bunu okuyan arkadaşım:İzin verin sizin ruhunuz da özgürleşsin,izin verin İnci hanım ruhunuza dokunsun.Kendinize bir şans verin.Size olanlara en çok kendiniz şaşıracaksınız : )İnci hanımcığım herşey için teşekkür ederim.Sizi kocaman öpüyorum.

  • Saadet B. - Hipnoz ve Nlp ile Sağlıklı Yaşam Koçluğu

    Yöntemlerin başta işe yarayacağına dair inancım olmamakla beraber Özlem hanımın işini çok iyi anlatması sonucunda inanmaya başladım ve uzun yıllardır bir türlü veremediğim kilolarımın büyük kısmından kurtuldum . Bu süreçte iyi bir destekçi ile  ve güçlü bir ısrarla adanmışlık duygusu ile uygulamaları yapınca hedefinize ulaşıyorsunuz. Bu yolda sürekli destek olan Özlem hanıma çok teşekkür ederim. 

  • İrem KARAKAŞ - Nefes Semineri

    Nefes hakkında öğrenmek isteyenler için güzel ve faydalı bir giriş.Hicran Hanıma engin bilgilerini paylaştığı için teşekkürler.

  • Cüneyt GÜÇLÜ/EURODECOR - Nefes Semineri

    İyi ki gelmişim.Dolu dolu bir programdı,kutluyorum.Aldığım eğitimden memnunum.

  • ELİF - Nefes Semineri

    Kendi adıma çok yararlı buldum.Farkındalık adına yeni bir adım atmış oldum.İnsanın içinden gelen enerjinin ,nefesin insana fayda sağlayabileceğini ve herşeyin nefes ile başlayıp nefes ile bittiğinin farkına vardım.Hicran hocam ve vesile olan sizlere teşekkür ederim..

  • Pervin GÜNBATILI- Nefes Semineri

    Hicran Hanıma profesyonel bir şekilde anlattığı için iyi bir şekilde anladığımı düşünüyorum.Teşekkür ederim..

  • OM-KA YAPI/İbrahim ERGÜN.- Nefes Semineri

    Aldığım eğitimden memnun kaldım.

  • Mehtap Y.- Nefes Semineri

    Aldığım eğitimden memnun kaldım.

  • Elif ACAR - Sınav ve Öğrenci Koçluğu

    Aldığım desteğin yaşantıma çok büyük katkıları oldu.Sınav stresi,okuldaki dersler,arkadaş ilişkileri,planlamalar ,gevşeme gibi konularda bana yardımı dokundu.İyi ki gelmişim ve yardım almışım.Hem bilmediğim bir çok şey öğrendim hem de günlük yaşantımda kolaylık sağladı.Sevgili Koçum Özlem Hanıma çok teşekkürler.

  • E.Ç. - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Hayat boyu ve hayatın her alalında faydalı bilgiler edindim.İyi ki katılmışım.Her hafta enerji depolayıp evime döndüm.Bittiği için üzülüyorum.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Özgür Hıdır ÖZKAYA - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Ben gayet memnun olduğumu bildirmek isterim ve tanıdığım herkese tavsiyede bulunacağımı bilmenizi isterim.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Ebru ÖZYÜREK - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitim her hafta gelişerek tamamlamak çok zevkliydi.Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.Artık daha kolay konuşabildiğim için mutluyum.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Mine KÖSEOĞLU - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Arkadaş tavsiyesi ile geldim.Eğitimin uygulamalı olması en etkin yönü diye düşünüyorum.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Hıdır ÇAKMAK - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden çok memnun kaldım.Eğitmenlerimiz İnci AKTAŞ ve Özlem AKTAŞ a çok teşekkürler.

  • Feride KAYA - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Çok memnun kaldım.Bana yaradı ve çok eğlenceliydi.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Özlem BULAT-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden çok memnunum.Her şey çok güzel ve eğlenceliydi.Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Söyledikleriniz,öğüt ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Yaşamımıza,karanlık gölgelerimize ışık oldunuz.Sizler bizlere sunulan bir aynaydınız. Kendimizi bu aynada daha iyi tanıyabildik.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Köksal Hukuk Bürosu

    Eğitim

  • Derya Köksal-Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğlenceli ,kaliteli,dolu dolu bir programdı.Çok şey öğrendiğimi düşünüyorum.Daha önce bildiklerimi uygulamalı olarak pekiştirme fırsatı buldum. Emeğiniz, yaşam enerjiniz, gülen yüzünüz, sımsıkı bakışınız için teşekkür ederim. Her şey çok güzeldi. Profesyonel bir eğitim kadrosunda eğitim aldığımı düşünüyorum. Yolunuz açık olsun.

  • Hayriye K- NLP Eğitimi

    Benimde başarabileceğimi öğrendim. Bunun için çabalayacağım. Bence herkes denemeli. Eğitimden çok memnun kaldım. İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkürler.

  • Rabia T - NLP Eğitimi

    Kendi özüne dair bir parça olsun bilgi edinmek için çok güzel deneyim. Kişi bilmediği şeyi geliştiremeyeceği gibi yok da edemiyor. Bu anlamda farkındalık en önemlisi. NLP nin bu yönde katkısı çok büyük. Eğitimden memnun kaldım. Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Yıldız Çetin -NLP Eğitimi

    Motivasyon, inanç,olumlu enerji ve olumlu düşünce açısından etkili ve çözüm odaklı bir eğitim. Eğitimden çok memnun kaldım.  Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Erdi Temel- Yaşam Koçluğu,Hipnoterapi

    Hedeflediğim şeye ulaşmak için geldiğim seanslarda özellikle hipnozun negatif etkisi olabileceğinden korkmuştum. Ancak aksine hipnozun ve diğer yöntemlerin hedefime ulaşmamı sağlamasının yanında , hayatımın başka yönlerinde pozitif etki sağlaması şaşırtıcıydı. Uygulanan yöntemlerden çok memnun kaldım, hayatımın geri kalanında da başka hedeflerimi gerçekleştirmek için kullanmayı düşünüyorum. Özlem hanıma öğrettiklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • A. Kurtbaş- Hipnozla Kilo Verme

    Zihnimizi ne kadar bilinçsiz kullandığımı fark  ederek , hayatımda gerekli değişimleri yapmam ve sağlıklı alışkanlıklar kazanmamda en önemlisi bunları yaşam biçimi haline getirmemde yardımcı olarak uzun yıllardır veremediğim kilolarımı vermeme yardımcı olan Özlem hanıma teşekkür ederim..Güler yüzlü Ayna Ekibine ayrıca teşekkür ederim .

  • AYÇA B.- İlişki Koçluğu

    İlişkimde çözemediğim sorunlarıma yeni bir bakış açısı geliştirerek , geçmişimdeki olumsuz yargı ve duygularımdan özgürleşmeme yardımcı olduğu için sevgili Özlem hanıma teşekkür ederim. 

  • Ayla Tayiroğlu - Nefes Terapisi

    Nefes eğitimimi aldığım için çok mutluyum.Nefesle sorularımın cevaplarını almaya başladım.Kendimi akışa bırakmaya başladım.Kendimi enerjik ve zinde hissediyorum.Hicran hanıma ve Plena Humana teşekkür ediyorum.

  • Gülcan Savaş - Nefes Terapisi

    Nefes eğitimi karşıma çıktığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.Özelliklede Hicran hanımı bize eğitimden ziyade özünden bir şeyler verdiğini düşünüyorum.Nefesten sonra kendimi hafiflemiş ve rahat hissediyorum ve pozitif enerji doluyorum.

  • Mehtap Y.-Nlp ve Hipnoterapi

    Özlem hanım ile tanışmak benim için hayatımdaki önemli dönüm noktalarımdan biri oldu. Uzun zamandır yaşantımda değiştirmek isteyip başarılı olamadığım konularda yol gösterici olmanın ötesinde bana yol arkadaşlığı yaptı. Kendisinden öğrendiğim teknikler sayesinde aşılmaz sandığım problemlerimi çok kısa sürede çözüme kavuşturdum. Bilgi birikiminin yanı sıra sevecenliği, güler yüzü ile iyi ki tanıdım dediğim değerli insanlardan biri. Kendisine ve Plena Human ekibine çok teşekkür ederim.

  • Meliha H.- Koçluk ve Hipnoterapi

    Buraya gelme sebebim  bir türlü çözemediğim  endişe ve sonsuz kaygılarımdı. Açıkçası değişebileceğime çok inanmayarak başladığım yolculukta her şeyi değiştirebileceğime inancımı arttıran ve öğrettiği yöntem ve tekniklerle hayatımda kalıcı olumlu değişimler yaşamama sebep olan ve her an yanımda olan sevgili koçum Özlem hanıma çok teşekkür ederim. 

  • Fatoş Yılmaz- PROFESYONEL KOÇLUK VE NLP EĞİTİMLERİ

    Aldığım eğitim önce kendi hayatımda olumlu değişimlere yol açtı. Hayata bakış açım değişirken farkındalığımın artmasına katkı sağladı. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş a teşekkürler..

  • Cemile Baydar- PROFESYONEL KOÇLUK VE NLP EĞİTİMLERİ

    Bu tip eğitim veren kurumlarla kıyaslandığında yüz yüze eğitim veren bir kurum olmanız çok büyük büyük bir artı değer. Güler yüzlü bir kadro. Geniş kapsamlı bir eğitim anlayışı. Teori kadar pratik yapılmasına önem verilmesi. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş a teşekkürler.

  • Taner Kurtal- PROFESYONEL KOÇLUK VE NLP EĞİTİMLERİ

    Aldığımız eğitimin içeriği çok kalitesi çok yüksekti. Bunda en önemli faktör eğitmenlerimizin deneyimi ve grubumuzun isteğiydi. Eğitmenlerimiz Özlem Aktaş ve İnci Aktaş a çok teşekkürler. 

  • İrem Karakaş-Hipnozla Sigarayı Bırakma

    Hayatımda kendim için yaptığım en iyi şey olan sigarayı bırakmamdaki yardım, güç ve desteklerinden dolayı İnci Hanım ve güler yüzlü Plena Human ekibine çok teşekkür ederim. :)

  • Özden Hanım

    Koçluk ve NLP Seanslarım sırasında beni en çok etkileyen şey, yıllardır taşıdığım duygusal bir yükten, bir seansta kurtulmaktı. İnci Hanıma bunun için çok teşekkür ederim. Bu yükü neden bunca yıl taşıdığımı merak ediyorum.

  • Z.Güler

    İnci Ablacığım, bana hayati öneme sahip bilgiler öğrettin. Benim en değerli öğretmenimsin. Nice insanlara umut olursun inşallah...

  • Sanem Çalış/NLP Seansı

    Merhaba, Öncelikle Plena Humana ve İnci Hanıma teşekkür etek isterim. Çok ciddi sıkıntılar yaşadığım bir fobim vardı. 

    Bir seansta bunu yenmek imkansızdı, daha önce başvurduğum yerlerden sonuç alamamıştım. 
    Sonrasında başka problemlerim için de danıştım. Şimdi iyiyim. Teşekkürler. Sevgiler..

  • Bora Duran/Sanatçı

     Â· Günün Şarkısı -İnsan- Milliyet Blog İnci Aktaş a teşekkürlerimle, yazıyı bu gün keşfetmem manidar.!

  • Neşe Yörük

    Sevgili koçum İnci hanım. Umutsuz olduğum bir günde acil durum olarak kapınızı çalmıştım.ben şimdi çok iyiyim , Size geldikten bir hafta içinde her şeyi yoluna koymaya başladım. Ama çok fazla ödev veriyorsunuz :) Teşekkürler..Sevgiler,

  • E.B. - Nefes Eğitimi

    Oldukça yararlı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Eğitmenimizin muhteşem anlatımıyla hiç sıkılmadan dinlediğim bir dört saat oldu. Bundan sonraki yaşantımda uygulayacağım bir eğitim. Başta Hicran hanım olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

  • Ayla Tayiroğlu - Nefes Eğitimi

    Nefes Eğitimine ihtiyacım vardı, uzun zaman arayış içerisindeydim. Hicran hanıma teşekkür ederim.

  • Gülin Tuncer - Nefes Eğitimi

    Aldığım eğitimi şuan itibariyle bana katkısı olduğunu ve bundan sonraki yaşantımda da oldukça faydalanacağımı düşünüyorum. Zaman ayırıp biz katılımcılara gerekli ilgi ve bilgi verildiği için teşekkür ederim.

  • Seda Güney - Nefes Eğitimi

    Farkındalığımı öne çıkarmak için ilk adım. Aldığım eğitimi geliştirerek hayatımı olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum. Anlaşılabilir ve güncel bilgiler için Hicran hanıma çok teşekkürler.

  • Gülcan Savaş - Nefes Eğitimi

    Böyle bir eğitime ihtiyacım olduğunu biliyordum ve bir şekilde karşıma çıktı. Çok memnunum. Hicran hanıma teşekkür ederim, şükürler olsun!

  • Nilüfer İMKB Fen Lisesi

    Nilüfer İMKB Fen Lisesi - Öğrenci Koçluğu Eğitimi

  • Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği - Durum Yönetimi Eğitimi

    Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği - Durum Yönetimi Eğitimi

  • Koray Soytürk - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Oldukça faydalıydı. Katılamadığım son dersi bana verebilmek için çırpınan insanlar... Teşekkür ederim !

  • Samiye Temel - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden çok faydalandım. Gerçekten detaylı bir eğitimdi. Konuşmanızla Hipnoz Edin kitabı da harika! Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim. 

  • Eyüp Demirezen - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Güleryüzlü ve profesyonel bir yaklaşım. Sıcak yüzlü, öğrencileriyle arkadaşça geçinen eğitmenlerle, engin ufuklara yelken açmak isteyen katılımcılar için yakın çevre içerisinde bence 1 numara. Maddi değerin ikinci planda kaldığı bir merkez. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim. İstikrarınızın korunması dileğiyle...

  • S.L.N. Ekspertiz Hizmetleri Ltd. Şti. - Zaman Yönetimi Semineri

     S.L.N. Ekspertiz Hizmetleri Ltd. Şti. - Zaman Yönetimi Semineri

  • Ezgi Sevdi - Diksiyon Eğitimi

    Bugüne dek öğrendiklerimin aksine çalışmalar yapsak bile eğitimden oldukça memnun kaldım. Öğrenmem gereken birçok şey olduğunu fark ettim. Artık konuşmama dair büyük ölçüde farkındalığım var. Bana kattıkları için sevgili eğitmenimiz Funda Uzgidişe gönülden teşekkürler.

  • Aynur Günal - Diksiyon Eğitimi

    Dinlediklerimden öğrendiklerimi mümkün olduğunca uyguladığımda, farklılık ve farkındalık yarattığımı hissettim. Gerçekten çok keyif aldım. Funda hanıma çok teşekkür ederim.

  • Ezgi Sevdi - NLP Eğitimi

    NLP Eğitimi benim zihnimi gerçekten programlayabileceğimi ve yanlış zihinsel tutumlardan kurtulabileceğimi öğretti. Ama daha önemlisi, bu kontrolün ve programlama gücünün kendi ellerimde olduğunu  öğretti. İnanç ve hayallerimizle var olduğumuzu unutmadan yaşamamız gerektiğine inancım arttı. Benim için çok pozitif ve güzel bir deneyimdi. Hicran hanıma teşekkür ederim.

  • Neşe Gülcü - NLP Eğitimi

    Gerçekten beklentimin üstünde bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Hicran Hanımın, alanında tam bir uzman olduğunu düşünüyorum. Bildiklerini aktarabilen, bizi motive edebilen, duygu ve düşüncelerimizi iyi yönde değiştirebilen harika biri. Herkese tavsiye ediyorum.

  • Şebnem Gülcü - NLP Eğitimi

    Memnun kaldım. Devam etmek isterim.Eğitmenimiz Hicran İpekbağlar çok başarılı ve pozitif bir etki sağlıyor hayatlarımızda. Teşekkür ederim.

  • A.Ş.- NLP Eğitimi

    Eğitimden memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Hicran İpekbağlar a teşekkür ederim.

  • Simge Bozyiğit - NLP Eğitimi

    Memnun kaldım. Her şey çok yerindeydi. Herkes için gerekli bir eğitim. Hicran Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği - Konsantrasyon ve Dikkat Güçlendirme Eğitim Semineri

    Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği - Konsantrasyon ve Dikkat Güçlendirme Eğitim Semineri

  • Z.Güler - Hipnoterapi

    Bundan 4 yıl önce Panik bozukluğu sebebi ile antidepresan kullanmaya başladım. İnci ablam bana umut kaynağı oldu. Ömür boyu hap içmeye mahkum olduğumu düşünüyordum, hasta olduğumu düşünüyordum fakat yaşadığım bazı  zorlu olayların bunu tetiklediğini sizin sayenizde öğrendim.  Seanslar süresince sizin pozitif enerjiniz,olaylara bakış açınız beni çok değiştirdi, hayata çok farklı bakmamı sağladı ve en çok istediğim de hapta kurtulmamı sağladı. Af seansı ömür boyu gelmek isteyeceğim bir seans, beni derinden etkiledi, kelimelerle anlatamayacağım bir duygu yaşattınız bana. Dünkü af seansımız umut dolu bir gün yaşattırdı bana ve hayatımla ilgili çok farklı düşünmemi sağladınız. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışım. Tam ümitsiz olduğum anda  Allah sizi karşıma çıkardı çok şükür. Allah benim gibi bütün kişilere sizin umut kaynağı olmanızı nasip eder inşallah. Çok başarılısınız zaten. İnşallah Dünyanın en başarılı isimleri olursunuz İnci ablacım ve Özlem ablacım.

     

  • B.K. - Yaşam Koçluğu

    Özlem hanım iş hayatım artık yolunda gidiyor, hayatımda olan güzel değişiklikler nedeniyle gayet mutluyum. Ailemle aramdaki sorunları da çözdüm. Her şey sizin yardımlarınız sayesinde oldu. Şu anda gayet mutluyum. Hayallerimi gerçekleştirme yolunda her geçen gün ilerliyorum. Hayat tüm olumsuzluklara rağmen çok güzelmiş. Her şey için teşekkürler Özlem hanım.

  • Senem Usanmaz - Eğiticinin Eğitimi

    Kaç zaman oldu sayamadım sayamayacağım da... ve eğitimleri her seferinde almaya devam edeceğim. Her şey çok güzel ve her şey çok verimliydi. Bu dostluğun büyük bir aile olmasından dolayı katkılarınıza çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum hem de çok...

  • Nur Hanım - Hipnozla Zayıflama

    Kesinlikle çok memnunum. Etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum ve yönlendiriyorum. İnci Hanıma çok teşekkür ediyorum.

  • Meltem Emir - Eğiticinin Eğitimi

    Aynada aldığımız eğitimlerin her biri gibi bu katıldığım eğitim de yine dolu dolu ve etkili bir eğitim sürecinden oluşuyordu. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş, birikimlerini coşku ve sevgiyle aktardığı için bizlere öğrettikleri her şey için çok teşekkür ediyorum.

  • Mustafa Necati Karataş - Eğiticinin Eğitimi

    Bu eğitim de diğer eğitimler gibi çok eğitici ve öğretici oldu benim için. Çok keyif aldım ve uygulamalar sayesinde kendimi çok daha rahat hissedebiliyorum. Her şey harikaydı!

  • Hicran İpekbağlar - Eğiticinin Eğitimi

    Bir eğitimcinin iyi bir eğitim hazırlaması ve sunması adına verilebilecek tüm bilginin olduğu gibi verildiğine inanıyorum. Hiçbir ayrıntı atlanmamış ve etkin bir biçimde sunulmuş. Arkadaşlarım İnci ve Özleme teşekkür ediyorum.

  • Tuba Aydoğan - Eğiticinin Eğitimi

    Burası huzurun başladığı yer. Huzur varsa her şey arkasından geliyor. Sizi çok seviyorum, Özür dilerim, Beni affet, Teşekkür ederim ! Yaşasın Ho-oponopono !

  • Abdülkadir Fenerci - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Artık topluluk önünde konuşmak benim için korku değil; bir keyif!

  • Zehra Çetin - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    İnternet-ten buldum. Hitabet kursu diye başladım. Kişisel Gelişimli bir hitabet kursu olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Çok cömert buldum eğitmenleri bilgi aktarırken. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • Remzi.gr.tr. - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Bu kadar etki alabileceğime inanmıyordum ama beni çok değiştirdi. Keşke daha önce böyle bir eğitime katılsaydım. Yarın çok geç olmadan siz de gelin. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Ayça Kurtbeyoğlu - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi çok faydalı ve başarılı oldu. İnternet ten araştırmalarım neticesinde Plena Human Kişisel Gelişim Merkezine ulaştım. Birkaç yeri aradım ve bana geri dönüş yapmadılar. Ama burayı arayınca telefonun ucundaki kişinin çok anlayışlı, kibar olduğuna şahit oldum ve buranın en doğru yer olduğuna karar verdim. Çok dolu, başarılı bir eğitim programı olduğuna inanıyorum. Sizin kendi çalışmalarınız, kendinizi geliştirmiş olmanız bizlere de yansıdı. Sizi tanıdığım için şanslıyım.

  • Ömer Osman - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitim boyunca, kurslarda böyle samimi ortamları bulabileceğimi düşünüyordum. Çünkü daha önceki yerlerde bu hissi hissetmemiştim. Kursun bana faydasını ise kağıtla belki ifade edemem ama ciddi manada bana bir şeyler kattığının farkındayım. Belki başka eğitimlerde tekrar görüşebiliriz. Her şey güzeldi. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Meltem Emir - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Buraya geldiğim ilk andan itibaren aldığımız eğitimler, paylaşımlar hayatımı muhteşem noktalara taşıdı. Eğitimin kalitesi ve verimliliği açısından İzmir den buraya gelme kararımın ne kadar doğru olduğunu görüyorum. İnci ve Özlem Aktaş ın işlerini aşkla ve özveriyle yapmaları sayesinde bize harika rol model oldular. Hayatıma girdikleri, verdikleri donanımlı ve kapsamlı eğitim ve her şey için çok teşekkür ederiz. İyi ki varlar... Her şey harikaydı.

  • Mustafa Necati Karataş - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Dolu dolu bir 7 ay geçirdik. Bu süreçte kendi hayatım adına büyük bir değişim ve gelişim yaşadım. Hatta hayatımı bu eğitim öncesi ve bu eğitim sonrası olarak rahatça ikiye ayırabilirim. Her şey mükemmeldi. İyi ki varsınız.

  • Perihan Hepgül - Hipnozla Sigarayı Bırakma

    Sigarasız yaşama merhaba dediğim için çok mutluyum. İnci Hanıma sonsuz teşekkürler.

  • Kenan Taşdelen - NLP Eğitimi

    Çok güzel bir eğitimdi, memnun kaldım. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Ömer Faruk Özbil - NLP Eğitimi

    "Her şey hayalle başlar. Bunun temelinde inanç yatar. Ne kadar inanırsan o kadar başarırsın." Ben bir şeyleri yapacağıma inandım ve inanmış eğitmenlerin özverili çalışmaları ve eğitimleri sayesinde inancım pekişti. Hocalarımız inanmışlar ve bize inanmışlığı öğrettiler. İnci ve Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

  • Ö.E. - Yaşam Koçluğu

    İnci hanımdan aldığım hizmet sonrası, daha fazla pozitif düşünmeye başladım. Olaylara bakış açım değişti. her bireyin bu şekilde destek alması gerektiğini düşünüyorum.

  • Umut Bey - Yaşam Koçluğu

    İnci Hanıma sonsuz teşekkür ederim....

  • Koray Tokol - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitim, topluluk önünde konuşma konusunda bildiklerimi hatırlatarak farkındalığımın artmasına katkı sağladı. Bilmediğim detaylar ve konularda da kendimi geliştirmemi sağladı.

  • Ömer Faruk Özbil - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Çoğu insan mucizelere inanmaz ta ki mucizeyi görene kadar. Ben artık mucizelere inanıyorum. Geliş amacımın gerçekleşmesini imkansız olarak nitelerken bu eğitimden sonra amacıma ulaştığımı fark ettim. İmkansız diye bir şey yoktur. Yeter ki isteyin ve çalışın.

  • Spiritüel Yaşam Koçu - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Bana topluluk önünde nasıl konuşmam ve heyecanımı nasıl yenmem hakkında verilen bilgi ve deneyimlerden memnunum. Bana gerçekten çok şey kattınız, teşekkür ederim. 

  • Okan Leloğlu - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitimden çok memnunum, özellikle ihtiyacım olan bir programdı. Programın içeriği çok başarılı ve pratik uygulama yapılması önemliydi. Teşekkür ederim.

  • Bülent Melik - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Beklediğimden çok daha iyi bir eğitimle karşılaştım. Bu tarz bir eğitim olduğunu bilmiyordum. Gerçekten farklı ve pek çok insanın ihtiyacı olan bir eğitim. Özlem ve İnci hanımlara çok teşekkürler.

  • Gülşen Korkmaz - Yaşam Koçluğu

    İlk defa yaşadığım bir deneyimdi. Ancak asla unutamayacağım bir deneyim. Hayata ve sevdiklerime, çevreme bakış açımı çok değiştirdi. Hipnozda bana anlatılan hikayenin bu kadar çabuk işe yaradığını görmek çok şaşırtıcıydı. Kendi kendime bu kadar gevşeyebilmek çok güzel. İnci hanıma teşekkür ederim. Hayatınızdaki gerginliği atmak istiyorsanız denemenizi tavsiye ederim. 

  • ACUN OPTİK - Anlayarak Hızlı Okuma ve Dikkat Güçlendirme Eğitimi

    Pozitif yaklaşımlı, motivasyonu arttıran, öğretici bir eğitimdi. Teşekkürler.

  • Murat Saraçoğlu - Anlayarak Hızlı Okuma ve Dikkat Güçlendirme Eğitimi

    Son derece samimi ve pozitif bir eğitim ve teknik olarak da iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Yararlı oldu. Özellikle eğitmenimizin içtenlik ve doğallığına katılımcılar da uyum sağlayınca güzel bir sonuç çıktı. Teşekkürler.

  • Dilek Cura - Yaşam Koçluğu

    Plena Humana gittiğimde ilk dikkatimi çeken Özlemin gülen yüzü ve sıcak yaklaşımıydı. Sanki yıllar önce tanışmış olduğum bir dostuma yıllar sonra kavuşmak gibiydi. Özlemden çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam edeceğim. Şuan olmak istediğim Dilek değilim belki fakat bunun tek sorumlusu benim. Özlem her zaman destek veren, öğreten ve bana ilgisiyle sevgisiyle güven veren oldu. ben pes ettim, o benden vazgeçmedi. Çok teşekkürler Özlem, seni çok seviyorum canım arkadaşım. Öğretmenliğin, anlayışın, sabrın, sevgin ve her şey için çok teşekkürler...

  • Serkan Ş. - Yaşam Koçluğu

    Takıntılarımla yıllarca uğraştım, daha sonra Plena Human ve Özlem hanımla tanıştım. Hayatıma zarar veren birçok olumsuz alışkanlığımdan kurtuldum. Hala öğrendiğim yöntemlerle çalışmalarıma devam ediyorum. Bir şeylerin değişebileceğine gerçekten inandım. Destekleri için çok teşekkürler.

  • N.K - NLP Eğitimi

    Benim için keyifli ve faydalı bir eğitim oldu. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Kadir Fenerci - NLP Eğitimi

    Hayata artık güzel taraflarından bakabiliyorum. Başarı benim için artık uzak değil. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Selçuk Eriş - Hipnozla Sigarayı Bırakma

    Sigarayı bırakmak bu kadar kolaymış. Tekrardan sağlıklı yaşama adım attım. Sonsuz teşekkürler Özlem hanım.

  • Mehmet Ali Kahraman - Diksiyon Eğitimi

    İnternet ten buldum. Verdiği değerli bilgilerden dolayı Funda Hanıma teşekkürlerimi sunarım.

  • Tenzile Balkan - Diksiyon Eğitimi

    Çok güzel, profesyonel ve faydalı bir eğitim. Funda Hanımı dinlemekten zevk duydum. Herkese önereceğim. Teşekkür ederim.

  • Duygu Şişman - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Aldığım eğitim sayesinde cesaret ve güvenin formülünü buldum. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Meltem Emir - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Bireysel ilişkilerden, milyonların önünde rahatça konuşmamızı sağlayabilecek kadar dolu ve nitelikli bir eğitimdi. Gerek eğlencesiyle gerek de bilgi kapasitesiyle bizlere çok eğlenceli ve keyifli saatler geçirmemize sebep oldu. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaşa bize verdikleri değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.

  • Mustafa Necati Karataş - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Harikaydı. Kendimize olan güvenimizi artırdık. Korkularımızı, endişelerimizi yendik. Harika sunumlar yaptı, deneyimler elde ettik. Artık topluluklar önünde rahatça konuşmalar yapabiliriz. Özlem ve İnci hanıma çok teşekkür ederiz.

  • M. Özgül - İLETİŞİM KOÇLUĞU

    Buraya gelmeden önce çok arayışım oldu. İlaç kullanmam tavsiye edlilince ilaç yerine başka çözümler aramaya başladım. O zaman İnci AKTAŞ ve Plena Humanla tanıştım. Sadece üç seans geldim ve iletişim problemlerimin tamamı çözüldü. Ve bunun için koçumun tek bir kelimesi yetmişti. Belki bu mucizevi bir şey ama bazı şeyler yaşamadan anlaşılamıyor. İnci Hanıma ve Plena Humana tekrar teşekkür ederim.

  • S.Serhan - HİPNOTERAPİ

    "Benim doktorum sen misin?" dediğimde İnci güldü. "Burada hiç bir şey tıbba alternatif değildir. Ben doktor değilim." dedi. Bu, ben de daha bir güven sağladı. Hipnoz bugüne kadar çözemediğim kendimle olan savaşımın son bulmasını sağladı. Ve bir çok değişim gözlemledim. Emeğinize ve yüreğinize sağlık...

  • H. Yılmazgil - Hipnozla Sigarayı Bırakma

    Aslında sigarayla ilgili değil bırakma konusunda beyinlerimiz yıkanmış durumda. Burada ben aslında insanların bozulmadığını sadece bazen farklı şekilde işleyebildiğini öğrendim. Ve şimdi zihnimi istediğim şeyi gerçekleştirmek üzere yönlendirebiliyorum.  Sigarayı bırakmak çok kolaymış. Sizlere çok teşekkür ediyorum.

  • Didem Erişen - Yaşam Koçluğu

    Son seanslarımızda Yaşam Koçu İnci bana harika bir şey öğretti istemekle ilgili. Nasılını düşünme onu evren hazırlar, sen sadece iste dedi. Ve sanki iki günde bir mucize oldu. İşimle ilgili uzun zamandır istediğim şey ben gitmeden bana geldi. Hem de çok fazlasıyla. Çok, çok teşekkür ederim İnci, sen harikasın! Benim seanslarımı haftada ikiye hatta üçe çıkaralım. Seni ve tabi Özlemi çok seviyorum.

  • Büşra Türk - Hipnoterapi

    Sevgili İNCİ AKTAŞ sizi tanımadan önce takıntılı bir düşünceye saplanıp kalmıştım yani OKB hastasıydım hayattan zevk alamaz heyecan duyamaz olmuştum. Size telefon ile ilk ulaştığımda beni uzun bir süre sadece telefonda dinlediniz. Bu bile sizinle görüşmeye gelene dek beni inanılmaz bir şekilde motive etmişti. İşinizi ne kadar ciddiye aldığınızı kanıtlamıştı bana ve gerçekten yardımcı olabileceğinize kalpten inanmıştım. Bence bu şekilde danışanlarına yardımcı olmaya çalışan nadir insanlardansınız. Çünkü sizden önce gitmiş olduğum bir çok yerden sonuç alamadan geri dönmüştüm. En önemlisi de bana hastaymışım gibi değil de arkadaşınızmışım gibi davranmanız beni çok mutlu etmişti. Kilometrelerce uzaktan gelmeme rağmen sizden aldığım öz güven ve motivasyonla nerede olsanız gelebilecek gücü hissediyordum kendimde artık:) Başım sıkıştığında arayabileceğim bir koçumun olduğunu bilmek beni çok huzurlu kılıyor uyguladığınız teknikler ve profesyonelliğiniz için size sonsuz teşekkür ediyorum. Eğer çok çaresizseniz, artık hiçbir şeyin sizi düzeltemeyeceğine inanmışsanız  ve değişmek için çareler arıyor ve bu yazıyı okuyorsanız emin olun doğru adrestesiniz. Herkese acil şifalar diliyorum. SİZİ SEVİYORUM İNCİ HANIM ...

  • Aylin S.- Yaşam Koçluğu

    Uzun yıllardır, üzerimde taşıdığım birçok takıntı, kaygı ve endişe bozukluğu gibi olumsuzluklar yüzünden birçok şey denedim ancak istediğim yönde bir gelişme yaşayamamıştım. Arayış içinde olduğum sırada AYNA ile tanıştım ve zihnimi, duygularımı yönetebilmeyi ve yaşama karşı  güzel bir bakış açısı geliştirebilmeyi, en önemlisi yaşamdan keyif almanın mümkün olduğunu öğrendim. Yeni davranış ve düşünce alışkanlıkları geliştirmemde destek olduğunuz ve her zaman yanımda olduğunuz için Teşekkürler Özlem Hanım. 

  • Gülcan T. - Sigarayı Bırakma

    Sigarayı bırakmak için geldiğim bu programda hayatımın her alanında etkili olacak muazzam yöntemler ve teknikler öğrendim. Yıllardır uğraştığım sigarayı bırakmanın bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce gelirdim. Hayatımın genel doyum ve tatminini arttırmada yanımda olduğu için Özlem Hanıma teşekkürler.

  • F.Güneş - Yaşam Koçluğu

    Bu seanslar bana o kadar iyi geldi ki,herkese sizden ve Ayna dan bahsediyorum. Herkes seninle tanışmak istiyor. Rehberim olduğun için teşekkürler İnci.Sevgiler...

  • Hülya Hanım - Yaşam Koçluğu

    İnci Hanımdan Aldığım hizmetten son derece memnun oldum. Görüş açım değişti. Yaşam koçumla daha sonra da görüşmek benim için çok önemli. Benim çok çabuk aşama kaydettiğimi söylemesi beni çok mutlu etti. çevremdekilere tavsiye ederim. ben doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum.

  • Pınar Sevilcan- Kariyer Koçluğu

    İş hayatımda kendimi daha iyi ifade edebilmeyi, öz güvenimi yeniden kazanmayı ve yaşamdan daha çok keyif almayı öğrettiği için sevgili Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

  • Ü.H. - NLP Eğitimi

    Son derece başarılı, faydalı ve aydınlatıcı bir eğitim! İnci Aktaş ve Özlem Aktaş a teşekkür ederim.

  • S.İ. - NLP Eğitimi

    Keyifli, akıcı, NLP ye giriş yeterliliğinde güzel bir program. Herkesin katılmasını tavsiye ederim. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Okan Leloğlu - NLP Eğitimi

    NLP ye başlangıç olarak bir eğitim diye düşünürken, oldukça kapsamlı, pratik uygulamalı ve detaylı bir programla karşılaştım. Gündelik hayata uygulayarak büyük bir katma değer elde edeceğimi düşünüyorum. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Uğur. - NLP Eğitimi

    Hayata bakış açımı değiştiren bir eğitimdi, çok memnun kaldığımı dile getirmek isterim. Eğitimi veren İnci Aktaş ve Özlem Aktaş a sonsuz teşekkürler.

  • Emine Şengil - NLP Eğitimi

    Zihnimizi kullanmayı öğrenmenin bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim. Keyifle ve merakla geçirdiğim 4 hafta oldu. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ediyorum. 

  • Ayşegül O. - Yaşam Koçluğu

    Buraya gelerek çok doğru bir harekette bulunmuşum. Zamanla kaybettiğim enerjimi, sevinçlerimi, umutlarımı tekrar geri kazanmamı sağladınız. İçimde bir yerlerde ihtiyaç duyduğum gücü, kuvveti bulup çıkarmamı sağladınız. Sonsuz teşekkürler Özlem Hanım.

  • Mehmet Kürşad Keskin - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Mükemmel, fevkalade bir eğitimdi. Özlem ve İnci Hanıma  teşekkür ederim.

  • Tuba Aydoğan - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Hayatınıza bir ışık tutmak için aydınlığın başladığı noktada aynada olmalısınız. Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkür ederim.

  • Şenel ŞEN OSGB

    Şenel ŞEN OSGB

  • Diler Şen - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Hayat standartımın oluşmasını ve pozitif ilişkiler geliştirmem konusunda farklı bakış açıları geliştirdim. İnsanlara ve yaşadıklarına olan saygım arttı. Ön yargılarımdan arınma yolunda ilerliyorum. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Dilek Şen - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Kişisel gelişim, bakış açısı geliştirme ve özellikle motivasyon anlamında aldığım uygulanabilir eğitimler sayesinde hayatımın pek çok alanında yeni vizyonlar edinerek, iç huzurumu ve motivasyonumu yükselttiğime inanıyorum. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Aslı Yener - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Artık Topluluk önünde konuşmaktan korkmuyorum. Çünkü tüm yolları (korkumu yenmenin), bu kurs sayesinde öğrendim. Çok verimliydi.  İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.

  • Bilal Özdemir - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

    Eğitim ve öğretimin içtenlikle yapıldığı, bilgilerin güler yüz ile sunulduğu başarı ve sonuç odaklı bir merkez.  İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.

  • Fatmanur Beken - Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

     İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim. Eğitimlerine her daim katılmak ve başarı yolculuğunuzda yanınızda olmak isterim. O denli güzel yani burada olmak. Kitabınızı ve TV programınızı bekliyoruz. Sizi seviyoruz. 

  • Kaan Kara- Yaşam koçluğu

    Stres, çağımızın en büyük sorunu ve benim ise kabusumdu. İşimi istediğim şekilde yönetemiyor, ailemle iletişimimi olumsuz etkiliyordum . Özlem hanımla seans ve hipnoz uygulamalarını tamamladıktan sonra yaşamımı ve duygularımı kontrol edebilmeye ve yaşamdan daha çok keyif almaya başladım. Teşekkürler...

  • Neslihan Demir - Öğrenci Koçluğu

    Kızımın uzun süredir değiştiremediği bazı alışkanlıkları vardı ve annesi olarak bu duruma üzülüyordum, ancak o sırada ne yapabiliriz diye düşünürken AYNA ile karşılaştık. Özlem hanım kızımın değiştiremediğimiz konsantrasyon, odaklanma, isteksizlik gibi problemlerinin üstesinden gelebilmemiz konusunda bize büyük bir farkındalık kazandırdı. Çocuğumla arkadaş gibi oldu, kızımın sevgili Özlem ablasıydı. Teşekkürler tüm destekleriniz için. 

  • Onur Nur - Kariyer Koçluğu

    Yaşamımda nereye gitmek istediğimi, ne olmak istediğimin kararını veremediğim bir dönemde Özlem hanımla tanıştım. Bazı şeylerin imkansız olduğunu düşünürken aslında güçlü bir zihinsel programlama ile her şeyin mümkün olduğunu fark ettim . En yoğun duygusal çalkantılarımı nasıl yönetebileceğimi öğrendim. Bana, yaşamıma bambaşka açılardan bakma fırsatı verdiği için Özlem hanıma çok teşekkür ederim. 

  • YILDIZ TİCARET

    YILDIZ TİCARET

  • Fatih Yıldız - Liderlik ve Koçluk Eğitimi

    Aldığım eğitimden çok memnunum. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş a teşekkürler...

  • YEN-KAR TORUNLAR LTD.Ş..

    YEN-KAR TORUNLAR LTD.Ş..

  • Orhan Torun - Liderlik ve Koçluk Eğitimi

    Bu eğitim, benim, iş ve özel hayatımda sınıf atlamamı sağladı. Uyguladıkça daha güzeli yakalıyorum. Teşekkür ederim.  İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Fehime Çağlayan Can - Yaşam Koçluğu ve NLP Uzmanlık Eğitimi

    Yıllardır şikayet eder dururdum neden hep İstanbulda gitmek istediğim tüm eğitim ve seminerler diye. Bir gün şikayet etmeyi bırakıp etrafıma bakmaya karar verdim. Siz neyi görmek için bakıyorsanız o sizin görüş alanınıza girer ya, öyle tanıştım Ayna ile. Evimdeki aynanın bile beni yanılttığı oluyorken burada her şey her zaman net ve açık. Teşekkür ederim.

  • Ajda Kocaman - Hipnozla Kilo Verme

    Özlem hanıma ilk başlama sebebim kilo vermekti. Yıllardır uğraştığım halde veremediğim kilolarımı. Artık son çare olarak hipnozu ve nlp tekniklerini denemeye karar vermiştim. Sürece başladık. Aslında süreç kilo verme sürecinden çok daha fazlasıydı. Seanslara başladığım ilk andan itibaren doğru bildiğim yanlışları fark ettim, daha ilk andan itibaren hayatım değişmeye başladı. Aslından hayatımdaki anlam arayışımı ve amacımı kaybettiğimi fark ettim. Gerçekte  kilo verme süreci olarak başladığım bu süreçte hayatımda birçok şey anlam kazanmaya başladı... Hayata bakış açım çok güçlü bir şekilde değişti. Güçlü bir farkındalık kazandım her konuda. İnsanlarla iletişimimde empati geliştirmeye ve onları daha çok anlamaya başladım. Süreçte öğrendiğim ve uygulanan teknikler bilmediğim yönlerimi tanımamı,kendimi daha çok anlamamı, ne istediğimi fark etmemi sağladı. Hatta geçmişimdeki yüklerden nasıl kurtulacağımı bile öğrendim ve üzerimdeki olumsuz etkilerinden kurtuldum. Bu süreçte yıllarca kendi kendime yaptığım onca kötülüğü iyiliğime nasıl çevirebileceğimi öğrendim. Bilinçaltımı kullanmayı ve irademle her şeyi değiştirebileceğimi fark ettim. Kilo verdim, kısacık bir sürede 2 beden inceldim ve hedefime uzun zaman kalmasına rağmen çok az bir fazlam kaldı. Artık kendimi daha çok seviyorum. Bu bir yaşam biçimi oldu benim için keyifle sürdürdüğüm, her anının farkında olduğum bir yaşam biçimi. Kısa zamanda bedenimi ve ruhumu tanıdım, istek ve beklentilerimi anladım. Bir bütün olduğumu ve her şeyi değiştirebilecek gücün benim de içimde olduğunu fark etmemi sağladım. Öz saygım arttı, kendime artık güveniyorum,kendimi seviyorum. Huzurlu ve mutluyum. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacım olmadığını fark ettim. Bu süreçte kazandığım farkındalık içimi ışık ile doldurdu, ömür boyu her alanda uygulayacağım muazzam bilgiler öğrendim. En önemlisi AYNA gerçekten kendinizi ailenizde, evinizde gibi hissettiğiniz huzurlu bir yer. Yaşamımın her anının bir seçim olduğunu fark ettiren, yaşamımın sorumluluğunu elime almamda yardımcı olan ve değişip dönüşmeme yardımcı olan Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.
    Sevgiler. 

  • Meliha Ağca Yılmaz - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Bilinçli yaptığım davranışlarımın, kararlarımın aslında bilinçaltımın bir marifeti olduğunun farkına vardım. Ve Sevgili Özlem ve İnciyle birlikte bilinçaltımızdaki olumsuzlukların değiştirilebileceğini, keyifli yollar olduğunu öğrendim. Teşekkürler.

  • Rah - EL by SU - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Aldığım hizmet ve eğitimlerden o kadar çok memnunum ki, hepsine katılıyorum ve katılmaya devam edeceğim.

    İlk olarak koçluk (danışmanlık) alarak başladığım bu yolculuk, bana kesinlikle bu işi yapmam gerektiğini hissettirdi. Hayatımı ve kendimi fark edebildiğim için çok mutluyum. İnci ve Özlem Aktaş a çok teşekkür ediyorum.

  • Hicran İpekbağlar - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Aldığım eğitimden memnunum. Eğlenceli, samimi, ciddi ve saygı ortamında, nitelikli bir eğitim aldığıma inanıyorum. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Pelin Songül Savaş - Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

    Çok memnunum şıkkı neden yok? :)

    Ayna Ayna söyle bana, senden başka daha iyi bir referans var mı dünyada ? :)
    İnci ve Özlem Hanıma katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

  • G. ÖZCAN - LİDER KOÇLUĞU

    Hayatımın en önemli yol ayrımında bana öğrettiği ve uyguladığı tekniklerle kolayca kariyerimde zorlu sürecimi atlatmama yardımcı olduğu ve aslında düşüncelerimizi etkin kullanarak her şeyi başarabileceğimizi gösteren sevgili koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ederim. 

  • Çağla Özgül

    Hayatımda yapamam dediğim birçok şeyin aslında yapılabilir, başarılabilir olduğunu fark etmek çok güzel . Özlem Hanıma bu farkındalığı kazanmamda bana yardım ettiği için teşekkür ederim. 

  • MÜŞAVİR GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.

    MÜŞAVİR GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.

  • Taner Kurtal - Diksiyon Eğitimi

    Funda Hanım gerçekten alanında uzman bir eğitimci. 10 saatlik ders süresinde bizlere çok şey kattı. Ve dilimiz hakkında farkındalık yarattı. Kendisine ve bize bu imkanı sağlayan Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkür ederim.

  • Osman Kılıçkıran - Diksiyon Eğitimi

    Aldığım eğitimin, eğitim hayatımda da olmasını isterdim. Gayet başarılı bir eğitim. Okullarda da verilmesinde fayda var. Funda Hanıma teşekkür ederiz.

  • Rahman Kılıçkıran - Diksiyon Eğitimi

    Diksiyon Eğitmeni Sayın Funda Hanımın bizlere kazandırdığı bilgiler günlük hayatımıza yansımıştır. Vermiş olduğu eğitimden dolayı teşekkür ederim. Saygılarımla...

  • Özel Zümrüt Koleji - Bandırma

    Özel Zümrüt Koleji - Bandırma

  • Hipnozla Zayıflama-Hale K.

    İnci Hanımla görüştükten sonra 6-8 öğün arası yemeği ve atıştırmayı bıraktım. Mide rahatsızlığım var diyordum o da bahaneymiş. İnsan isteyince her şey oluyor.
    Sevgilerile..

  • MEDYA NUR BASIN YAYIN İLETİŞİM HİZMETLERİ

    MEDYA NUR BASIN YAYIN İLETİŞİM HİZMETLERİ

  • YANGÖZ OTO KURTARMA VE VİNÇ HİZM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

    YANGÖZ OTO KURTARMA VE VİNÇ HİZM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

  • Ebru Yangöz Sağlık - İletişim Eğitimi

    Plena Human kurucuları ve personelinin işine olan sevgi ve saygısını danışanlarına çok güzel aktaran bir kuruluş. danışan olarak hizmetinizden son derece memnun kaldığımı, değerli bilgilere sayenizde sahip olduğumu bildiririm. Küçük ya da büyük ölçekli olan tüm firma yöneticilerinin ve personelinin kesinlikle alması gereken bir eğitim.

  • Sezen Gez - Yaşam Koçluğu ve NLP Uygulamaları

    Hayata bambaşka bakış açısı getirebilmenin önemini öğrendikten sonra yaşamımda mucizeler gerçekleşmeye başladı. Koçluk ve NLP yi yaşamıma dahil edip, yaşamımı yeni baştan yazmamı sağlayan sevgili koçum Özlem hanıma çok teşekkür ediyorum. 

  • E. Bayraktar - Yönetici Koçluğu

    Sevgili Koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ediyorum. Kariyer hayatıma yaptığı katkılar sayesinde stresimi, zamanımı yönetebilmeyi, iletişimde daha etkin çözümler bulabilmemi sağladığı için. 

  • Orhan Y. - İletişim Eğitimi

    AYNA ya başvurduğumda, tavsiyeleriniz sayesinde benim için daha verimli ve daha gerekli olan iletişim eğitimine dahil olmamı sağladığınız için müteşekkirim. Kesinlikle tüm herkesin bu eğitimi almasını tavsiye ederim. İş ve özel hayatın, karşılıklı iletişim sayesinde daha mutlu olacağına inanıyorum. Önce cesaret sonra iletişim. Sonrası harika bir sonuç!  İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Sibel Elçin- NLP Eğitimi

    Nlp Eğitimi gerçek bağlamda hayatımızda harekete geçmeyi, öfke kontrolünü, olaylar karşısında davranışlarımızı ve zor durumlarda alacağımız tavrı ön plana çıkarıyor. Kısacası, bizim önemli olduğumuzun altını çiziyor. Olaylara bakış açımızı değiştiriyor. Bu eğitimin yaşamıma faydası olacağını düşünüyorum.  İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Dilek Yıldırım- NLP Eğitimi

    Hayata daha farklı bakmamı sağladı. Her eğitim çıkışında kendimi çok daha neşeli ve enerjik hissettim. Ayrıca bunları uygulayarak gerçekten hayatımı değiştirebileceğime inanıyorum.  İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Gülin Tuncer - NLP Eğitimi

    Bana ayırdığınız zaman, verdiğiniz emek için teşekkür ederim. Bu eğitim sayesinde kendimi daha da değerli kıldırdınız. Harika bir programdı. Herkesin bu eğitimi alması gerek.  İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Dilek Sözeri - NLP Eğitimi

    Davranış değişimi yaratmak ve çözmek istediğim sorunların aslında sorun olmadığını fark ettim. Bu program gayet iyi. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • SÖZ TEKSTİL

    SÖZ TEKSTİL

  • Ü.H.-Hipnoterapi

    Başarmak zordur. Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma yokuşaşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir. -Dan Brown...Manzarayı en güzel yerden seyretmenin de kolay yolları var. Hayatta zorlandığınızda bir rehber arıyorsanız doğru yerdesiniz. Teşekkürler İnci...

  • S.Açıktürk-Hipnoterapi

    Sayenizde geceleri uyuyorum. Bu ramazanda oruç tutamam sanıyordum ama tutuyorum. Teşekkürler. İnci Hanım

  • Sirena Marin Denizcilik A.Ş.

    -

  • Özdeniz Sigorta

    -

  • T. Salman

    Hayatımda değiştirmek istediğim şeyler vardı Özlem Hanıma geldiğimde.  Birçok şey deneyip maalesef değiştirememiştim hayatımı. Ancak sadece 2 seansta hayatım değişti. Eşim, çevremdekiler bir mucize olduğunu sanıyorlar. İşte bu noktada Özlem Hanımın öğrettiği bir şeyi biliyorum ki, mucize biziz. Sadece yolları bilmiyoruz. Yolları bulmamı sağlayan sevgili Koçuma teşekkür ederim. 

  • Karacabey Ticaret Sanayi Odası

    Karacabey Ticaret Sanayi Odası

  • E.Meydan-NLP Uygulamaları

    Seni ve önerilerini tanımak güzeldi İnci..Şimdi eskisinden çok daha rahatım. İyiyim ben..

  • Burcu BAYGUT-NLP Uygulamaları

    Sevgili Arkadaşım İnci;
    Hem arkadaşın hem danışanın olduğum için çok şanslı olduğumu söyleyebilirim. Hayat mücadelemde önemli anlarımda nasıl ayakta durabileceğimi, nasıl bir yol izlersem başarılı olabileceğimi bana öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim. Hayata dair her konuda başarılı olabilmek ve doğru kararlar alabilmek için Plena Human’ın doğru bir adres olduğunu kesinlikle söylemek istiyorum.
    Başarılarınızın devamını dilerim. Herşey için teşekkürler..

  • Diler ŞEN-NLP İle Fobi Tedavisi

    Kedi korkum vardı. Bırakın kedi yanımda dururken bir masada oturmayı, bulundukları ortamdan bile geçemezdim. Şuan İstanbulda bir vapurdayım. Az önce Kadıköyde bir sokakta rahatça yemek eyedim. İstanbul sokaklarında bulunan tüm kedi ve köpeklere rağmen rahatsız olmadım. Kedi olan giremediğim tüm dükkanlara girdim. Ve daha birçoğu...Sana çok teşekkür ederim İnci.
    Sadace 10 dakika süren bir fobi tedavisiydi. Sevgilerimle..

  • Özdeniz Sigorta

    -Özdeniz Sigorta

  • Elçin Türkmenoğlu - Öğrenci Koçluğu

    Bana kişisel gelişim, zihnimi kontrol etme, düşüncelerimi değiştirme, çözüm üretme, korkularımı kontrol etme gibi birçok konuda yardımcı olduğu için Özlem Hocama sonsuz teşekkürler...

  • Tülay Cantürk

    Kızım tırnak yiyordu. Bir seansta bu alışkanlığından kurtuldu. Bu kadar kolay olabileceğini ne kızım ne de ben düşünmüştük. Teşekkür ederim İnci Hanım.

    Saygılar

  • İsmail Kadriye Solakoğulları İlköğretim Okulu

    İsmail Kadriye Solakoğulları İlköğretim Okulu

  • Mustafa Dörtçelik İlköğretim Okulu

    Mustafa Dörtçelik İlköğretim Okulu

  • BUGES

    BUGES

  • HAS ASANSÖR

    HAS ASANSÖR - KESTEL

  • Yenkar Torunlar Otomotiv Ltd.Şti.

    .

  • MEDYA PLATFORM

    Haber Sitesi

  • MEDYA NUR

    Gazete ve Dergi Yayıncıları

  • Hipnozla Sigarayı Bırakma - Sibel Uğurluoğlu

    Bırakabileceğime kesinlikle inanmıyordum. Ama çok kısa bir zamanda çok kolay ve üzüntüsüz, sıkıntısız bir şekilde sigaradan kurtuldum. Çok mutluyum. İnci Hanım çok mükemmel biri. Ve ona yardımları için minnettarım. Çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum. Seanslarım bittiği için üzgünüm.
    Katıldığım program tamamen harika, sunulacak bir öneri bulamıyorum.

  • MAYSAN MANDO

    -

  • İLERİ TEKNİK

    -

  • SÖZAL KİMYA SAN.

    -

  • CSA METAL KİMYA LTD.ŞTİ.

    -

  • Aytaç ÖZ-HİPNOZLA ZAYIFLAMA

    İmkansız yoktur, inanmak vardır. İnci AKTAŞ a ve Plena Humana teşekkür ediyorum.

  • BARIŞ LİONS BİLGİ FESTİVALİ

    Plena Human Bütünsel Gelişim Akademisi ekibi olarak; İki Gönül Dostundan Pusulalar, İletişim ve İmaj Yönetimi Seminerleri gerçekleştirilmiştir.

    Tarih: 01.12.2012

    http://yenibursa.com/bursa-haber/bursa-haberleri/lionslardan-i-baris-festivali.html

  • SOROPTİMİST KULÜP

    Proaktivite ve Olumlu Tutum Eğitimi gerçekleştirilmiştir.
    Tarih: 10.11.2012

  • HASVAK - HASTANELER VAKFI

    Yeter Ki İste isimli Kuantum Eğitimi gerçekleştirilmiştir.
    Tarih: 14.02.2012

  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME TOPLULUĞU

    Geleceği Şekillendirmek isimli seminer gerçekleştirilmiştir.
    Tarih: 10.05.2012

  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ - Gıda Mühendisliği

    Geleceği Şekillendirmek Eğitimi
    Tarih: 05.04.2012

  • BUİKAD - Bursa İş Kadınları Derneği

    NLP Temel Düzey Eğitimi
    Tarih: 21.01.2012

    http://www.buikad.org/?page=etkinlik_detay&id=7

  • BUTGEM

    BUTGEM-İş Geliştirme Eğitimi
    Tarih: 14.01.2013

  • BUTGEM

    BUTGEM-İş Geliştirme Eğitimi
    Tarih: 03.01.2013

  • Sema Usanmaz, İletişim Koçluğu

    Hayatımın en zor zamanlarında, yaşamımın dipte olduğunu düşündüğüm bir zamanda başladığım bu süreçte, aslında hiç de aciz olmadığımı, aksine ne kadar güçlü olduğumu, istersem her şeyin üstesinden gelebileceğimi ve mutluluğun bir seçim olduğunu gösteren sevgili koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Artık yaşamımın sorumluğunu üstlendim ve büyük başarılara imza atıyorum. Teşekkürler...

  • Lara Şentürk, Öğrenci Koçluğu

    Spor kariyerimle ilgili içimdeki gücü yeniden uyandırdığı ve öğrettiği tün NLP teknikleri ile yaşamımda, profesyonel spor kariyerimde ve okul hayatımda belirgin değişiklikler gerçekleştirmemi sağladığı için sevgili koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ediyorum .

  • Serkan YÜKSEL,Yaşam Koçluğu

    Yaşamımın genel dengesi ile ilgili almaya başladığım yaşam koçluğu süreci içinde bir çok konuda destek buldum ve bu süreçte yanımda olduğu için koçum Özlem Hanıma teşekkür ederim . 

  • Züleyha Bilgin-Hipnozla Zayıflama

    Yorgun bir savaşçıydım. 6 yıl boyunca üç diyetisyen değiştirdim. Güzellik salonlarında iğneler ve kablolara bağlandım. Hevesle başlayıp bir hafta sonunda bıraktığım popüler diyetler, zayıflama çayları vs. kısacası kilo vermek için denemekten çekindiğim hiç bir yöntem yoktu. Bir gün bir sohbet arasında Plena Humanın adını ve hipnozla kilo kontrolünü duydum. Daha fazla soru sormadan netten araştırdım ve telefona sarılıp aradım. Aklımdaki düşünce şuydu; bunu da denemedim demem. Ve karşıma İncim çıktı. İlk görüşmemizde sanki onu yıllardır tanıyormuşum gibi kah gülerek kah ağlayarak hikayemi anlattım ve başladık. Bana öğrettiklerini hayatım boyunca uygulayıp mutlu ve sağlıklı kilosunda bir insan olabileceğimi biliyorum. Ve bana öğrettiği en önemli şey şu oldu: Neye inanırsam o oluyor. Düşüncelerimi ve inançlarımı değiştirmem konusunda uyguladığı hipnozla telkin yöntemi çok etkili ve başarılı oldu. Ve İncim beni hiç bırakmadı. Onunla dertleşip her sorunumu çözmek için güç kazanıyorum. Bir koçtan öte iyi bir arkadaş oldu bana.

     Sevgiler. Züleyha Bilgin

  • Öğrenci Koçluğu-H.Atıl

    Üniversite sınavına hazırlanırken motivasyonum çok düşüktü. Plan hazırlama ve uygulama konusunda sorunlarım vardı. Öğrenci koçluğu sürecinde konsantrasyonumu ve motivasyonumu nasıl arttıracağımı ve hedef belirleyerek ve plan yaparak yoluma devam etmenin önemini öğrendim ve üniversiteyi kazandım. Özlem Hanıma tüm destekleri için teşekkür ederim . 

  • İlişki Koçluğu-A.Selçuk

    Hayatımda artık dibe vurduğumu düşündüğüm bir anda yeniden bir umut ışığı yakalamamı ve hayata sıkı sıkıya bağlanmamı sağlayan ve daha mutlu bir beraberliğe sahip olmamda yanımda olan sevgili koçum Özlem Hanıma  teşekkür ederim. 

  • Yönetici Koçluğu-S.ÇELİK

    Kariyerimde bir dönüm noktasında iken, bir arkadaşımın tavsiyesi ile Özlem Hanım ve koçluk ile tanıştım. Hayatımın dönüm noktasında iken karar vermeme ve şu an severek yaptığım işime sahip olmamda bana yardımcı olan, yeni bir bakış açısı kazanmamı sağlayan sevgili koçuma teşekkür ederim. 

  • Gülin Tuncer-Hipnozla Zayıflama

    Sevgili İnci..Seni tanıdığıma çok mutluyum. Hayatımda büyük değişikliğe sebep oldun. Herkesin senin ve senin gibi yetenekli insanlarla tanışıp aydınlanması gerektiğini düşünüyorum...

  • T-Toklu-Kariyer Koçluğu

    Görüşmelerimizden sonra tam olarak ne istediğimi ve en önemlisi, bunu kesinlikle başarabileceğimi söyleyen içsel gücümü farkettim. Gerçek bir uzman olan Koçum Sayın İnci Aktaş a bu süreçteki pozitif tutumu ve profesyonel yol arkadaşlığı için çok teşekkür ederim.

  • Nuran GRAILACH-Hipnozla Zayıflama

    Sevgili İnci...Baştan beri konuştuğumuz gibi mucize insanın içindedir. Ben hedefime ulaştım. Ve şimdi yeni hedeflerime doğru yola devam ediyorum. Tüm desteğin için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle...

  • Meltem Emir-Öğrenci Koçluğu

    Özlem Hanım ile tanışmamın üzerinden 6 ay geçti fakat bu 6 aydan beri vardığım noktaya baktığımda gerçekten değişimim inanılmaz. Öncelikle benim gitme sebebim, sınavlar konusunda heyecanımı yönetebilmekti fakat Özlem Hanım sayesinde tüm problemlerimi,iç sıkıntılarımı, huzursuzluğumu, kendime olan güvensizliğimi, yaşamaktan korkmayı, kendimi suçlamayı, takıntılarımı bir kenara bıraktım ve hayattan keyif almanın, yaşamın ne kadar güzel olduğunun, ruhsal özgürlüğün harika olduğunun ve kendimi sevmemin tadını çıkarmayı öğrendim. Artık kendime değer vermeyi, sevmeyi ve hayatımı yönetebilmek ile ilgili bir çok yöntemi biliyorum.
    Tekrar teşekkürler Özlem Hanım.

  • Tülay ŞAHİN-Hipnozla Zayıflama

    Diyet yapmadan sadece bilinçaltı tekniklerini öğrenerek kilo vermek gerçekten hem kolay, hem keyifliymiş. Plena Humanla çalışmaya başladıktan sonra yıllardır diyet ve sporla gerçekleştiremediğim başarıyı çok kısa sürede gerçekleştirdim ve halen yolculuğuma keyifle devam ediyorum. Sevgili Koçum Özlem Aktaş a sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.

  • Gözde Şahin-Kariyer Koçluğu

    Hayatta hani bizi çok mutlu eden iyikilerimiz vardır. Benim de en özel iyikim Plena Humana gitmek oldu. Kendime yaptığım yolculukta bana AYNA tutan ve özel eğilimlerimi ortaya çıkarmam konusunda yol gösteren özel dostum Kurumsal Ve Bireysel Koç,NLP Danışmanı sevgili İnci AKTAŞ a teşekkürü bir borç bilirim. Bu zamana kadar içimde saklanan asıl ben ile tanışmış olmak ve şimdi yoluma mutlulukla devam etmek gurur verici.

  • Didem Şenışık-Öğrenci Koçluğu

    İnsanlar zaman zaman çıkmaza girerler, düşüncelerinde kaybolur ve elinden tutacak birine ihtiyaç duyarlar. Hiç ummadığım bir anda karşıma çıkan ve elimi hiç bırakmayacak olan Plena Humana, İnci ablama sonsuz inanıyorum. Kazandığım şeyler şimdiden o kadar fazla ki, ben bile kendime şaşırıyorum. Bunun dışında İnci ablamın kocaman sevgisini kazandığım için daha da mutluyum.